Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pokud se zmeniprepakovani problem nebude. Kdyby se menil prumer a pocet pistku, tak vznikaj problem u jednotky ABS. Pokud se daji jiny adaptery a trmen zustane stejny, nic krom prepakovani se nezmeni

Je to jak píše johnak.

Jenom musíš zvolit stejný desky a kotouče, ne jedny měkký a druhy tvrdý jako si to plno lidi neuvedomuje

Trmen bude jinéj větší...

Upraveno od kokta7

petrrr - presne to je ta finalni meta, kam se chci dostat

kokto a S3 nemaj 4 pistek?

me by osobne spis zajimalo jestli by se dalo nejak vyresit to vcetne zmeny poctu pistku - napriklad brzdy z RS jak ma treba Vasekk na OC klubu...

nemají.

:D :D

Pánové..díky...vyřešeno.

kotkaku slusny :kol-28:

prej: tos letel ty do ty travy? chces poslat video?

Koktovo to není, dle stěračů a hlavně dle nejlepší kamery na světě (tu on totiž bohužel pro něj nemá). jinak hustý, kluk si asi spletl (dle barvy-červená), že nesedí v sekačce od Husquarny, ale v autě (je to tomu dost podobný) a chtěl posekat trávník. :kol-28:

to byl komentar spis k tomu najitymu videu ;)

jinak fakt mazec to tam proste poslal a jel dal, no stress

• Autor

Celej den u compu kurnik, jdu vzít auto, pustim si svoji oblíbenou ABBU a jen tak se projedu Křivoklátskem.....trochu si pročistit hlavu ;)

Upraveno od Clint

ty se mas, ja jsem celej den u kompu a tedko v tom lepsim pripade vemu kolo a pojedu na nem dom, ale to jen v pripade, ze se mi nebude chtit jet sockou

No vy se máte oba. Já mám dnes den a hodinu noc takže končím by zítra ráno v 7. A u compu sem ještě nebyl dnes:)

No vy se máte oba. Já mám dnes den a noc takže končím by zítra ráno v 7. A u compu sem ještě nebyl dnes:)

[emoji53]

Já už jsem doma a otvírám šampíčko na zahájení prázdnin.:lol::'>

Jsem se chtěl dívat na Černé ovce a oni je dnes nedávají. Měla tam být reportáž o DPF filtrech.:angry:

Dcerka ve školce. A jelikož jsem zákonný zástupce, tak zastupuji.:D

Menší kviz co je to za auto.

e3yqeram.jpg

Superb, co jineho.

Motosmane, ty mas jeste dalsi dceru? Vdak jedna nedavno odmaturovala a druha je ve skolce? To je rozptyl. A kluky neumis? :D

Upraveno od Petrrr

Pawouk, ja taky uz mesic je to parada, akorat to psani diplomky me nejak deprimuje a do toho se me moc nechce... :(

jinak prazdniny dobry, konecne se vylidnuje praha...

Jo, modry zony prazdny a navsteva nema kde zaparkovat. Nesnasim Prahu, alespon v tomhle urcite.

Petrr: Já dělám jenom holky. Kluky umí každej, ale vyraž ze starý škatule mladou. :-)

Tak to je drsny :D Snad manzelka nema taky skodu a nechodi sem. :D:D:D Treba pod prezdivkou Manfroto.

Upraveno od Petrrr

Klííd. Sem nechodí. V nejhorším ji vyměnìm. :-)

Jinak současná je 3tí v pořadí. :-)

:kol-98:  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98: 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.