Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pokud se zmeniprepakovani problem nebude. Kdyby se menil prumer a pocet pistku, tak vznikaj problem u jednotky ABS. Pokud se daji jiny adaptery a trmen zustane stejny, nic krom prepakovani se nezmeni

Vloženo (editace)

Je to jak píše johnak.

Jenom musíš zvolit stejný desky a kotouče, ne jedny měkký a druhy tvrdý jako si to plno lidi neuvedomuje

Trmen bude jinéj větší...

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

petrrr - presne to je ta finalni meta, kam se chci dostat

kokto a S3 nemaj 4 pistek?

me by osobne spis zajimalo jestli by se dalo nejak vyresit to vcetne zmeny poctu pistku - napriklad brzdy z RS jak ma treba Vasekk na OC klubu...

Vloženo

Koktovo to není, dle stěračů a hlavně dle nejlepší kamery na světě (tu on totiž bohužel pro něj nemá). jinak hustý, kluk si asi spletl (dle barvy-červená), že nesedí v sekačce od Husquarny, ale v autě (je to tomu dost podobný) a chtěl posekat trávník. :kol-28:

Vloženo (editace)

Celej den u compu kurnik, jdu vzít auto, pustim si svoji oblíbenou ABBU a jen tak se projedu Křivoklátskem.....trochu si pročistit hlavu ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Já už jsem doma a otvírám šampíčko na zahájení prázdnin.:lol::'>

Jsem se chtěl dívat na Černé ovce a oni je dnes nedávají. Měla tam být reportáž o DPF filtrech.:angry:

Vloženo (editace)

Superb, co jineho.

Motosmane, ty mas jeste dalsi dceru? Vdak jedna nedavno odmaturovala a druha je ve skolce? To je rozptyl. A kluky neumis? :D

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

Tak to je drsny :D Snad manzelka nema taky skodu a nechodi sem. :D:D:D Treba pod prezdivkou Manfroto.

Editováno: , autor: Petrrr
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...