Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nezkousel  ale asi budu muset. Ale  jako tam fakt neni zadnej tlak  je to vrsek víčka. Jestli ja se to ohreje.Dnes sem vozil kamose a docela sem tomu daval  olej byl na 108 a teplota v motorovem prostoru 80 tak jestli se to teplem nejak roztahne.  ALe nechapu proc  nikdy sem o to neslysel.Jenom ja vzdy musim mit neco extra  :wacko:  :wacko:

Vloženo

to není normální tohle... zkus vyndat víčko a nastartovat protůrovat co se děje...   nebo zkus koupit porsche víčka, prodává je vašekk na oc klubu.

na brzdy se těším, výměna bude tak za hodinu hotova, akorát zaplatit vyměnu kapaliny ;) a starý brzdy nevím jestli prodat nebo si je nechat, asi je nechám je.

Vloženo

a ted zase nevim ja:)  jake gumicky?......... :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Ále vzpoměl jsem si na scénku Kaisera s Lábusem jak řešili gumičky, nálev a co já vím co ještě... Když sem Stringo vpadl s dotazem jaké víčko....

Pamětníci jistě scénku znají...

Vloženo (editace)

to neni  ale jak rikam tlak ze spodu tam neni  je to ten  vrsek,takze jedine teplota a mozna jak chybí jeden drzak krytu motoru  tak jestli treba nejak do toho netluce.  Ale to sem za to bral a nezdalo se. Tak nevim:( 

Jo  do nich asi take pujdu ale musim trochu prisetrit:) posledni mesic toho bylo nejak moc a nejen do auta:)

Editováno: , autor: PANCHO
Vloženo (editace)

trocha teorie...

je zasekana Praha, pracovni den (jeste ctvrtek, kdy s pondelkem je nejvetsi provoz)... caj o pate je v Krusovicich.... tj cesta pro me pres celou Prahu je zhruba na 60 - 90 min (bezne 20 - 30 min o vikendu) a to to musi jeste alespon popojizdet

jsou prazdniny, provoz zhruba jako ve skolnim roce o vikendu, caj o pate je pro mne vzdalen zhruba 10 min pesky a 5 min autem... kdyby to nebylo do kopce, tak to jen roztlacim; kdyby tohle misto bylo i ve skolnim roce, tak bych nad mou navstevou premyslel a neprijel bych jen kvuli aktualni dopravni situaci (vyckal bych i v praci treba do 18h, jestli se to nahodou neuvolni a pak bych pripadne jel), kdyby byla cesta fakt ruda az cerna, kdy to opravdu stoji...

A proto se ptam, kdo toto proboha vymysli????

jinak ted dorazim... akorat se bojim toho ctvrtku, pondelek byl i na prazdniny plnej

co se vlastne bude dit? jen pokec?

jake vicko? :D

Editováno: , autor: Radius
Vloženo (editace)

Ted pro mene chapave, jako jsem treba ja. Co je ten polar fis? A jake to posrane vicko myslite. Stringo se optal ale nikdo mu neodpovedel. A ted k Panchovi, uz ti rezervuji misto v Dobranech, je tam pekne. Chapu, ze auto je Tvym konickem, ale vseho moc skodi. Porad je to jen kus plastu a plechu. Jestli pak tak casto lestis svoji partnerku, vsadim se ze ne. :D To uz me rikaji ze jsem blazen, to ovsem neznaji Tebe, taky jim o Tobe vsude vypravim, ze existuje jeden ........

Editováno: , autor: Petrrr
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...