stanmar Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) Kuwa, 10000 příspěvek měl být můj :kol-29: Editováno: 1. Červenec 2014, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Stanmare kde? Odmaturoval jsem za 2 z CJ, neni mozne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 a co to udelat u mne v praci? vyzkousime laky co vydrzej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Filozofie a Fylozofie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 ja polarfis nepotřebuji mám diag a ještě kdyby to našli v autorizáku tak už byse podělali jinak mám nové křeslo v pracovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Jeee ja mam 10000 diky tobe stanmare. muzes si za to sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Petrrr To se tam pořeší,chudák Clint má totiž strach že bude muset kupovat víc benzínu, když to nebude mít za barákem. A že Ty to budeš mít dál to nás za ty kecy nemrzí! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 A hele Radius kde ty ses tady vyloupl. Ty si studoval fylozofii vid ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Petrr, z tý maturity si nic nedělej, já teď dostal na vysvědčení z češtiny jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) :D :D náš nejstarší student střední školy kdy maturuješ? Editováno: 1. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 já taky za 1!!! ale matika je masakr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 jo ale diag nemas pri jizde:) jinak kreslo pekne,ale chtelo by to lepsejší bocní vedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) Ono se koktovi stejně zase roztrhá,tak na co boční vedení... Editováno: 1. Červenec 2014, autor: stanmar 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Dobre no dostal si me. Hold preklep. I mistr tesar se obcas utne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 :D :D náš nejstarší student střední školy kdy maturuješ? Za dva roky. Možná. Snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 tak tak pravdu máš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 sákriš tady pribejva:) človek ani nestiha cist a psát:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Chudák zakladatel tématu, až se ráno probere v práci u monitoru a uvidí tu spoušť tady tak mu uletí všechny letadla... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 clint zase spinka v praci?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 jasně... myslíš že by něco jiného dělal přes tuhle krutou zimu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 jo ja mam nocni zitra ale spinkat nebudu:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 no muze zametat drahu a kontrolovat jak to delaji na letadlovejch lodich:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Kde je zima? Už sněží? Hurá, začínáme topit, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 jestli ma nekdo s kazdou zpravou notiikaci tak mu to nezavidim... pancho: teplotou by to asi bejt nemelo, ja dostal parkat olej i na vic - motorovy prostor urcite taky a je to ok. treba na okruhu v sosnove jsem mel urcite vic kokto: pekna sedacka radius: praha je prazdna, dneska v 17:00 odjezd karlin a 17:10 jsem byl na vysehrade - wilsonka k nadrazi, kde to jindy stoji totalne prazdna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Pawouk neboj to prijde brzy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky