Clint Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Co Hariken, nedorazí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Měl by, abychom viděli jestli se ta základovka neloupe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Tady psal Stanmar, že bude prodávat myslivce a kupuje dalšího, jak jinak, zase bílého 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 mě se třeba líbí celkem kia carens. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 mají vůbec v těch čertech chipovanou kofolu? Jestli ne, tak nejedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 ja nevim jestli zitra dorazim:( mam nocni a v 11 k zubari a vecer zase do prace:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Mě se to taky začíná komplikovat, ale snad to vyjde.[emoji19] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 ja jedu ropnym magnátem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Omluvenkou je jen smrt, tedy kdo nepřijde čeká ho rychlá reakce Clintova nasazení a to bych nechtěl zažít. Bůh žehnej vašim duším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) Kokto, co to povídáš za nesmysly, myslel jsem že interní domluva byla na 3,6 FSI. Tedy v tomto případě čekej moji rychlou reakci včasné střelby. Editováno: 2. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) Dobře no, ty ses lekl ? Neboj, nic se ti nestane, popř. ti jen upravím FL, přijeď tedy ropákem, alespoň ho otestujeme jízdou přes střechu s rotací kolem své podélné osy, výdrž vytočného motoru na max na neutrál atd. a přez brzdy je Clint odborník. Jinak ve skutečnosti chceš ušetřit za benzín co? Se služebním ropákem se jezdí lépe, z cizího krev neteče. Editováno: 2. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 akorát já pojedu scoutem, ptořebuji otestovat DPF a regenerovat na dálnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Ach jo, já se té 3,6ky nedočkám, já si jí snad budu muset ukradnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 nebo koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 tak přijed příští tyden do hk a není problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Tak copak máme dnes k večeři? Jo jo kanec... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Pán je labužník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 To je slepice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Ne ne. Je to kanec 35kg. Teda teď už jen asi 15kg. Nějak se zmenšuje.[emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Zavist? Ano, zavist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Ježíšmarjá, takový fotky sem nedávajte. To nejde vydržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 ja chci take:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Tebe by k ohni nepustili.... Už vím, jak by to dopadlo: "já vás varoval.....nic mi nevyčítejte...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 hele kovboji........nebo myslis ze bych ten ohen uhasil:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Koukal jsem na zítřejší předpověď a má bejt přímo luxusní počasí Pancho, prej i mouchy budou lítat vysoko nad silnicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky