Ozi Toretto Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 pancho dneska evidentne neni tvuj den 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 To není za to muže ten zubař a prášky a teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 jj, tak to je spousta celkem rozumnych a pochopitelných duvodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Hlavně že sem si říkal že tam přijedu akorát. Možná spis pozdě.abych se trochu vyspal. A ono nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Budík mi akorát zvonil když sem parkoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 A ještě nevím jestli ten dobře. Tady je nějaký malý plac. Nevím kudy do toho dvora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Jak Pancho píšeš na forum? Z mobilu? Já než něco na mobilu napíšu, tak se na to vykašlu, protože bych dřív usnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Tak se kus vrať a pak doprava. Od centra je cedule doleva čertousy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 pancho dneska evidentne neni tvuj den V kontextu závěru srazu......to nebylo to nejhorší co Pancha dnes potkalo. Doufám, že je i s Petrrrem v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 jo, jsou ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Tak jak to dopadlo chlapci? S kým jsem se nerozloučil, tak se omlouvám, ale už jsem musel jet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 sraz byl suprový, parádní počasí a dobrá nálada. Jen škoda toho závěru, ale co se dá dělat Příště tam pošlem PRŮZKUMNÍKY @Radius: jak chutnala dovozová polévka z tuzexu? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 (editace) Díky za pokec už sem doma.Nic nevrzalo tak nevím co to bylo.Škoda zaveru, sice si kvůli autu ponadáváte, ale auto se dá vždy koupit, ale člověk se spravuje už hůře.... Editováno: 3. Červenec 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 dík za pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Něco fotek ze srazu... ještě v plném lesku kokta čeká co bude Clint nic nenese návštěva skoro z hradu "máš to bouchlý" sériovka v základovce Himaláje jsou odsud kousek kokta se nevejde pod palubku v OIII špatná zpráva... 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Jsem jel ze srazu 100km/h na tempomat za 6.8l/100km, ale cestou tam cca 140 - 150 km/h a to bylo 9,8l/100km. Docela rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 tak když máš almaru (ale pěknou! ), tak se nediv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 mno já průměrná rychlost 135km/h a ukazoval 9 litrů, jak se šlape naftě tak dojezd 600km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 hosi nejak se to snazim pobrat, ale nejde mi to...muzete mi nekdo rict o co vlastne go? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Přečti si gtalk nechci to tady rozmazavat panco ti to řekne sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 http://www.autoforum.cz/predstaveni/novy-vw-passat-2015-je-oficialne-venku-miri-vyse-nez-kdy-drive/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Tak ja sem uz take doma,sraz super az na ten zaver ale jak se rika hlavne kdyz je clovek v poradku a snad vse dobre dopadne, jinak diky za pomoc Motosman tobe moc dekuji za odvoz:) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 A jak se to přihodilo? Je to hodně poškozené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 no zvenku ne ale jinak je tam skoda docela velka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Ajajaj.......volali jste policajty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky