Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Seženeš ještě ty ALU kola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 jo ty se normalne prodavaji treba v obdilech:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Řešili jste zde srazové místo.. Čertousy mají pěkný parking, ovšem při chladnějším počasí je venkovní posezení jaksi k ničemu. Ceny jsou asi normální, nikoliv však nejmenší. Že je nealko natažený, mě u nás v ČR nepřekvapuje ( ten džus + voda Toma o obsahu 0,5 lit za 62 káčé...např.). Kvalita jídla - průměr. Dosažitelnost Krušovic je z hlediska vzdálenosti u mě podobná, jako jsou Čertousy. Asi bych nechal ty Krušovice (na čaj o páté i na Clintův sraz) : pokud pominu zavřené Lány tak zatím nejvíc bodů za srazové místo mají u mě Tři věžičky u Jihlavy...ale tam asi těžko budeme jezdit nějak častěji. Možná by to chtělo udělat hlasování, vždy se totiž najde někdo kdo je ze vzdálenější strany a tomu se nehodí zase Krušovice a naopak. Je to stejné jako s termínem srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2c/light-alloy-wheel-%E2%80%93-neptune-7-5-x-18 už jenom 80 kusu Editováno: 4. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 No to je jasný, kokta bude hlasovat pro východní část, zbytek pro Krušárnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Kokta by nejraději, aby se sraz dělal v Hradci .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Jojo, nebo někde na dálnici, aby nemusel kroutit volantem, umí jezdit jenom rovně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Nu, pro jednou by mohlo jet i do Hradce. To zas není tak daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) tak si dáme časovej závod klinte, já po D11 a ty po staré Editováno: 4. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 to by klint netrefil, když netrefí ani do počernic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Já ho dovedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Čertousy mě zklamaly; cena jídla vysoká, chuť jídla nic moc. Obsluha taková zvláštní. Jediný plus je velký parkoviště. Vzdálenost 12km k domovu nepočítám, protože rád přijedu i do Krušovic, kde mi teda chutná víc! Pancho: kam Ti to nakonec odtáhli? Ono to možná bude nakonec ještě víc, aby to nebylo hnutý až do převodovky přes diferenciál a hnací hřídele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 nakonec NH CAR no uvidi se,ted tezko ric, Ja urcite pro krusovice,dalka mi nevadi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Tak hlavně ať ti tu leštěnku dají pořádně do kupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 tak to hodně štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 neboj bude zas jak byla,sou to vse casti co jdou bez problemu vymenit, pokud teda behem soboty a nedele nepadnou kroupy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 (editace) Pancho mi povolil zveřejnění fotek havárky, takže je pro názornost přikládám.....Díky Pancho Editováno: 4. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Vsak ono jde hodně věci udělat ale jde o to kdo to dělá Ono i na lakování nic není a je to bez problemovy, ale když se vybere špatný odstín co se děje celkem casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Kokto, ty vecnej pesimisto. Pancho to bude mit ok. Zatim se potvrzuje ze to takova palba nebude, vsak oni se postaraji aby to nebylo az moc aby jim to pojistovna zacvakala. Porad je to pro ne dobrej kseft. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Pancho, tak tohle je masakr... ať to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Ja pak Pancha svezu v Rapidu aby mel taky peknej zazitek. Myslim si, ze bude mit silnejsi zazitek nez co jsem mel ja s nim i bez nehody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Petrrr; Rapida už nechce. Po té, co jsem ho svezl se svým chipovaným Suzuki už jiné auto nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 teda jako jo:) fakt mne prekvapilo na ten objem jak to jede pekne a co tam je mista na tak male auto:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Motosmane ty pomlc, clivek musi poslat svoje auto driv na totalku abys ho svezl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 Petrrr: jen pro upřesnění. Viděl jsi téměř president limusine. A to si člověk muší zasloužit. Svést se můžeš až po Clintovi. Jestli dovolí. Doufám, že stačil sound při odjezdu. [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky