Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Řešili jste zde srazové místo..

Čertousy mají pěkný parking, ovšem při chladnějším počasí je venkovní posezení jaksi k ničemu.

Ceny jsou asi normální, nikoliv však nejmenší. Že je nealko natažený, mě u nás v ČR nepřekvapuje ( ten džus  + voda Toma o obsahu 0,5 lit za 62 káčé...např.). Kvalita jídla - průměr.

Dosažitelnost Krušovic je z hlediska vzdálenosti u mě podobná, jako jsou Čertousy.

Asi bych nechal ty Krušovice (na čaj o páté i na Clintův sraz) : pokud pominu zavřené Lány tak zatím nejvíc bodů za srazové místo mají u mě Tři věžičky u Jihlavy...ale tam asi těžko budeme jezdit nějak častěji.

Možná by to chtělo udělat hlasování, vždy se totiž najde někdo kdo je ze vzdálenější strany a tomu se nehodí zase Krušovice a naopak. Je to stejné jako s termínem srazu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čertousy mě zklamaly; cena jídla vysoká, chuť jídla nic moc. Obsluha taková zvláštní. Jediný plus je velký parkoviště. Vzdálenost 12km k domovu nepočítám, protože rád přijedu i do Krušovic, kde mi teda chutná víc!  :kol-47:

Pancho: kam Ti to nakonec odtáhli? Ono to možná bude nakonec ještě víc, aby to nebylo hnutý až do převodovky přes diferenciál a hnací hřídele :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...