Petrrr Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Tak je pondělí? Nebo není pondělí? Tady ani noha, mi neříkejte, že všichni makáte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) Koukám, klint to sem nenapíše tak musím já Klint je hold věrnej fanatik ŠA a obhahuje jenom škodovku, to víme všichni(s pawoukem sme ho tajně kritizovali za tohle). Dnes domlouval Tomášovi opravu O3 která má 5k km a padá do nouzáku=nemá vykon. Editováno: 7. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 to jsou ti spáči na letištích: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/341520-v-barcelone-se-boeingu-tesne-pred-pristanim-primotal-na-drahu-airbus.html jinak dnes byl benzín dražší o 50 halířů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Dobré ráno. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 ráno??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Njn. Nějak mě to zmohlo, tak jsem si zdřìml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Já teď sháním pěknou Š120L, 125L, nebo 130L (GL apod) tak kdyby někdo o něčem věděl, dejte tip prosím. Podmínka pětikvalt a bez koroze, nebo jen minimální povrchová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 A copak s ní (z ní) pak budeš dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Koukám, klint to sem nenapíše tak musím já Klint je hold věrnej fanatik ŠA a obhahuje jenom škodovku, to víme všichni(s pawoukem sme ho tajně kritizovali za tohle). Dnes domlouval Tomášovi opravu O3 která má 5k km a padá do nouzáku=nemá vykon. Kdo to domlouval? Clint? Zlatej Rapid, hold O3 je novější model tedy bude o to víc "spolehlivější". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 A copak s ní (z ní) pak budeš dělat? Projíždět se po večerech, dávat do origo stavu, apod. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 to to se už těším na nové vlákno s postupným repasem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 já mám takhle 1000mb, ale pořádně jsem na ní nešáhnul už rok, zatím jen dokupuju maličkosti a šetřím na lak. vlastně jsem spíš než to stavěl garáž pro ní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Kdo to domlouval? Clint? Zlatej Rapid, hold O3 je novější model tedy bude o to víc "spolehlivější". Nenechte se zmýlit soudruzi Volal mi Tomiikk, scháněl telefon na Koktu, že mu tam něco blbě nakódoval, že mu nejede auto Každopádně na Kladně se na něj vyprdli a poslali ho někam, tak jsem mu to domluvil v Rakovníku, kam jezdím já na servis a zatím naprosto spokojený. Špatně mu to řadilo a auto nemělo výkon. Nakonec mu kuna rozkousala hadici od turba. Opraveno hned, mohl být i u auta a držet šroubovák Tak jsem rád, že jsem mu pomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 A to jako fakt? Nebo si děláš srandičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Tomu říkám dodací termín. Minulý týden objednám a dnes mám nové auto na prodejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 jen kdybys nekecal... tahle auta jsou dávno zamluvená předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Neva. Stejně se mi nelíbí ta barva a nemá haldex. A abych měl La Ferrari ve výloze.....tolik neberu.[emoji1][emoji1][emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Jj pawouku ma pravdu(kuna rada hadicky), me se jenom ptal aby něco nepoznali, ale centrální elektrika a budíky či radio je jsou jiný jednotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Pěkný Ferrari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Tento unikát bude jen chvilku, než ho majitel odveze. Tak šup, šup. Evropská 17. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 motosman, dneska nemel cas, ale snad zejtra dopoledne to stihnu vyzvednout a kdyby si chtel taky jedno, tak FF tam maji skladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 to to se už těším na nové vlákno s postupným repasem! No já právě na nějaký velký repasování nejsem, max tak rozleštit lak a jezdit. Je mi ale jasný, že sehant něco pěkného moc nejde. Tahle se mi líbí, ale čtyřkvalt jenom a to je hrozný s tím jet víc jak 80km/h. http://auto.bazos.cz/inzerat/35117838/SKODA-120-L-perfektni-stav.php A pak nejradši bych červenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) Motosmane: ta zrcatka, to ma jak bydylka pro holuby. To zrcatko urazis a muzes si jit pro hypoteku, navic nechci videt vysku pojistneho, navic neni zrovna moc pojistoven co jsou ochotne takove auto pojistit. Ten majitel Bugati nasel pojistovnu az v Rakousku a plati milion rocne, to on s nim alespon jezdi, pac se s nim da jezdit. S timhle to fakt tak akorad za vylohu jako investicni zalezitost. Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 @tsi radši bych si koupil něco co alespoň jede trošku na víkendy a ne mbéčka... a když už tak 1000mb, spartaka, oktavii, felinu atd starou a ne tyhle hnusny komunistický neauta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Nenechte se zmýlit soudruzi Volal mi Tomiikk, scháněl telefon na Koktu, že mu tam něco blbě nakódoval, že mu nejede auto Každopádně na Kladně se na něj vyprdli a poslali ho někam, tak jsem mu to domluvil v Rakovníku, kam jezdím já na servis a zatím naprosto spokojený. Špatně mu to řadilo a auto nemělo výkon. Nakonec mu kuna rozkousala hadici od turba. Opraveno hned, mohl být i u auta a držet šroubovák Tak jsem rád, že jsem mu pomohl Jiříku, kam tam do Kladna jezdíš? Abych tam případně svoje spolužáky trošku "umravnil" a poučil Jo, a pošli mi na sebe prosím do SZ číslo na mobil. Jsem myslel, že jej mám a nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky