Clint Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) Mám na mysli Amond Kladno v Rozdělově, poslední dobou je to tam nějak hektické a drahé. I přes to, že tam mám skoro rodinné známé, jezdím teď na servis do Rakovníka do Autostopu. Je tam opravdu skvělej přístup, všechno jde, díly skladem, dobré ceny a perfektní přístup. Kafíčko, možnost být u auta při provádění oprav... V Amondu mě dorazili nedávno s cenou škodováckého oleje 5W-40, když za litr chtěli 560 Kč a v Rakovníku ten samej za 300....docela rozdíl. Když jsem to v Amondu ukazoval a mával jim pixlou před obličejem, paní jen pokrčila ramena. Chápu, ona za to nemůže, prodává co má. Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 za ty prachy bych si koupil milers oil(http://www.millersoils.cz/ee-longlife-5w40?k=76), za 835kč mám 5 litrů http://www.cc-autodily.cz/olej-motorovy-castrol-1, tvůj olej je předraženej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Mám na mysli Amond Kladno v Rozdělově, poslední dobou je to tam nějak hektické a drahé. I přes to, že tam mám skoro rodinné známé, jezdím teď na servis do Rakovníka do Autostopu. Je tam opravdu skvělej přístup, všechno jde, díly skladem, dobré ceny a perfektní přístup. Kafíčko, možnost být u auta při provádění oprav... V Amondu mě dorazili nedávno s cenou škodováckého oleje 5W-40, když za litr chtěli 560 Kč a v Rakovníku ten samej za 300....docela rozdíl. Když jsem to v Amondu ukazoval a mával jim pixlou před obličejem, paní jen pokrčila ramena. Chápu, ona za to nemůže, prodává co má. jim tam budu muset udělat asi průvan. Takhle vyhánět kamarády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 No už jsme o tom mluvili, však víš proč používím jejich olej. netvrdím, že je echt levnej, ale je jejich a nemůžou mít případně žádné kecy, že tam leju kde co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) kde já koupil auto, tak tam mají sudy kastrolu, to je taky špatnej olej? uplně stejnej od cc dílu... ale ty nikdy asi nepochopíš Editováno: 7. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Kokto, my to všichni chápeme, jde o princip. Však až narazíš, taky pochopíš. Nechej každého ať si servisuje podle sebe. Já mám staré auto a taky si to nechám v servisu vyměnit a nechám je dát jejich olej ať už ho mají odkudkoli... Ty si kupuj na CC,OB a všude možně a vyměňuj si mezi intervaly sám doma a už toho nechej. Clint si to dělá po svém, ty taky a každej si to děláme po svém... A zase když najdeš servis, kde jsou ty ceny rozumné, tak si myslím že za výměnu jednou za rok to zase není takovej ranec v porovnání co do auta je třeba investovat dál... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) Prostě nepotřebuju mít v servisce napsanou větu "olej vlastní"..... Stringo: máš u mě čipovanou kofolu Lépe bych to nevysvětlil Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Tak já se Clinte jednou přihlásím na srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) tak stringo u tvého auta to už nechápu vůbec....(s tím bych nejel do autorizáku už tuplem, sou lepší servisy) klint věří tak v kulanci, že už chce měnit rozvody a nechal si je nacenit za pěknou cenu k smíchu Editováno: 7. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 No kokťoure, hlavně že Ti je na reklamace autorizák dobrej ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 tak u škodovky to reklamovat moc nejde, když musíš u partnerů... auto je v záruce tak co;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 hoši vy toho chlapce cupujete do zítra mi ho ještě nechte celýho, to od něj něco potřebuju 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 V kulanci samozřejmě věřím, ale jsou s tím pak zbytečné problémy a já bych byl nějakou dobu bez auta. Navíc motor mám dobře zajetej, je tichej a jede solidně, byla by ho případně škoda, pokud by se stalo nejhorší. Vzpomeň si Kokto, jak jsme porovnávali zvuk motorů a ten tvůj byl jak stará řechtačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 to sou ale vstřiky nic jiného.... rozdíl mohl být v tom že si ho neměl ohřátej a já sem ho předtím 2 hodiny využíval pri 185 km/h na 100km po dálnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Honzo, stat se to mne, tak bych tam s tema tvyma kamaradama zatocil ze by se jim tam tocila hlava jeste ted. S timto musim s koktou souhlasit i kdyz chapu proc to Clint dela. Proste jim nechce nechat sebemensi prostor navdohady az se neco stane. Ja jdu za tis. km na servis ve 30 tis a beru si olej vlastni ( z Auto kelly Castrol Edge Profesional 5w30 5l kanystrik za 1 tis. kc pres kamarada co tam dela s ujistenim ze kelly bere primo od castrolu). Znamej se servisem kupuje 30 litrovy sudy Castrol Edge FST 5W30 a litr vyjde na 200kc . Autorizak to kupuje zrovna tak akorad je to vyjde na 150 za litr tobe ho prodaji za 800, zlodejina, kterou ja nebudu podporovat. Pokud se ovsem najde porad dost ustrasenych lidi co jim to budou platit tak se nic nezmeni. Proc, uz jsem to tu psal ve fordu uctuji LL Mobil 5w30 zakaznikovi 200 za litr a ve skode 800? Jinak byl tu kluk myslim s fabkou co mu menili v zaruce motor i pres to ze si vzdy nosil olej vlastni a vse probihalo ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Kokto, já nejezdím do autorizáku, ani jsem to nepsal, psal jsem že to nechávám dělat v servisu... Ale i kdybych to nechal dělat v autorizáku, tak je to moje věc a pokud si najdu takový, který si na tom nevydělává a vyhoví mi, tak proč ne... Jestli na výměně ušetřím 400,- ročně a musím řešit likvidaci starého oleje při výměně doma, tak to radši nechám udělat u kafe v servisu a mám klid a Clin zároveň čistou servisku bez těch dovětků... Jednou se mu to může hodit...mě už ne, to máš pravdu, ale sypu do auta tolik peněz za opravy okolo, že už těch pár stovek za olej mě nezabije... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) a kolik máš na tom bkd natočíno co tam leješ? a 5W-30 do TFSI tfuj. asi jako hřích lejt do 3.6 5W-30.... Editováno: 7. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Honzo, stat se to mne, tak bych tam s tema tvyma kamaradama zatocil ze by se jim tam tocila hlava jeste ted. S timto musim s koktou souhlasit i kdyz chapu proc to Clint dela. Proste jim nechce nechat sebemensi prostor navdohady az se neco stane. Ja jdu za tis. km na servis ve 30 tis a beru si olej vlastni ( z Auto kelly Castrol Edge Profesional 5w30 5l kanystrik za 1 tis. kc pres kamarada co tam dela s ujistenim ze kelly bere primo od castrolu). Znamej se servisem kupuje 30 litrovy sudy Castrol Edge FST 5W30 a litr vyjde na 200kc . Autorizak to kupuje zrovna tak akorad je to vyjde na 150 za litr tobe ho prodaji za 800, zlodejina, kterou ja nebudu podporovat. Pokud se ovsem najde porad dost ustrasenych lidi co jim to budou platit tak se nic nezmeni. Proc, uz jsem to tu psal ve fordu uctuji LL Mobil 5w30 zakaznikovi 200 za litr a ve skode 800? Jinak byl tu kluk myslim s fabkou co mu menili v zaruce motor i pres to ze si vzdy nosil olej vlastni a vse probihalo ok. Petře, já je neobhajuju A možný vysvětlení jsem psal Jirkovi už ve zprávě. Třeba to sem zkopíruje, já jsem línej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Petrrre a ty víš, kolik Clint dává za L oleje? Já třeba mám servis "spřátelený" nebo jak se jim říká pro Škodovku a VW a tam si bere za 1l castrolu ze sudu 320kč není to žádný můj známí a dávají to takhle všem, takže pokud bych měl servisku, tak není co řešit... Chce se to jen poohlédnout po jiném servise, kde si nezakládají na výdělku z oleje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Jak jsem psal, je to v plastových stříbrných litrovkách s logem Škoda VW, plná sysntetika 5W-40, za 300Kč. Myslím si, že cena na autorizák solidní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 myslíš tohle ne? alespon že tam leješ lepší specifikaci. http://www.skoda-dily.cz/eshop/g052167m4-motorovy-olej-5w-40.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Jojo, to je ono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Stringo: bohuzel vim. Ja se nezastavam kokty a ani clinta. Tys to vystihl presne, at kazdy dela jak mysli. Jinak s tebou souhlasim pokud by meli v AS ten olej i kdyby za 400 nereknu ani popel a klidne bych jim ho zaplatil. Rabat 30-50% i mozna v tomto pripade 100% beru jako normalni a nic proti tomu nemam, ale nejakych 600% to at si ho nechaji a jejich chyba hold kdo chce moc nema nic. Bohuzel ne vsichni lidi o te mozne variante s vlastnim olejem vedi jinak by se jim na to vysrali bez tak tam kazdej jezdi jen po dobu zaruky a ta mi za pul roku konci. Pripadna kulance stejne bude o dohadovani at s jejich nebo vlastnim olejem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 No ono nejde jen o kulanci, ale i o záruku na prorezivění a tu neuznají bez pravidelných prohlídek v autorizáku i po záruce. Jak chybí razítka, máš po záruce. Vím co mluvím, řešil jsem tenkrát superba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky