kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) JINAK KLINT MÁ ŠKODOVÁCKY ČI VAGOVSKEJ CHARAKTER s pawoukem sem si nic neslíbil, alespoň si nehraje a snad není fanatik Editováno: 13. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Ani já nejsem, jen trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 pawouku a nevržou ti zadní sluneční clony? u mě je podezřívám, ale u předchozí okty mě nic nedělali, tak nevím. (stejně přes ty pneumatiky z vyrobny od nejlepší klintovy škodovky toho moc neslyším ) Nene, vrže a chrastí to různě po autě a s různou intenzitou naprosto nepředvítalně. Někdy je celkem ticho, někdy ne. Neznám škodovku, aby u ní někde něco nechrastilo. A když nechrastí, je to otázka času, kdy začne. Ty boční clony klepaly o rám dveří, ale to jsem dávno vyřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Já takový zkušenosti nemám s Fordem mondeo s jestli me srovnaca s hravcem tak hodně štěstí chlapePochopil jsem, že jsi dislektik a disgrafik a že srovnaca znamená něco jako srovnáváš.... ale ty jsi kokto i nechápavý, Clint tě se mnou vůbec nesrovnával.... přečti si znovu co napsal.... pokud je to nad chápání, požádej Clinta o vysvětlení....Ano, u nás se říká že majitelé Fordu Focusů se znají všichni osobně, neb se pravidelně potkávají v servisech... a Mondeo ne tom není moc jinak.... jen to není běžné flotilové auto jako Focus i když to je spíš minulost než realita, dnes už firmy od Fordu většinou utekly..... Editováno: 13. Červenec 2014, autor: Hravec 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Fanatik je ten kdo i pro tu vec umre,z vykrikem alláh skoda:) a ma skodovku narvanou plnou C4:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Kucí, co se tu pořád hádáte ? Kvalita je různá kus od kusu a závady se nevyhýbají žádné značce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Pawouku ty vis co je vrzanicko, klepanicko, praskanicko ? Tak to jsi ve spatne sekci, spadas tim padem a ne jen moderatorsky do Rapid sekce. Ja osobne jsem zatim O2 nikdy zadnou vrzat neslysel. Jinak musim potvrdit u Clinta je slyset chcipla moucha padnou na zem. Chtel jsem od nej za 100 tu Octu koupit az ji bude prodavat ale nejak se netvaril, kuckal se a poprskal si cele celni sklo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Já na to mám asi smůlu. Jako není to nic extrémního, když pustíš rádio, tak o ničem nevíš. Ale člověka to někdy štve. Podělaný plasty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Kucí, co se tu pořád hádáte ? Kvalita je různá kus od kusu a závady se nevyhýbají žádné značce.... S tím souhlas, ale některé značky jsou na ně náchylnější a některé méně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Tak ono také záleží, kde se auto používá. Rozvrže se i Mercedes, když jezdí denně po Praze.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Treba Beco, mam doma pracku a lednicku uz 8 let a ani tuk, taky rikali ze je to sracka, tehda tu tu zacinali turci jedni sikovni. Zatim co tchyniny pracka whirpool odesla do vecnych lovist po 5 letech. Editováno: 13. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Žádná Praha v tom není. Prostě běžná silniční síť v ČR (většinou). Jo Whirpool, to je "kvalita", jeden kousek mám taky doma a již nikdy více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Petře s bekem taky dobrá zkušenost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) PAWOUKU PROČ TO MAŽEŠ? Editováno: 13. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Hele vy dva (kokta a Hravec), hádejte se zde o autech, ano? To, že jsme v hospodě neznamené, že je zde povoleno všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Pawouku jako opravdu jo? díky za mazání příspěvků. Editováno: 13. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Dneska je to tu ostry, ani otoceni tematu na pracku nepomohlo. Jdu si napaskovat zasobnik s panem Gastonem Glockem. Protoze ve dvou se to lepe tahne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Pawouk: http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/stacionarni-radary-ve-velke-britanii-prinasi-v-rade-pripadu-zvyseni-nehodovosti/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Jo uz jsem to tam cetl. Pro me prekvapeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Z jiného soudku.... když jsme se v Chorvatsku s kamarádem bavili co v té Africe kde byl dělali ve volném čase - že chodili střílet. První den trefili antilopu, kojota a dva plísňáky. Druhej den krokodýla a tři plísňáky. Třetí den pět plísňáků a pak už stříleli jen plísňáky. Když jsme se potom co jsme googlovali a nic nenašli, co že jsou ty plísňáci, tak to jsou takový černý zvířata s placatým nosem a když se na ně namíří puška - hrozně řvou "plís NO"..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Pawouku jako opravdu jo? díky za mazání příspěvků. Ano, budu to mazat, když nevíš kdy přestat. SZ se přece nezveřejňují! Sorry, v tomto neznám bratra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Petrrr: Já mám Gastona naládovanýho stále, člověk nikdy neví 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Tak mě posty mazej, když vám to dělá radost... Editováno: 13. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Ano, budu to mazat, když nevíš kdy přestat. SZ se přece nezveřejňují! Sorry, v tomto neznám bratra! Tak jsem měl pravdu, že jste si připili na to bratrství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Klinte moc to vtipný není a mas me prej něco vysvětlit protože tomu pry nerozumím Editováno: 13. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky