Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

JINAK KLINT MÁ ŠKODOVÁCKY ČI VAGOVSKEJ CHARAKTER :D

s pawoukem sem si nic neslíbil, alespoň si nehraje a snad není fanatik :D

Upraveno od kokta7

• Autor

Ani já nejsem, jen trochu ;)

pawouku a nevržou ti zadní sluneční clony? u mě je podezřívám, ale u předchozí okty mě nic nedělali, tak nevím. (stejně přes ty pneumatiky z vyrobny od nejlepší klintovy škodovky toho moc neslyším :D)

Nene, vrže a chrastí to různě po autě a s různou intenzitou naprosto nepředvítalně. Někdy je celkem ticho, někdy ne. Neznám škodovku, aby u ní někde něco nechrastilo. A když nechrastí, je to otázka času, kdy začne. :kol-31: Ty boční clony klepaly o rám dveří, ale to jsem dávno vyřešil.

Já takový zkušenosti nemám s Fordem mondeo s jestli me srovnaca s hravcem tak hodně štěstí chlape

Pochopil jsem, že jsi dislektik a disgrafik a že srovnaca znamená něco jako srovnáváš.... ale ty jsi kokto i nechápavý, Clint tě se mnou vůbec nesrovnával.... přečti si znovu co napsal.... pokud je to nad chápání, požádej Clinta o vysvětlení....

Ano, u nás se říká že majitelé Fordu Focusů se znají všichni osobně, neb se pravidelně potkávají v servisech... a Mondeo ne tom není moc jinak.... jen to není běžné flotilové auto jako Focus i když to je spíš minulost než realita, dnes už firmy od Fordu většinou utekly.....

Upraveno od Hravec

Fanatik je ten  kdo i pro tu vec umre,z vykrikem   alláh skoda:) a ma skodovku narvanou plnou C4:)

Kucí, co se tu pořád hádáte ?

Kvalita je různá kus od kusu a závady se nevyhýbají žádné značce....

Pawouku ty vis co je vrzanicko, klepanicko, praskanicko ? Tak to jsi ve spatne sekci, spadas tim padem a ne jen moderatorsky do Rapid sekce. Ja osobne jsem zatim O2 nikdy zadnou vrzat neslysel. Jinak musim potvrdit u Clinta je slyset chcipla moucha padnou na zem. Chtel jsem od nej za 100 tu Octu koupit az ji bude prodavat ale nejak se netvaril, kuckal se a poprskal si cele celni sklo.

Já na to mám asi smůlu. Jako není to nic extrémního, když pustíš rádio, tak o ničem nevíš. Ale člověka to někdy štve. Podělaný plasty.

• Autor

Kucí, co se tu pořád hádáte ?

Kvalita je různá kus od kusu a závady se nevyhýbají žádné značce....

S tím souhlas, ale některé značky jsou na ně náchylnější a některé méně ;)

• Autor

Tak ono také záleží, kde se auto používá. Rozvrže se i Mercedes, když jezdí denně po Praze....

Treba Beco, mam doma pracku a lednicku uz 8 let a ani tuk, taky rikali ze je to sracka, tehda tu tu zacinali turci jedni sikovni. Zatim co tchyniny pracka whirpool odesla do vecnych lovist po 5 letech. :D

Upraveno od Petrrr

Žádná Praha v tom není. Prostě běžná silniční síť v ČR (většinou). :kol-32:  Jo Whirpool, to je "kvalita", jeden kousek mám taky doma a již nikdy více.

Petře s bekem taky dobrá zkušenost....

:kol-147: PAWOUKU PROČ TO MAŽEŠ?

Upraveno od kokta7

Hele vy dva (kokta a Hravec), hádejte se zde o autech, ano? To, že jsme v hospodě neznamené, že je zde povoleno všechno.

Pawouku jako opravdu jo?  díky za mazání příspěvků.

Upraveno od kokta7

Dneska je to tu ostry, ani otoceni tematu na pracku nepomohlo. Jdu si napaskovat zasobnik s panem Gastonem Glockem. Protoze ve dvou se to lepe tahne.:D

Jo uz jsem to tam cetl. Pro me prekvapeni.

Z jiného soudku....

když jsme se v Chorvatsku s kamarádem bavili co v té Africe kde byl dělali ve volném čase - že chodili střílet. První den trefili antilopu, kojota a dva plísňáky. Druhej den krokodýla a tři plísňáky. Třetí den pět plísňáků a pak už stříleli jen plísňáky. Když jsme se potom co jsme googlovali a nic nenašli, co že jsou ty plísňáci, tak to jsou takový černý zvířata s placatým nosem a když se na ně namíří puška - hrozně řvou "plís NO".....

Pawouku jako opravdu jo?  díky za mazání příspěvků.

Ano, budu to mazat, když nevíš kdy přestat. SZ se přece nezveřejňují! Sorry, v tomto neznám bratra!

• Autor

Petrrr: Já mám Gastona naládovanýho stále, člověk nikdy neví ;)

Tak mě posty mazej, když vám to dělá radost...

Upraveno od kokta7

• Autor

Ano, budu to mazat, když nevíš kdy přestat. SZ se přece nezveřejňují! Sorry, v tomto neznám bratra!

Tak jsem měl pravdu, že jste si připili na to bratrství :smich:

Klinte moc to vtipný není a mas me prej něco vysvětlit protože tomu pry nerozumím

Upraveno od kokta7

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.