Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

JINAK KLINT MÁ ŠKODOVÁCKY ČI VAGOVSKEJ CHARAKTER :D

s pawoukem sem si nic neslíbil, alespoň si nehraje a snad není fanatik :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

pawouku a nevržou ti zadní sluneční clony? u mě je podezřívám, ale u předchozí okty mě nic nedělali, tak nevím. (stejně přes ty pneumatiky z vyrobny od nejlepší klintovy škodovky toho moc neslyším :D)

Nene, vrže a chrastí to různě po autě a s různou intenzitou naprosto nepředvítalně. Někdy je celkem ticho, někdy ne. Neznám škodovku, aby u ní někde něco nechrastilo. A když nechrastí, je to otázka času, kdy začne. :kol-31: Ty boční clony klepaly o rám dveří, ale to jsem dávno vyřešil.

Vloženo (editace)

Já takový zkušenosti nemám s Fordem mondeo s jestli me srovnaca s hravcem tak hodně štěstí chlape

Pochopil jsem, že jsi dislektik a disgrafik a že srovnaca znamená něco jako srovnáváš.... ale ty jsi kokto i nechápavý, Clint tě se mnou vůbec nesrovnával.... přečti si znovu co napsal.... pokud je to nad chápání, požádej Clinta o vysvětlení....

Ano, u nás se říká že majitelé Fordu Focusů se znají všichni osobně, neb se pravidelně potkávají v servisech... a Mondeo ne tom není moc jinak.... jen to není běžné flotilové auto jako Focus i když to je spíš minulost než realita, dnes už firmy od Fordu většinou utekly.....

Editováno: , autor: Hravec
  • Pozitivní 1
Vloženo

Pawouku ty vis co je vrzanicko, klepanicko, praskanicko ? Tak to jsi ve spatne sekci, spadas tim padem a ne jen moderatorsky do Rapid sekce. Ja osobne jsem zatim O2 nikdy zadnou vrzat neslysel. Jinak musim potvrdit u Clinta je slyset chcipla moucha padnou na zem. Chtel jsem od nej za 100 tu Octu koupit az ji bude prodavat ale nejak se netvaril, kuckal se a poprskal si cele celni sklo.

• Pozitivní 1
Vloženo

Já na to mám asi smůlu. Jako není to nic extrémního, když pustíš rádio, tak o ničem nevíš. Ale člověka to někdy štve. Podělaný plasty.

• Pozitivní 1
Vloženo

Kucí, co se tu pořád hádáte ?

Kvalita je různá kus od kusu a závady se nevyhýbají žádné značce....

S tím souhlas, ale některé značky jsou na ně náchylnější a některé méně ;)

Vloženo (editace)

Treba Beco, mam doma pracku a lednicku uz 8 let a ani tuk, taky rikali ze je to sracka, tehda tu tu zacinali turci jedni sikovni. Zatim co tchyniny pracka whirpool odesla do vecnych lovist po 5 letech. :D

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Žádná Praha v tom není. Prostě běžná silniční síť v ČR (většinou). :kol-32:  Jo Whirpool, to je "kvalita", jeden kousek mám taky doma a již nikdy více.

Vloženo

Dneska je to tu ostry, ani otoceni tematu na pracku nepomohlo. Jdu si napaskovat zasobnik s panem Gastonem Glockem. Protoze ve dvou se to lepe tahne.:D

Vloženo

Z jiného soudku....

když jsme se v Chorvatsku s kamarádem bavili co v té Africe kde byl dělali ve volném čase - že chodili střílet. První den trefili antilopu, kojota a dva plísňáky. Druhej den krokodýla a tři plísňáky. Třetí den pět plísňáků a pak už stříleli jen plísňáky. Když jsme se potom co jsme googlovali a nic nenašli, co že jsou ty plísňáci, tak to jsou takový černý zvířata s placatým nosem a když se na ně namíří puška - hrozně řvou "plís NO".....

Vloženo

Pawouku jako opravdu jo?  díky za mazání příspěvků.

Ano, budu to mazat, když nevíš kdy přestat. SZ se přece nezveřejňují! Sorry, v tomto neznám bratra!

Vloženo

Ano, budu to mazat, když nevíš kdy přestat. SZ se přece nezveřejňují! Sorry, v tomto neznám bratra!

Tak jsem měl pravdu, že jste si připili na to bratrství :smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...