Clint Vloženo 3. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Češi to mají prostě v sobě zakořeněné od prvopočátků, když combi ještě nebylo dostatečně veliké, vypomohli si jinak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Toto je ovšem klasika a nádherná souprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 To ještě plechy byly plechem a lak lakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Mezi kolegy 4 octavie a z toho jen jeden kombík TDI 66 kW ( má dvě malé děti, takže má omluvenku) Máme společné poznávací znamení, nemáme zadní stěrač, protože hyzdí obrys auta a to mají kolegové vyšší výbavu než já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Tak to já mám taky od středy večer omluvenku narodila se nám druhá dcerka (3,62kg a 50cm), ale combi se mi líbí prostě od mala. Taková A6 avant, Superb combi, 508sw nebo Insignia combi to jsou prostě koráby a kam se na ně hrabou hatche a sedany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 (editace) Zadní stěrač je ale na liftu skutečně šikovná věc, po pravdě, bez něj bych byl nešťastnej....(na supovi jsem ho neměl a dost chyběl) Stringo: Velká gratulace! Ať vám roste a dělá jen samou radost Editováno: 3. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 A6 s haldexem je tak na větší svačinu, jinak jen na parádu. Kufr o ničem. Kombík má kratší kufr než liftback, tedy aspoň to tvrdí škodovka 1050 -1084. Chápu lidi, kteří tam chtějí narvat kočárek vcelku, ale kolegové to zvládají i do liftbacku. Já bych raději menší auto, ale potřebuji do auta občas dát invalidní vozík, tak musím mít větší auto. Syn má golfa a to je akorát auto pro dva, malé mrštné a zaparkuje tam, kde se nevlezu :-( Tak gratulace k dcerce, pro velkou rodinu velké auto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 zadní stěrač je potencionální místo k průšvihu, protože praská hadička a místo na sklo stříká směs do auta. Ale hezký není určitě. Syn jako servisák furt nadává na prasklé hadičky a dráty v pátých dveřích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Stringo: tez gratuluji. Ted uz budes muset jezdit s rodinou bez driftu. Jaky mas detsky sedacky Recaro ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Taky jsem byl vzdy proti zadnimu steraci u lifta do ted. Ted ho mam a nechapu jak jsem bez nej mohl byt. Uz jindy jinak nez se steracem. Vzhked, nevzhled, hadicka, nehadicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Kluci díky za gratulace Petrrr: Ono driftovac s předokolkou stejně úrakticky nejde, navíc s combíkem , jinak sedačku máme zatím jednu - Kiddy Guardian PRO II , druhé máme prozatím "vajíčko" z kombi kočárku pro první dcerce. Jinak k té autosedačce, někdo na tenhle způsob uchycení nadává, ale před 3 roky vyhrála sedačka ve všech zátěžových testech ADAC max.hvězdiček (v tu dobu jsem to hodně sledoval) a tak jsem ji nakonec koupil a můžu jen doporučit. Malá v ní perfektně držela, i když spala, hlavička jí nelítala v sedačce a hlavně se naprosto snadno se sedačkou pracuje. Jediná věc, která mě celkem zarazila, byla ta přední část, která je zafixovaná na bříšku dítěte, ta má celkem krátké vedení a v mezidobí, kdy se vyndavá podsedák ze sedačky, tak je to takové nedotažené do konce, protože s podsedákem už je vedení toho předního dílu na hraně a bez podsedáku je zase dítě utopené a je to nepohodlné, ale jinak max. spokojenost a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 S tím stěračem, ano také bych už nemohl mít auto bez něj, i když pravda je, že trochu vzhled kazí. Na hadičku dávám v zimě pozor a včas jí protáhnu nemrznoucí směsí, cos myslel problémy s těmi dráty ve dveřích Treo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 hosi vy jedete, tohle se snad ani neda precist, bych pul dne nedelal nic jineho probiralo se tu neco zasadnejsiho, krom toho ze uz vite, ze nejlepsi auto je myslivec a jen si to porad nechcete priznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Tak to já mám taky od středy večer omluvenku narodila se nám druhá dcerka (3,62kg a 50cm), ale combi se mi líbí prostě od mala. Gratuluji,teď již dvojnásobnému tatínkovi. Ad stěrač - ten nemám,ale občas by se hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Kluci díky za gratulace Petrrr: Ono driftovac s předokolkou stejně úrakticky nejde, navíc s combíkem , jinak sedačku máme zatím jednu - Kiddy Guardian PRO II , druhé máme prozatím "vajíčko" z kombi kočárku pro první dcerce. Jinak k té autosedačce, někdo na tenhle způsob uchycení nadává, ale před 3 roky vyhrála sedačka ve všech zátěžových testech ADAC max.hvězdiček (v tu dobu jsem to hodně sledoval) a tak jsem ji nakonec koupil a můžu jen doporučit. Malá v ní perfektně držela, i když spala, hlavička jí nelítala v sedačce a hlavně se naprosto snadno se sedačkou pracuje. Jediná věc, která mě celkem zarazila, byla ta přední část, která je zafixovaná na bříšku dítěte, ta má celkem krátké vedení a v mezidobí, kdy se vyndavá podsedák ze sedačky, tak je to takové nedotažené do konce, protože s podsedákem už je vedení toho předního dílu na hraně a bez podsedáku je zase dítě utopené a je to nepohodlné, ale jinak max. spokojenost a doporučuji. Super, díky za preference, bude se hodit, jsme též v očekávání (6-7. měsíc) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Diky za naznaceni pawouku Stringo: taktez gratuluju, at dela jen radost. Ad zadni sterac, nepotrebuju a kdyby nebyl tak bych se nezlobil kombajn by pak vypadal lepe. i kdyz na OII mi vadi mene nez na OI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 zadní stěrač mam už, předtím neměl. k čemu to je? nějak ani nepoužívám, ještě že dešták si to stírá sám, nebo když dám zpátečku tak to setře sám, jinak mačkat dozadu sem moc línej tvor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 pro me je temer zbytecny, couvam na zrcatka a stredove skoro nepouzivam, je pravda, ze destak si ho stira sam, ale obcas me to prijde spis na skodu nez k uzitku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Já používám téměř denně. Ráno je sklo orosené, příp. mokré od deště...nebaví mě chodit a utírat stěrkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 ja mam zadni okno spinave a nijak me to nevadi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Také se přidávám ke gratulacím. :-) A k autosedáčkám 2013 právě vyšel Dtest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Teď nevím, dělá se dnes haldex do liftu, nebo se vejde jenom k myslivcům...... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 On se vejde i do do liftu ale to výrobce nechce. U liftu je jenom u superba a chvíli se vyráběl u o1 1.8 T. Jinak haldex na využiti je jako myslivec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 No, něco na tom návrhu, udělat Clintův sraz na sněhu asi je. Termín- 20 cm sněhu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 není problém, gumy mám zánovní. to si taky někdo na mě honil na horách, že to nevyjedu. ten měl na haldexu staré 3 roky gumy, já je měl uplně nové a vyjel sem to snad lépe než on, jde o to jezdit s citem a ne tomu dávát kotel.... ale to tvůj problém rozhodně nebude.. je pravda že na power slide ten haldex je dobrej no, je s tím sranda ale po 20 kolečku dokola, to nějak začlo smrdět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky