Stringo Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 To nebude nutné, je jasně vidět kdo má dovolenou, páč se tu diskuse dostala do původních kolejí cca rok zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Hold když chybí Fürer je to hned znát. Ono taky všichni si válí asi koule někde po dovolených (ti šťastnější, jak vidím asi většina). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Já makám taky. Třeba teď jsem si otevřel pivo. Je hezky, tak jsem vyrazil k vodě. Včera mi skončil trest odebrání šéfova ŘP.[emoji1][emoji1][emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 U vody je krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Ty wole jděte do prdelky... já se potim na strojovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Rozumím Ti a myslím na Tebe. Mě se ve strojovně připravuje k obídku kachnička. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 tak už nejsi person driver? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 To je život, no PRAŽÁCI. Co k tomu říct. celá republika na ně dře a oni si jezdí po jezírkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Kachnička, to si někdo žije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Pavlík se tam brodí v řece s jeho haldexem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 spíš haldexíčkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) no já už radši neexperimentuji, první rok co byl scout tak sem zapadl v zimě, auto si prostě sedlo a měl s ním problém hnout i menší traktor, tak musel přijet větší traktor...(totální klika, 2 minuty chůze odemě byl nějaký prasenčák) hold byla zavřená cesta a mě se to něchtělo objíždět, říkal sem si jedu ve scoutovi a ono houby Editováno: 25. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Jo klucí, kdyby jste se lépe učili.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Já se učím (na starý kolena) a je mi to stejně prd platný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) Hoši ztracení, možná, že dojde na nejhorší a na svá stará kolena se ještě budu muset učit taky kvůli ČKAIT (abych si zvýšil s tímto papírem šance na nové zaměstnání), bohužel už nejsem zvyklý aby mě někdo zkoušel, nějací ingousti (teoretici) od stolu, co ani neví jak to v praxi chodí a ještě jim za to pak každý rok platil. No a nebo se na všechno vyseru, tuhle nedávno jeden salon Škoda tady sháněl prodejce tak půjdu dělat prodejce vozů ŠKODA. Zajedu si ke školení na víkend ke Clintovi abych dostal školení jak jsou vozy Škoda kvalitní úplně nejvíc a bude ze mě 100% prodejce. No jinak mé reklamace ohledně čalounění dopadla tak, že přišlo z ŠA, že mají přesadit stávající čalounění opěráku tak aby se ta díra schovala pod tu krytku. (tedy né, že by měli čalounění vyměnit za nové), sám šéf servisu zapochyboval, že to k něčemu bude. No a těsnění (dveří vrzající) dopadne nejspíš tak, že to mají namazat tím jejich spec. přípravkem, pochybnosti šéfa servisu stejné. V podstatě jsme si společně pěkně popovídali a skoro v jedné notě o kvalitě nynějších generací (s tím, že kdybych to někde říkal, všechno popře ) Ale nic nového pod sluncem, vše o čem tu dnes a denně diskutujeme o délce testování úsporách atd. Tak že hrrrrr do salonu a nakupovat O3, F3, S3 atd., aby se prachy točily a ŠA mohla zveřejňovat statistické tabulky o zvyšování prodejů, Kabaň se mohl rozplývat nad studiemi nových křivek O4, F4, S4 , VW koncern o zvyšování zisků, ve všech novinářských testech číst jak jsou Škody úžasné - tzv. testy s reklamou a všichni budou spokojeni. Zákazníci s vymytými mozečky a křápami v garáži také. jsem zvědav jak dlouho to vydrží. Tak a teď do mě: Clinte, Honzo, kde jste BŮH ŽEHNEJ MODERNÍM VOZŮM VŠECH ZNAČEK. Editováno: 25. Červenec 2014, autor: Petrrr 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Ještě že tu jsi.Octàvěnku si budu o to víc hýčkat. [emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) hezké, já mám v haji tu chladící kapalinu, utiká mi to přes termostat prej takže objednaný nový díl...je k tomu špatnej přístup tak jsem zvědavej co všechno mi budou vyndavat Jinak jsem byl dneska v allianzu a katastrofa, chlap sedel v nějaké bazaru a s tím kolem mě skoro vyfakoval že to opravujou dnes a denně. Člověk platí 18tis/rok a bude jezdit s hnusnejma přebarvenejma kolama.. Editováno: 25. Červenec 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 No jo... havarijko je naprosto k ničemu, stejně tě vždycky utřou na něčem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) a ještě že nemám chip to by mě dneska vyfakovali 2x havarijko je dobrý, na rozpočet se dá dobře vydělat! Editováno: 25. Červenec 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 By mě zajímalo, kam to přes ten termostat mizí, když tam vlastně žádný není. Namísto něj jsou tam rotační šoupátka inteligentního termomanagementu. A to fakt nikde nevidíš vodu v motorovém prostoru, nebo na zemi pod autem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 na zemi pod autem je jí občas hodně, ale to jsem sváděl na klímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) pawouku to sou ty geniální součástky, asi jako proměnlivý čerpadlo oleje. bych z toho blil... jinak taky přispěji do varu. známej už má delší dobu O2 FL a potkal sem ho až teď, tak se přiznal že má taky 1.8 TSI(má nějakou kapučino elegancku). za těch 15000 co stím najezdil, cca 15 litru oleje. tak mu vyměnili shortmotor za 90k kč. autorizák to nechtěl reklamovat, tak až napsal mail do Bolky, tak mu to zařídili. servis to měnil podle příručky, nikdy to nedělali. zatím to prej funguje... já s tím motorem nic nemám, tak nevím.. Editováno: 25. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 To jsou věci, Huri a co máš s kolem? Mi uteklo. V servisu samozřejmě určitě tvrdili, že to vidí poprvé a ještě se s tím nesetkali, i když tentokrát mohli i nekecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 kokto, ty vole autorizák a je vyklepanej z výměny motoru. Hold není to výměna LL oleje za 800litr na 15min. práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky