Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Lanový most se dá objet ;) buď vrchem přes nový pražský okruh a pak na Prosek a dolů přes Libeň (Povltavská) a po nábřeží zpátky na Letnou. Anebo projet přes Černý Most, Kyje a Malešice a najet ZA Lanovým mostem ;)

nj to ani nevím, lepší to bude projet kousek městem no.

Dobar dan,

hlásím návrat z dovči .

Okouknul jsem nějaký loďky v marině v Rogoznici, ale nemohl jsem se rozhodnout která by se mi hodila na Džbán.....

post-33271-0-07028300-1406989739_thumb.jpost-33271-0-10414400-1406989748_thumb.jpost-33271-0-65571500-1406989761_thumb.j

Noční oběd v práci post-85810-1407012941,0371_thumb.jpg

dobre rano:))

tak  sem se dnes i vyspal  trochu v praci  a jinak sem celou noc paril:)

• Autor

Dobré ráno lidičky....

Já spal jen 3 hodiny :(  ....tak to teď doma dospím ;)

Projel bych se něčím ostřejším ;) Budu muset popátrat, kde se co nachází a v tejdnu si udělat nějakou "expedici " :kol-135:

Upraveno od Clint

Pancho, kdyz bys jel a mel problem s autem tak cinkni, nejak bychom to vymysleli... ;)

No ještě nevím jestli budu moc jed. A mám tři auta. Z toho dvě ted nejezdí. A třetí sem pucil ségre Protoze jim odešli vstřiky na citroenu. Takže sou bez auta. A ja mám od kámoše a na tom hrozne hučí ložisko. Takže už abych měl svoje konečné. A nemusí ani létat.:)

jj, to naprosto chapu, ale jako neni problem te pripadne vzit, aspon se svezes nejakou pleckou, abys vedel, ze chces zpet skodovenku ;)

Tak to vím že chci škodovku zpátky určíte. Slepice je slepice. A nejvíc mne štve že nemám co leštit. Jo jinak ted v týdnu už bude Mít šéf to RS . V plné palbě.

Foto z garáží z centrály kde mu ted stojipost-85810-1407055544,7439_thumb.jpg

ty kola se k  té stříbrné nehodí.

Upraveno od kokta7

Tak to vím že chci škodovku zpátky určíte. Slepice je slepice. A nejvíc mne štve že nemám co leštit. Jo jinak ted v týdnu už bude Mít šéf to RS . V plné palbě.

jestli chceš leštit nějaký auto, tak se u mě stav ;):D

stříbrná je pěkná, spíš ty obrovsky kola se tam nehodí...

jestli nemas co lestit mohl bych ti tam hodit fabii co ma mama, tedko stoji chudinka v praze a ten venek ji moc dobre nedela... ;)

ty kola se k  té stříbrné nehodí.

Ona i ta stříbrná je na tom RSu nic moc.

ta kombinace je fakt nic moc, treba k te bile by to sedelo paradne, to by bylo super... :)

nicmene je to porad lepsi nejlepsi mozne auto - sluzebni :kol-31:

Zas tolik stříbrných RS asi nepotkáš...

to sice ne, ale u nas v garazi vedle sebe stoji takovehle stribrne i s kolama a hned vedle jeste jedno bile - jinak je stejne a musim rict, ze ta bila je hezci na pohled...

jinak osobne proti stribrne nic nemam

Asi tak, stříbrné auto jsem měl, ale na OIII a speciálně na RS to vypadá dost nudně a nenápadně.  :kol-32:

tak ona celá O3 vypadá nudně, co si budeme namlouvat.. ale je pravda že žlutá s černými doplnky je pěknější.

Upraveno od kokta7

A kam máme přistavit ty auta na leštění??? [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

pancho si napred stezuje ze nema jaka auta lestit a mejt, a kdyz se mu jich nabidne hned nekolik tak uz se mu do toho nechce... :kol-32:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.