Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ale jdi ty, matlám to tím léta letoucí a bez větší námahy a za ty prachy to poslouží docela dobře. :kol-28: 

Njn, neznam znacky, jaky jsou dobry a jaky nejsou... Priste namazu lepsim, kdyz poradis. ;)

Kurňa asi začnu taky voskovat, abych byl in. Dá se použít indulóna? Nic jiného doma nemám.[emoji33]

Kolega v práci před mnoha lety "leštil" zašlou kapotu své Š110 motorovým olejem Mogul. A to byl les jak blesk, tedy dokud mu na to nešel prach. :kol-46:

Kdyz reknes kamosovi, tak se da pouzit i indulona... :)))

Njn, neznam znacky, jaky jsou dobry a jaky nejsou... Priste namazu lepsim, kdyz poradis. ;)

Kokta to je deatailista, to se ti protočí panenky nad tím, co jsou tito šílenci schopní dělat a utratit za to prachy. :kol-28: 

No jó. BVP jsem taky patlal naftou. Jenže dnes je to samá chemie.

Kokta to je deatailista, to se ti protočí panenky nad tím, co jsou tito šílenci schopní dělat a utratit za to prachy. :kol-28:

Tak já bych i koupil lepší, jen bych musel vědět, který jsou ty lepší značky. Jak sem psal, navoskoval jsem a hmyzáci jdou hezky dolů. Jak dlouho vosk vydrží se uvidí, ale zatím za ty peníze to plní účel. ;)

Vstupní investice je pravda vyšší, ale při přepočtu na jednu dávku/mytí to vychází jako low cost produkty. A rozdíl je ale znatelný ;) Taky jsem tomu, kluci, nevěřil. Ale vyzkoušel jsem si to na vlastním autě.

Mno nekdy se asi hecnu, koukam ze voskovani stoji cca 1300,- a to se me davatnechce :-/

Pokud je ti tohle moc, pak budeš neustále řešit nalepený mušky, zažranou špínu atp. a vyhazovat peníze za chemii, abys to z laku vytáhl. A peněz za to vyhodíš stejně, jako když to uděláš nebo necháš udělat pořádně hned ze začátku do čerstvýho laku.

Upraveno od Honza9007

Však já to Honzo vím, jen jsem chtěl koktu trošku poškádlit. :kol-28: Ono srovnávat želvu a ty vaše detailérské krémy, je jak srovnávat Octavii a BMW 7er. Pokud o to má někdo zájem, proč ne, ale leštit auto dva dny fakt nebudu. :kol-31:

Prijed na sraz Clintuv a az ti Pancho vytahne soupravicku od Duice tak ti vypadnou oci. Da ti 1,5h skoleni s Koktou co a jak a kdyz ti pak na konci povi co to stoji. Palivove cerpadlo ti nebude stihat dodavat benzin do motoru jak budes chtit rychle vypadnout.:D

Upraveno od Petrrr

• Autor

Jinak na FB OC je dopřesněn program Žamberku a další info.

Nic jsem nenašel chlapče....asi čumim blbě, zkusím znovu.

Upraveno od Clint

Prijed na sraz Clintuv a az ti Pancho vytahne soupravicku od Duice tak ti vypadnou oci. Da ti 1,5h skoleni s Koktou co a jak a kdyz ti pak na konci povi co to stoji. Palivove cerpadlo ti nebude stihat dodavat benzin do motoru jak budes chtit rychle vypadnout. :D

Tak takova pecovatelka zase nejsem, abych den umyval a dva dny lestil... :) A protoze nemam BMW 7er, tak je zbytecny pouzivat i top chemii. Ale zase se nebranim necemu lepsimu, nez je zelva. :)

Co tohle? Lepsi nez zelva? :)

http://autokosmetika.heureka.cz/autoglym-extra-gloss-protection/

Clinte sdílel jsem to. Popř. zkus www.

a prej máme dělat s klintem sprinty a tůrovat motory ;)

Pavel bude jezdit dokola po trávě s velkým haldexem

Nikde jezdit nebudu. Mám rezervovaný místo u grilu a pak na menu v restauraci. Sice by stačili 3 chody, ale když jinak nedají.

Ale není zákaz stavět retarder :)

Restaurace prej nic moc

Ty wole Kokťáku, ty jsi opravdu maniak na ty vosky...  Copak bys doporučil mě, na starý, zašlý a oprýskaný lak?

• Autor

Sraz bude luxusní, vožereme se, zazpíváme, zasmějeme....a hlavně nažereme!   V programu nějak chyběj půlnoční dámské striptýzy a liveshow ;)

Klint si jede pro pohár :)

Stringo: do do šampon ,clay ironx, detailer od dodá atenhle vosk :)

• Autor

Myslíte, že to můžu vyhrát? ;)

Když postavíš pořadně vysoký retardér před vjezdem, tak jo.[emoji6]

• Autor

:D :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.