Hravec Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 SEAT Pyramida u dálnice D1 v Průhonicích Hele, jak je možný, že se sem Hravec dostal?!?!? Za 1. má vlastní hernu a za druhý je přece z Asie, a to potřebuje povolení k psaní a vízum, aby mohly jeho znalosti a myšlenky opustit hermeticky uzavřený okruh Asie to je jednoduchý - viz ZDE - říká se tomu čestný host nebo atašé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Jinak palce drzim. Na me se muzes spolehnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Na mě se můžeš spolehnout .... to zrovna teď někdo říkal v televizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 kdo rusáci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 hoši, dneska to tu ale fičí, chudák Pawouk ten nespí .... bratru 30 % dnešních sraček v pěti lidech (+ jeden se psem), tak to je nářez ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) mám alke jeden odborný dotaz na odborníky, moja chce koupit synovi O I 1,6 77 kW - r.v. 2004 125 tis. km - co Vy jako odborníci na ten motor? kamoš zde navštěvující od PČR říkal, že u nich ve vozech O II jsou to držáky a nezmary ... ptrám se, protože o benzínu vím, je to, že se prodává na stejných benzínkách jako nafta... Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Hravec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) 77KW? Já ji měl (2005) a mělo to 75KW , osmiventil 1,6 benzín.....motor držák a netrpěl poruchami, táhnul díky osmi ventilům lépe od spoda. Hravec: čeče, zdá se mi to, nebo v té tabulce příspěvků-spamerů figurují stále stejná jména? :D Jdu chrápat, dneska taky den ...dobrou chlapi Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 nezdá nezdá a já jsem dnes neudělal vůbec ale vůbec nic do práce, nic - jdu pracovat.... vidím to tak na spánek kolem čtvrté ranní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Meli jsme ji v praci a good, myslim najela 150 tis, pak se prodala, motor ok, sem tam zacly odchazet jine veci. A jela pekne. Spotreba kolem 7. Ale byla firemni, tak ze zadna laska ze stran provozujicich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 (editace) Sluzebni o2 najeto 74tis asi 4 leta a sice motor drzi, nezere olej, ale na volnobeh otrasa celym autem, otacky kolisaj... druha sluzebni, stejna leta, z prahy do karlsruhe sezere 1 baleni oleje, tj 0.5l, zpatky to same, klepe autem min. Moje 1.4 taky uz lehce vibruje autem a otacky taky malinko kolisaj.... nvm nvm, ale zacinam mit na mpi spatny nazor Lepsi je podivat se do sekce o1, tam bude relevantnejsi info Editováno: 20. Srpen 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 tady zase mrtvo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 to vis neni cas, resi se soupis prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 To neni ,výrobci pocitacovych a serverových komponent SOU tak už lenívi, ze nejsou schopni nahrát novou verzi biosu v průběhu výroby. Takže jak matlak sem lital po firmě kdo ma starší verzi procesoru abych mohl upgradovat 30 základních desek do serveru a Pc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 tak to ja mam volno jdu az od soboty na 5 a potom zase tyden volno:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Prazska pracovni moralka. Ja mit dov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 To si myslel jako ze ja?) ja nejsem prazak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Nene, myslel jsem skutecny prazaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 no proto:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 (editace) Není čas, po dvou měsících jsem se rozhodl umejt auto a silichromem přeblejsknout laufy Hlavně mě přinutil minule Pancho, jak kritizoval můj bordel a špinavé auto Navíc zejtra jedu ke konkurenci do toho Seatu na tu Cupru, tak nemůžu přijet se špinavou kárkou , to dá Radiuse rozum.... Co je s Motosmanem? Dlouho se tu neukázal, neemigroval na Bahamy? Editováno: 20. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 (editace) No bordel hroznej,jestli to budes mit takhle v tom novem RSu tak s tebou prestanu mluvit:) Editováno: 20. Srpen 2014, autor: PANCHO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Clinte az budes mit cernou metalizu, tak zjistis ze to nema smysl mit, ty vase bili a stribrny jsou zlaty , ale po tom co jsem to umyl, tak staci jen oprset a je to zase cisty, ten vosk v samponu k necemu bude a to auto se mi hnedka libi vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Žiju. Mám dovču a válím se na Slapech. Už 3 dny čistím auto na Žamberk. Teď jsem našel houbu.:-) Clinte: možná máš SZ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 to se nekdo ma:)) na slapech a cistit auto:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Houbu? Hrib a v kufru doufam ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 bernard kde točí v hospodách je za 10kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky