Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Stringo - s tim abych nikoho nebrzdil jsem zkousel jednou na 50tce na cernaku, kdyz se za me v noci nekdo nalepil. Tak sem mu proste ujel, jenze ten dotycny v mych cca 140km/h zapnul majaky tak jsem to oduvodnil tim, ze jsem nechtel brzdit druhe v predjizdeni a nakonec z toho byly nejaky drobny za sjety bocnice na gumach Já to měl podobně na dálnici... na nájezdu se na mě nalepil "tuněný pašík" a jel mi pořád za prdelí... Taky se to za mnou rozblikalo cca ve dvou kilech. Dostal jsem nakonec po obhlídce jejich R32 2500,- 4 body a pohrozeno... Takže asi záleží na koho člověk narazí, protože někdo říká, že nemůžou se záznamem nic dělat a tohle bylo na papíry, takže nevím no, asi s tím něco dělat jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Zrovna tak dumám nad těma barvama u oktávky, proč nedělá škodovka nějakého chameleóna? Myslíš vyloženě měňavku, nebo nějaký hardcore v podobě Rapid Spaceback Sport (červeno-šedý lak)??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 http://www.team-bhp.com/forum/attachments/official-new-car-reviews/1206846d1392052264-skoda-octavia-official-review- image.jpg Klintiku me se líbí Rio, jinak jde si pořídit za 20k zvláštní lakování ne? Jinak yetiho dělají v oranzove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Já to měl podobně na dálnici... na nájezdu se na mě nalepil "tuněný pašík" a jel mi pořád za prdelí... Taky se to za mnou rozblikalo cca ve dvou kilech. Dostal jsem nakonec po obhlídce jejich R32 2500,- 4 body a pohrozeno... Takže asi záleží na koho člověk narazí, protože někdo říká, že nemůžou se záznamem nic dělat a tohle bylo na papíry, takže nevím no, asi s tím něco dělat jde... záleží, mno na dálnici si dávám větší pozor, takže tam se mi to doufám nestane, i když... ale to je na delší vyprávění s dobrým koncem Jinak spíš myslíš R36, pač 32jka je Golf. Nicméně na té dálnici jsou dost neteční, slyšel jsem to od více lidí, vlastní zkušenost nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 To RIO je jako Flamenco skoro...tyhle barvy mám rád 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 záleží, mno na dálnici si dávám větší pozor, takže tam se mi to doufám nestane, i když... ale to je na delší vyprávění s dobrým koncem Jinak spíš myslíš R36, pač 32jka je Golf. Nicméně na té dálnici jsou dost neteční, slyšel jsem to od více lidí, vlastní zkušenost nemám... Jo to máš pravdu, R36... Jak říkám, záleží hodně na koho narazíš a je pravda, že jsem se po tomhle uklidnil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Jooo, KinderCar 32tis a zatím ani deci. Hold dítě málo žere, jak benzínu, tak oleje. I když chladící jsem už 2dcl dolévat musel, byla na min. No jo, nejede to=nežere to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Dneska jsem viděl VW Caddy s nějakým packetem "CROSS"... vypadal fakt hezky Editováno: 23. Září 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Rio je moc tmavá. A fleetovky na RS nelze, ani za příplatek. Chce to nějakou oranžovou, nebo jasně červenou metalízu.... Editováno: 23. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Cross Caddy - jen teda pekne hnusny kola (na tom co si fotil) Editováno: 23. Září 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Vite ze byl vcera mezinarodni den bez aut? Samozrejme ze vysledna cena rychlovky se odviji od praci a kdyz jsou limity mirnejsi tak je to pak levnejsi... a to je ten dusledek, proc vznikaj. Editováno: 23. Září 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 No jo, nejede to=nežere to. Sanku, další rána do mé duše . Ovšem si měl včera vidět ty fronty jak chtěl každej svést, Pancho prosil na kolenou dokonce, ale už bylo pozdě nešlo to. Jinak taky někdy přijeď, meleš tady pořád jen hubou (resp. klávesnicí) a nic. My Tě rádi poznáme live. Nebo zná někdo live Sanka? Sice má v podpisu a v avataru O3 (nejspíš staženo někde z netu katalogu ŠA), ale skutečnost je, že jezdí ve Felině z 97r.v. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Jo, to je ono... no zrovna k té černé mi ta kalo připadala celkem dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Sorry, to sem si prostě musel rýpnout.Viděl jsem tu, že ti to prý jede až 130km/h:-) No já patřím k Hravcové odnoži, takže bez jeho svolení nikam a je jasný, že pokud tam bude Kokta7,tak mi prostě výjezdní doložku nedá:-( 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 pan šéf (Hravec) na sraz dorazí, tak zajisté můžeš jet minimálně jako doprovod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) prý sem slyšel johnáku zprávy z podsvětí, že útěk je připůstný, když se to zvrhne ozák se smál, když sem mu psal já i ty. ozák naznačoval, že bude čistit parkety a popřípadě k němu jedeme na brigádu 18. řijna Editováno: 23. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Mno mozna mu pomuzu prestavet celej byt Editováno: 23. Září 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) to je švanda fakt Editováno: 23. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 hosi jen se nesmejte, az dostanu klice tak obema rovnou volam a budete makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Ozi - kdyz se nebude makat jidne, tak neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Kdyby chtěl někdo zvednout výkon.: http://www.autodoplnky.cz/hledej/pistala+do+vyfuku/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Jsem rad ze porad existuji lide, kteri kamaradum pomuzou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Sanku : Už je mi to jasné, tím se všechno vyjasňuje TDÍčkář, je zde nasazenej separatista od Hravce aby nás tady rozeštval, ale to se ti nepovede. A teď vážně: My co se tu scházíme jsme v podstatě kámoši co už tak trochu jeden druhého známe. Třeba Kokta ví že různé rejpance od strýčka nejsou myšleny vážně stejně tak mé rejpance ohledně Panchova RS ode mě ( spojuje nás jeden silný zážitek mě a Pancha a to je už navždy ) Stejně jak se každý naváží do mého KinderCar , beru též s nadhledem. Někdo má auto takové, někdo makové a já jsem člověk přející, každý dle svých představ, přání i možností. tedy když přijedeš se svým TDI - určitě tiho nepoškrábu, nepozvracím nebo tak. Co tam byl včera Tomík s O3, může dosvědčit a to on ne jen že má TDI, ale navíc DSG a to je ten největší hřích jaký mohl spáchat. To už mu ani 10 x Odče náš a zdrávas Maria nepomůže. Editováno: 23. Září 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) No však, bůh ví, co ve finále Sáněk má, možná fakt jezdí feldou 1,3 se sežranejma blatníkama a zadníma dveřma. A tady machruje Hravec přijede, tak Sáněk může taky Mimochodem, s Hravcem jsme už dávno přátelé, nikoliv rivalové...(Kokta to ještě nedokázal strávit) Editováno: 23. Září 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky