kokta7 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 pawouku já myslel že ti táhne na 40(i dle profilu), to vyučuješ nebo ještě studuješ? ok tak proč jet sám, když tam bude minimálně bílej doprovod v myslivcovi a červenej krásnej lift Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Píšu si paráda B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 pawouku já myslel že ti táhne na 40(i dle profilu), to vyučuješ nebo ještě studuješ? ok tak proč jet sám, když tam bude minimálně bílej doprovod v myslivcovi a červenej krásnej lift Heh,jj táhne,ale vzdělání není nikdy dost,že? Takže studuju - co jsem v mládí zanedbal,to se v stáří těžko dohání... Bílý myslivec - no nevím,to se musí vyjádřit brácha,jak na tom bude. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 a jako střední nebo výška? jako typ vyuky na střední škole ještě chápu okay, ale na vysoky... plno velkejch hoven okolo a do praxe z oboru prakticky nic pořádné užitečného, jestli to je účel... vše by mělo byt určité hranice, to samé že naberou co nejvíc lidí aby měli co nejvíc dotací a pak podle nějakych interních směrnic vyhazují studenty cca 50% apod... první termíny zkoušek jsou většinou lehčí a pak v posledních termínech už je to učitelům jedno a radši vylejvaj, protože musí... tady by chtělo fakt něco změnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Dopravní průmyslovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 (editace) takže střední... tak tohle mam naštěstí za sebou, ale střední byla dobrá a hodně dala i do oboru... Editováno: 13. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Já teprve před sebou. Když už se zajímám o auta,tak jakou jinou školu? Sice to není v oboru ve kterém pracuji (takovu jsem ani nenašel),ale tam se na to nehledí - pokud chceš postoupit o stupínek výš,stačí papír = maturita. A je jedno,odkud je. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Tak to sis pak mohl zaplatit nějakou soukromou (třeba obchodní akademii :-) ) a tam do dávají skoro na počkání. Jinak fandím a držím palce, sám mám průmyslovku. Technikům zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Taky se hlásím k Průmyslákům - mám Strojní Průmyslovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Já Stavební - TZB, kdo další je průmyslovák ? Musíme podpořit Pawouka. Páč má můj obdiv, já už bych nešel do školy ani za nic a to jsem o dekádu mladší. Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Kolegové,děkuji za podporu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Též se klaním. Mám automobilní průmyslovku. ;-). Autařů a techniků není nikdy dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Ja urcite ty prvni dva terminy nemuzu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Motosman: "Autařů" je tady v ČR až moc bych řekl. Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Autařem jsem myslel srdcaře. Ne vyměňovace dílů s dálkovým ovládáním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Arlo: to je škoda, ono se nejde vždy přizpůsobit všem, tak uvidíš, třeba se ti to uvolní Nicméně nejde o oficiální sraz, jen o přátelské setkání soukmenovců Takže tě jen lehce pomluvíme a útratu ti přepošleme k proplacení 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Chlapi nevíte náhodu, jestli jde poslat SZ najednou více příjemcům? Čím se oddělují nicky? Dík Pawouk by možná poradil? Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Hm,to nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 admin nám neporadí achjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Kua, sem koukal na olej a skoro spodní ryska Kokto vysleduj trochu u tebe spotřebu, já se blížím ke třem litrům na 15tis....Volal jsem do servisu a řekli mi normu 0,5/1000km. To je hodně drsný co? Začínám mít obavy co se to děje, pod autem louže není, jedině že by mi kuny v noci chodily chlastat olej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 prej kuny pijou olej tak ona pod autem louže nebude, jelikož tam máš kryt, maximálně to vykape otvory... No olej ti může žrát turbo, nebo ti odešli kroužky, jako moc jiné vysvětlení není... a při studeném startu zatím napínák okay? no já sem dolil necelej 0,5 litr toho LL po těch 22000km, předpokládám že předtím nikdo asi nedolejval. teď tam mám tu 5W-40 a jestli sem s ní najel jenom 600km no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Tak to jsi teprve v polovině, oni mají normu 7,5litru/15tis dle toho jak píšeš, tak to můžeš být v klidu s nadsázkou řečeno. Ale je to divné. Neznám auto které by tak chlastalo krom starých vraků. To už by musely být kuny trochu notoryčky :-) Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Možná Clint dělá i mejdlo pro kuny z okolí. Nebo tam leje čiplou kofolu. :-) :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) No čert ví, co mi tam ve škodovce chrstli. Zkusím teď vzít olej v jiném autorizáku (bohužel ho mají znatelně dražší). Navíc se mi nějak posírá Parrot, v zimě blbne. Začíná se mi to celkově nějak vysírat.... Rozvody zatím snad gut, nezlobí nic... Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) U Klokočky mi řekli, že standart je tak kolem dvou litrů na 15tis.km....u motoru 1,8 TSI. Já snad přejdu příště na ropu Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky