motosman Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Tak mi včera přišla VIP super luxusní nabídka na novou fábii. Ještě jsem ji neotevřel, ale něco mi říká, že zadarmo nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 No za těch 30 litrů co jsi nechal za rozvody minule v servisu už si jí mohl mít doma. 1,0MPI 44Kw, 95Nm 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 (editace) Uvidíme. Kouknu až budu na PC. Je vidět, že si Škodovka dobré zákazníky hýčká. Nestačí 3x do hodiny dělat konfiguraci, nebo si nosit vlastní olej.[emoji16] Editováno: 23. Říjen 2014, autor: motosman 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Me volali jestli sem byl spokojen se servisem a ptali se me jestli další skodovku bych si koupil, tak sem ji pověděl ze spis ne(4). To voláj všem, kdo byl v autorizaku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Mě ještě nevolali. Volají z Audi a téměř pokaždé s BMW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Mě vždycky volali po servisu z Fiatu :-) což mě teda dost překvapilo :-) Btw. dnes má otec (1.6 TDI) auto na servisu po 30 000 km ....tak jsme zvědav na cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Volaji jen obcas a podle me pokazde, kdyz je cena nad urcitou hranici. Ja kdysi platil taky 30tis a volali. Od ty doby nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 tak jsem se v servisu dohodl že mi nastaví při denním svícení LED i zadní světla LED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Kurňa tomu říkám nabídka. Můžu mít Fábii mezi prvníma. 1.0 MPI s trochou výbavy za 350 k. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Jo, mě ze servisu volají pokaždé, jak jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 (editace) Ale ne servis, ale z boleslavy škodovka. Editováno: 23. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Ze servisu volejí pokaždé, když ovšem nejsou problémy, to se pak nikdo neozve. Z Bolky mi volali jen jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Mě volali už x krát. Po koupi auta, po reklamaci a nyní i po servisu. Vše nějaká buchta s ŠA. A to jsem jim za servis nechal 2200 (páč vlastní olej) Tedy toto není kritériem. Pak ještě volali Škofin, jak jsem spokojenej atd. Ale nabídku na funglovku fábii 1,0 MPI jsem zatím nedostal. Hold jsem jen majitelem Rapida, tak mě pošlou nabídku na Citigo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Dnes jsem TOP, když to ostatní flákají. http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 A já tam vůbec nejsem. Zatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 dneska je hnusne a jezdi to:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Divný ne, když je hnusně nebudu mýt auto. Hold Pražáci, ty mají všechno jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čadys Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Zdravim lidicky . Prosim vas nemate nekdo benzinove budiky na OII predfl. s maxikem ? Diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Jo ale nejezdí Praha ale Slováci. I včera největší déšť a kdo přijede. No Slováci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Pak nemáme mít samá ekokurvítka v autech: http://neviditelnypes.lidovky.cz/ekologie-vzestup-a-pad-politicke-klimatologie-i-ftf-/p_klima.aspx?c=A141022_213607_p_klima_wag#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=pes_neviditelny&utm_content=main Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Ze servisu volejí pokaždé, když ovšem nejsou problémy, to se pak nikdo neozve. Z Bolky mi volali jen jednou. Mě z Bolky nevolali, tak to je nějaké divné. Raději tam zavolám, jestli by mi taky nezavolali, copak nechápou, že jsem jejich největší fanatik? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Clinte asi proto nevolají. Dnes mi přišla další VIP nabídka. Jestli to takhle půjde dál, tak výroba do konce roku je jen pro mě.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Nojo, vědí kdo z nás má ještě prachy, to tě asi někdo prásknul, když jsi mluvil o superbech, lexusech atp 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 No nevím. Já a fábie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Motosmane,doufám,že jsi jim hned odepsal,že co si to jako dovolují,že ty a Fábie a že jestli jsi pro nich jako jen nějaká onuce a že co si to dovolují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky