kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) tak když chceš vyhodit za svoje budoucí RS či eleganci přes 550 000kč a manželka jako dostane šunta jo? to bych tě hnal tak manželce fabii SLX nebo GLX ne? krásná vybava krásny auto v 1.2 TSI nebo 1.4 atmoška Editováno: 17. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 kokta7: Existuje. Porad se nemuzu rozhoupat k jejich koupi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Manželka jezdí velmi opatrně a pomalu, někdy až tak, že mě to sere Takže nepotřebuje nějak výkonný motor, spíš místo v kufru, jezdí naložená žrádlem domů od tchýně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) říkám ti kup tu SLX, dovybavíš pár věcma a bez slev rovných 300 000 kč s 4 letou zárukou http://www.skoda-auto.cz/models/fabia-glx-slx @skodaforum pro myslivce možná, pro lifta si nemyslím... Editováno: 17. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 tak pro lift je vzadu origoš http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/slunecni-clony-zadnich-bocnich-oken-kcd609004x--11 a ta roletka, kterou sem prodal s tím krytem kufru, protože pak ji furt vyndávám a zandávám. a nebo neorigoš: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-05-sdn-protislunecni-clony-do-auta-3ks-id:9075.eshop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Pro lifta na páté dveře je originálním řešením jen roletka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 clinte polo by se mozna siklo, otazkou je cena, jak moc je rozpadle a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) Tak s tebou budu počítat jako se zájemcem....(budeš měnit za oktávku myslivce? ) Tak rozpadlé není, to jsem asi přehnal, ale už začíná vyžadovat investice, teď do něj manželka před technickou nacpala 7 tisíc. Editováno: 17. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 hmm, tak to neni tak strasny, to se jeste da nene, potrebuju to pro pritelkyni aby se naucila s necim jezdit, carcoolky se boji... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) a jaké to je polo? si tajemnej jak v karpatech, tyhle auta znám moccc dobře Editováno: 17. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 To s těma čtyřma kulatejma světlama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Tak bohuzel mam v1.5, tak nevim, jestli by v2.1 merila teplotu oleje i na pred FL. Ted premyslim, jestli dat prodejci jen negativni hodnoceni, nebo resit nejake vraceni penez, pripadne vyzadovat v2.1... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 muzes to zkusit nakombinovat akoart ted si nejsm jistej jak to udelat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) Verze je běžně 1,5 a někteří prodejci udávají 1,5b , to je vidět, že číňané jsou před světem, než to někdo vymyslí, číňané mají dávno vyrobené kopie :-) - zde je důkaz http://elmelectronics.com/obdic.html Editováno: 17. Listopad 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 o 1.5 vicm, ale prave sem cetl, ze ta 2.1 by mela byt trochu rychlejsi a lepsi, tak proto me to zajimalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Manželka jezdí velmi opatrně a pomalu, někdy až tak, že mě to sere Takže nepotřebuje nějak výkonný motor, spíš místo v kufru, jezdí naložená žrádlem domů od tchýně to je jako by se s tou mojí učili jezdit spolu. Já když sedím vedle ní, trpím s tím autem. A to mě přitom pravidelně častuje historkama o tom, jak jí někdo na křižovatce nedal přednost, kdo do ní málem vletěl a pod.. Prostě věci, který se nám hazardérům a šílencům, téměř nestávaj. Divný. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 vidíš a výrobce o verzi 2,1 neví :-) k tomu oslňování, mně se světlo rozptyluje v předním skle, čistil jsem ho různou chemií a nic. Ostatní auta,co prošla rodinou garáží tímto netrpěla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Aha, tak si asi cinan verzi v nazvu produktu vymyslel. Tech 186 Kc mi za nejake dohadovani snad ani nestoji. Takze dam negativni hodnoceni a uvidim, jak se zachova... Stejne mi tohle na obcasne blbnuti s telefonem staci. Jeste bych mel otazku. Nevite nekdo, jestli se po zamknuti auta po nejake dobe vypne napajeni diagnosticke zasuvky? Nechce se mi porad ten modul vytahovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Já si stejně myslím, že číňané prodávají často klony ELM327, nějaký vykuchám a uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Hlavně že Jirkové řídíte nejlépe, hold každej na to není a já se ani nedivím. Já se taky bojím ostatních řidičů co vymyslí, třeba v pátek měl být zip před kruháčem(je tam vyfrézováno) a 3 auta mě nepustili, tak jsem se naštval a předjel všechny až do kruháče, fakt ať s tady v ČR naučej zip retardi.... to samý levoproudaři, si myslej že jedou 85 po státovce, že já nepojedu rychleji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 no jasně, v jednom autě byla moje stará, v druhým Clintovo a ve třetím nějaká cizí slepice 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Tak tak, manželka říkala, přijel prej nějakej týpek s trvalou v bílé jedna vosmě a troubil na ostatní, že chce doprava. Pak prej ukazoval fakáče a všechny předjel až ke kruháči... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 fakt já si dám před sebe tu radlici, na kouli si dám nosič na kola. a ještě si dám rozhlas jako je na vesnicích(třeba takovy pardubice ty maj super rozhlas). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky