Pawouk Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Kuřáci ať si smrdí někde jinde. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Kokta: kdo? Pawouk: co brácha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 ty nevíš kdo? přeci radius. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Rádius nemůže, sice to svolal, ale prej jeho tetička peče v předstihu vánoční cukroví a on se tam už do Vánoc pro něj nedostane.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Treo: ty to mit delsi ale ja to mit kratsi. Sice jsou Lany moje srdcova zalezitost, byl jsem tam na vojne a rad bych se mrknul ale Krusovice pro nas ze zapadu lepsi volba i kdyz jsem asi sam. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Brácha má odpolední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Treo: ty to mit delsi ale ja to mit kratsi. Sice jsou Lany moje srdcova zalezitost, byl jsem tam na vojne a rad bych se mrknul ale Krusovice pro nas ze zapadu lepsi volba i kdyz jsem asi sam. :-) Hraďák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Hoši tak na belohorskou v úterý možná nedorazim, musím předtím jeste jet prezout abych měl aspoň zimní pneumatiky... B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Takže přijedeš rovnou do Krušárny jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Nebo se připojím cestou - uvidím jak se mi povede vypadnout z práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Pawouku: Jak to vis ? :-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 No já vám budu v pubu pak vyprávět, jak jsme prodávali a kupovali auto u AAA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 (editace) já ještě uvidím čím přijedu, možná přijedu firemním. já ti toho zase budu muset vysvětlit hodně okolo elektriky Jirko! Editováno: 22. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 (editace) Jojo, Hravec ti dal profi školení jo? jsem zvědavej, jak se pochlapíte, od pondělka má bejt arctic weather and snow showers .... Hlavně Pawouk, po zkušenostech z loňského roku, aby parkoval raději venku Editováno: 22. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Jizda v driftu predokolkou no problemo. Kokto tak to teda ne. Firemnim umi prijed kazdej.Koukej dovalit svym. Jako by nestacilo ze tahas z firemnich do kandaku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 no jestli od pondelka snezi tak budu jak pawouk v zime a nevyjedu, prece jen letni slick neni idealni na snizek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Pawouku: Jak to vis ? :-):-):-) Co jinýho v Lánech,že? Hlavně Pawouk, po zkušenostech z loňského roku, aby parkoval raději venku Sněžit může. Předpověď na úterý (00-24):Proměnlivá oblačnost, místy sněhové přeháňky, četnější na horách. Nejnižší noční teploty -2 až -6 °C. Nejvyšší denní teploty -2 až +2 °C. Mírnýseverozápadní vítr 3 až 7 m/s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Si sezen zimni slick :-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 pokud bude jak pise Pawouk, tak to na letnich doklouzu konecne do penuservisu a vymenim, do Krusovic uz to pak bude OK ja mam pneu v servise, ale nemam totalne cas tam dojet a vymenit, tedko toho mam hodne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Tak jsem natočil video- promítání otáček na přední sklo http://treo.rajce.idnes.cz/smaz#WP_20131122_024.jpg Lumie není žádný zázrak, ale Nikon ani Panasonic jsem nevytahoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 pres co presne to promitas? nejak me to uteklo? jinak to vypada pekne, kdyby to umelo budik s tlakem tak ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 odraz od tabletu :-), to se jen zrcadlí otočený obraz, tuto funkci má Torque pro android, docela sranda, tablet stál 2 690 Kč a program 88,70 Kč- jsem poctivej a podporuji programátory, v ůterý budeme ladit až se z auta bude kouřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 mě se líbí, jak to nějaký program promítá v navigaci, že ti navigace ukazuje jak máš jet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Treo, to vypadá fakt parádně. Zkraje to umí, jen bych musel dořešit fixaci na palubce... A torque mám už taky koupené, ve výprodeji za 50 :-) Stringo, to má třeba ford v palubnim pc ale je to neštěstí, nutí te to strašne podtacet motor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Problem je, ze odraz pravdepodobne pres den neuvidis.. Rikal jsem si, jak to bude super (ted nemyslim odraz, ale celkove Torque), ale je to celkem opruz. Neustale vytahovat telefon, davat ho do drzaku, zapojovat nabijecku, cekat az se Torque pripoji... Nemyslim si, ze by to bylo na kazdodenni pouzivani. Jedine si poridit nejaky starsi telefon, ktery by byl za hubicku a na Torque by stacil a mit ho v aute porad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky