Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to tedy nevím jak mam tahat z jakykoliv firemních, když vše je nafta :D 

je to zajímavý o tom žádná, ale když to nezobrazí teplotu oleje asi nejdůležitější hodnotu co by to mělo umět... (proč to sakra vcds zobrazí a tohle ne?)

počasí bude v pohodě, akorát zejtra asi pořádně navoskuji karoserii.

no a umí to něco co neumí ukázat PC? otáčky máš na palubce, na to nepotřebuju digital, ale umí to i něco dalšího, nepř tlaky, teploty oleje apod? Něco jako to umí taková ta krabička, co stojí majlant :kol-28:

tak tak.. olej to právě neukáže :D takže polarfis je asi lepší varianta, i když on koštuje asi 6k ne?

Ukaze to napr. tlak turba, to na maxiku asi nikdo nema. Dale to umi dopocitavat vykon a kroutak, takze pekne vidis, kolik prave cca vyuzivas (a zda se, ze to i docela sedi). Ale jsou to blbosti, ktere asi nikdo nepotrebuje videt. Obcas si to zapnout, ano, ale jezdit s tim neustale, to ne...

Upraveno od LucasCZE

Olej ukazuje Maxidot i v mé sociálce,ale nemám ukazatel teploty vody, mám jen modrou a červenou ledku.... Je to hračka za pár kaček, na diagnostiku mám kabel za dost tisíc, nahradit to ELM327 asi nejde

LucasCZE: s tim zrovna treba nemam problem, protoze telefon stejne vytahuji pokazde kdyz jedu nejakou delsi cestu a tim padem me nevadi ho pouzivat...

kokta7: je to o tom co je dulezity, teplota oleje te stejne trapi jen do chvile nez je na nejake hodnote, abys vedel ze za to muzes zacit tahat ;)

treo: naprosty souhlas, jako blbustka navic je to dobry, ale rozhodne to nenahradi origo VCDS

tak vás musím zklamat s mobilními aplikacemi na VW - http://www.ross-tech.com/vcds-mobile/index.html , nějak to kluci nezvládají.... rok 2012 je pryč a aplikace na mobily bude možná v roce 2014, ostatní firmy jsou na tom ještě hůř

tak jestli tohle ross-tech udělá jako že to je ve fázi testování, tak jednu určitě kupuji...

já nechápu proč do OCT 3 není možnost prostě vložit SIM,aby to auto měli i už ze serie pager. připadám si, jak když automobilka chce aby si lidi kupovali různé systémy, sherlog apod...

můj případ, kdy sem si musel dodělat pager.

Upraveno od kokta7

Treo položka není v cz dostupná :-(

• Autor

Vy se s těma hračkama tedy vyblbnete ;)

opravil jsem adresu na google, promiň

až to uvidiš, hned budeš řezat palubku, aby jsi namontoval 10" tablet jako displej :-)

Link na google mi šel i předtím, ale pořád to není dostupné v mojí zemi. Zkusím to nějak obejít přes proxy.

Clinte znas to, kdo si hraje nezlobí... :-P

Presne tak, nejde to nainstalovat ani na mobil. Stahl jsem si aktualni verzi nekde z netu a nainstaloval mimo Play... V nastaveni aplikace je jen Nemecko a snad Indonesie (zapomnel jsem)? GUI vypada pekne, ale je nejake pomale. Ale co je nejhorsi, nepripoji se to k ECU, pritom Torque ano. Mam asi nejakou cinskou kopii v1.5. Takze pro me nepouzitelne.  :kol-32:

Přátelé,podařilo se mi prohodit směny na ranní (sic vstávám několikrát po sobě ve 3 hod.),ale co bych kvůli setkání s Vámi neudělal že.... :kol-28:

Tedy Clinte & spol. počítejte v úterý se mnou !

• Autor

Super, snad konečně pokecáme minule jsi seděl kilometr daleko :)

On se te bal, asi vyvolavas v lidech respekt. :-)

strejda Clinta se nikdo nebojí!

Tak to jo, uz jsem se taky chtel bat.

V úterý to vypadá, že bych mohl mít volno, tak se tak na 90% také dostavím :)

Upraveno od JMitik

Paráda, čím víc nás bude tím líp.

Presne, alespon udelame poradnou utratu Clintovi kdyz nas pozval. :-) :-) :-)

Akorát se trochu rozmýšlím, kterým autem pojedu. Octavií II (viz. fotky zde na foru), Octavií I nebo Felicií

Upraveno od JMitik

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.