Petrrr Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Kdyz uz bracha bere harmoniku tak to tam muze v Praglu pobrat vsechno, ja prijedu Rapidem a Clintuv OCTAVIA club bude komplet akorad bez Octavii. Jeste jestli vubec dovali bracha 2, tedy Clintuv bratr, kterej se sem furt stydi chodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2015 (editace) Psal mi Honza, že se staví Byl jsem dneska u doktora a říkal něco o mínus dvacet kilo Takže šlus, zejtra dám véču a pak dietu.....Sem tlustej jako prase. Prostě od zítřka nečaruji. Editováno: 14. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Kolenožrouti dostávají na frak. Ale taky bych měl trošku přibrzdit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2015 (editace) Copak ty, na tobě chrastěj kosti, ale já mám místo pekáče buchet na břiše bochník chleba a michelinky. To už takhle dál nejde kurva. A to jsem v mládí platil za slušného vychrtlíka. Editováno: 14. leden 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Jj, na kazdeho jednou dojde. Ja uz tyden jezdim doma 1/2h denne na rotopedu. Hold kdysi jsem jezdil hodinu, tak snad se do toho zase dostanu a v lete budu na caj jezdit ma kole. Pred 2 lety jsem s kolem seknul a od te doby to se mnou jde z kopce. Ze by i Clint co ma rad buzranty na kole se stal taky jednim z nich ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 clinte to nejsou speky, to je centralni sval... no ja se ti moc smat nemuzu, taky to u me neni uplne dobry, ale kolinko si jeste davat muzu... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Ono to klame, nějaké to kilo navíc se u mě taky najde. Kosti chrastily tak před dvaceti léty. Fuj, rotoped - nevím co to je, ale uráží mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Však si strejdo děláš základy pak to přetvoříš na svaly! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Clinte, cerstve info. Stara dobra SA vz. 58 se zase proslavila. Jeden z tech cmoudu ji mel ve Francii, koupil ji na cernem trhu v Bruselu. Hold kvalita. V tomto pripade Bohuzel ale nezabijeji zbrane, ale lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Kokto, pretvorit tuky na svaly jde hodne tezko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 (editace) Strejda si pak vezme strombu od bratrů z východa! Editováno: 14. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 To tak, a stane se ze mě nějaký mutant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Mezi náma kulturistama se tomu říká objemovka. Jinak co by to bylo za doktora, kdyby pacientovi něco nenašel a když už je v úzkých, cholesterol to zachrání. Mě dali nějaký zápaďácký prášky, který zabraňujou usazování tuku v krvi. A je po problému.[emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Takže to zítra otestuješ - zblajzneš koleno a zajíš to tabletkou. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Mne prazky nedali, ze jsem na ne moc mladej a rizika vzhlefem k ostatnimu ( vse ok) jsou zanedbatelna, dle grafu u doktora zvysene riziko 1%. Ze se mam snazit jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Petříku on nám vždycky stoupne tlak když jdeme do autorizáku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 A jo, o tom jsem mu nerekl aby to zanesl do grafu, zitra si jdu pro prasky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Petrre, tak příště až přijdeš k doktorovi, musíš začít : víte, pane doktore, koupil jsem si Škodovku.... Jasný, změříme tlak a tep ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Jinak varování pro všechny!!! Nikdy si nekupujte CDčka americké skupiny Verbatim. Je to podvod. Strašnej podvod !!!!!! Ty CDčka jsou prázdný.... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 To jsou tedy pěkný ku.vy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 motosi on dneska někdo používá ještě média? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 To by ses divil, ale jo. Pálím pořád něco pro někoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Winfried Vahland: Tříválec v Octavii určitě bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 juhu dva deštníky v superbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Já bych šel ve verzi combi ještě dál a dal do každých dveří deštníček, těch není nikdy dost, když je plné auto ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky