Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kdyz uz bracha bere harmoniku tak to tam muze v Praglu pobrat vsechno, ja prijedu Rapidem a Clintuv OCTAVIA club bude komplet akorad bez Octavii. Jeste jestli vubec dovali bracha 2, tedy Clintuv bratr, kterej se sem furt stydi chodit. :D

Vloženo (editace)

Psal mi Honza, že se staví ;)

Byl jsem dneska u doktora a říkal něco o mínus dvacet kilo :(   Takže šlus, zejtra dám véču a pak dietu.....Sem tlustej jako prase. Prostě od zítřka nečaruji.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Copak ty, na tobě chrastěj kosti, ale já mám místo pekáče buchet na břiše bochník chleba a michelinky. To už takhle dál nejde kurva. A to jsem v mládí platil za slušného vychrtlíka.

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Jj, na kazdeho jednou dojde. Ja uz tyden jezdim doma 1/2h denne na rotopedu. Hold kdysi jsem jezdil hodinu, tak snad se do toho zase dostanu a v lete budu na caj jezdit ma kole. :D Pred 2 lety jsem s kolem seknul a od te doby to se mnou jde z kopce. Ze by i Clint co ma rad buzranty na kole se stal taky jednim z nich ? :D

Vloženo

Ono to klame, nějaké to kilo navíc se u mě taky najde. Kosti chrastily tak před dvaceti léty. Fuj, rotoped - nevím co to je, ale uráží mě to. :kol-46:

Vloženo

Clinte, cerstve info. Stara dobra SA vz. 58 se zase proslavila. Jeden z tech cmoudu ji mel ve Francii, koupil ji na cernem trhu v Bruselu. Hold kvalita. V tomto pripade Bohuzel ale nezabijeji zbrane, ale lidi.

Vloženo

Mezi náma kulturistama se tomu říká objemovka. Jinak co by to bylo za doktora, kdyby pacientovi něco nenašel a když už je v úzkých, cholesterol to zachrání. Mě dali nějaký zápaďácký prášky, který zabraňujou usazování tuku v krvi. A je po problému.[emoji6]

• Pozitivní 1
Vloženo

Mne prazky nedali, ze jsem na ne moc mladej a rizika vzhlefem k ostatnimu ( vse ok) jsou zanedbatelna, dle grafu u doktora zvysene riziko 1%. Ze se mam snazit jinak. :D

Vloženo

Petrre, tak příště až přijdeš k doktorovi, musíš začít : víte, pane doktore, koupil jsem si Škodovku....

Jasný, změříme tlak a tep .....

Vloženo

Jinak varování pro všechny!!!

Nikdy si nekupujte CDčka americké skupiny Verbatim. Je to podvod. Strašnej podvod !!!!!! Ty CDčka jsou prázdný....

• Pozitivní 4
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...