motosman Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Však mám k dispozici sedana. [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Mit tohle k dispozici by se mi taky líbilo ;-) Johnny njn stane se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 (editace) Ty vejfuky vypadají jak když SOU dodelavany. Nápisy jak když tam lepil franta z garáže. Strašný. Ale jinak pěkný auto. Editováno: 15. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 mozna strasny, ale original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Sang Yong je taky originál, když je něco hnusný, tak je něco hnusný a to s koktou souhlasím (musím šplhat aby přijel ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Ja teda vidim Hyundai i30 jaka Alpina... uz jste nekdy videli Alpinu? Staci zadat do guuglu 'alpina kolo'.... nepoznat kolo od auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Hoši někde jsem tady četl, že v nějakém časáku je o TSI motorech. Můžete to někdo naskenovat a hodit to tady ? Díky A co tam má být? O ničem nevím. Se mi nechce verit, ze takovej pekac ma dvouhmotu. Vzdyt to byla picha Passata, Superba a nasledne velka slava, v O2. Snad tam ti majitelé OI nekecají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Pawouk, byla tam dvoujhmota u TDI, meli jsme ji... Radius, hele mozna jsem slepej ja, ale kde vidis i30? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Vidim i30 s logem BMW a napisem Alpina z kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Dyť ty kola stojej jak i30. Možná proto.[emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 W ---------: Určitě myslel ten článek o TSI o EGR a karbonizaci, jak jsme se tu bavili. Já už ho mám od jednoho super piráta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Jo přesně tohle myslel, nicméně furt bych chtěl ty nascanované stránky SM :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 My o Raptorech atd. a Raptoři v Detroitu. Dostane super nový echt motor dostane místo V8 6,2 l a místo něho má V6 EcoBoost, ještě že ten RAM zůstává u klasiky V8 Hemi (co se benzínu týče). http://autosalon.iprima.cz/clanky/novinky-z-detroitu-navrat-brutalnich-pickupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Jooo, Korni, nikdo nechce porušovat autorská práva. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Tak co vím, tak někteří moderátoři už i něco naskenovali a šupli to sem :-) zas tak by to SM nebolelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Ozi ,jak často jezdíš tudle trasu a v kolik hodin? Dneska jsem tě tam neviděl..příště napiš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 k modré zóně patří modré auto. To modrý je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Ted jsem videl modre Toledo, jo to je muj Favorit na kauf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Ozi ,jak často jezdíš tudle trasu a v kolik hodin? Dneska jsem tě tam neviděl..příště napiš.. rano v 7:20-7:30 smer do centra a odpoledne mezi 16-17h smer D5 a jezdim to od ledna prakticky denne maskovanej v Boruvce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 My o Raptorech atd. a Raptoři v Detroitu. Dostane super nový echt motor dostane místo V8 6,2 l a místo něho má V6 EcoBoost, ještě že ten RAM zůstává u klasiky V8 Hemi (co se benzínu týče). http://autosalon.iprima.cz/clanky/novinky-z-detroitu-navrat-brutalnich-pickupu otazka, treba jeste dodaj motorizace, nemel bych uplne strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Rádiusu Toledo není špatný vubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 (editace) Hlavně v 1,6 Tdi s DSG , pokud ho máš jako si ho měl ty v plný výbavě, tak možná ano. jinak nemlich co Rapid. POZOR VŠEM ÚČASTNÍKŮM ČAJE !!! Dnes nás čeká možná VELKÉ Clintovo překvapení, řada z vás bude nevěřícně kroutit hlavou, řada z vás se posere a pochčije smíchy a možná už Clintův klub nebude ode dneška nikdy jako před tím. Nemohu prozradit více. Editováno: 15. leden 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 jako ze clint prijede seatem na sedacce spoljezdce? nebo dokonce prijede Dacii? nejlepsim vozem na trhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 (editace) Nejspíš nepřijede, ale řekne Vám sám, nechci předbíhat a během dneška se to mohlo změnit, proto píši možná. Každopádně, už jenom ta myšlenka, v případě bude-li to jinak, je šokující ! Jako kdyby už zítra nemělo vyjít slunce, jako kdyby voda měla začít téct do kopce a Pancho měl přestat leštit. Editováno: 15. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky