Clint Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KDB Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 ....a který nešťastník to koupil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Aby se za pár dní neobjevil zde na foru, že mu to žere olej. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Pawouku o čem mluvis, Nevis klinte co to vůbec pise? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Píšu o novém majiteli Clintova vozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Ale dyt s klintovym autem nic nebylo, prodával ho v top stavu! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Přesně tak Dokonce mám i vyjádření autorizáku, že je v nejlepším stavu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 V top stavu je každá ojetá troska. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 (editace) Tedy to je zajímavé, když to auto technik prohlížel v AAA, ptal se mě, jestli mám novej motor. zeptal jsem se proč a on, že 50% lidí, co prodávají tenhle motor u nich ho má vyměněný. Že už to řešil v 6ti případech osobně. Editováno: 17. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Co bys nechtěl, vždyť je to jen technika od AUDI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Klobouk dolu Clinte, necekal jsem, ze do toho pujdes takhle po hlave :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 (editace) Nj, teď budu jezdit Fábkou 1,2 high torque power , půjčenou od manželky. Samozřejmě i na "Čaje o páté"... Editováno: 17. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 New car bude kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 To mě připomíná když mě sešrotovali a jezdil sem tím francouzem to byl hroznej sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Snad v tejdnu ho mají přivézt z fabriky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Jo a kdy bude Ford. Je videt ze tento motor se vubec nepovedl a delas jen dobre ze se ho zbavujes. Kolik ze si z nich vytriskal Jo kdy bude Ford a jakej. 103 kw nebo 120 kw? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Bude to teda ta skladovka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 (editace) mě motor šlape jak Švýcarský hodinky zatím si nemůžu stěžovat. a přeci tam mám upgrady kroužku a řetězu a nevím čeho . Editováno: 17. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Jsi dite stesteny a kupoval si auto ve spravny okamzik. Jeste tomu co te vzal zezadu u predchoziho auta budes dekovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 (editace) Nakonec 120kW.....stříbrná barva. Přivezou ho teprve z fabriky ze skladu. Možná že dneska ty 1,8 už taky nezlobí, ale jak se říká, nevstoupíš dvakrát do stejné řeky....Ve Škodovce mi řekli, že když to shrnou, tak se jim ty benzínové motory moc nevedou Naopak na naftu pějí ódy.... Editováno: 17. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Herdek Clinte, já si na čaji myslel že si z nás děláš srandu, tak jako s tím každodenním konfigurováním OIII RS. Takže proto jsi byl takový posmutnělý, bylo Ti líto tý stříbrný piksly i přes ty její vrtochy viď... Mno, bůh ví co mě (nebo spíš co se ) potká za pár let u mojí káry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Nojo, ještě teď mi stále nedochází ten fakt, že před barákem už není a že už si ji nezařídím. Po pravdě, za 4 roky si člověk k autu vybuduje vztah a bere ho pomalu jak člena rodiny. Měl jsem to auto rád, škoda, že se to tak všechno podělalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Šunka jako šunka, všechno je to jen spotřební šrot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 (editace) Máš samozřejmě pravdu.... Tak a teď můžu naplno rozjet tu antikoncernovou kampaň Editováno: 17. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Proto odesel tak brzo. Vsak na nem nezustala nit sucha po tom co odesel. Neskytal si Clinte? Nebo nepiskalo ti v usich ? Dle meho ses rozhodl spravne. Sice budes plnit jen Euro 5, ale to ja se 2 roky starym Rapidem plnim take. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky