Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Motosi a kdy rozjíždíš sezónu?  Už se s Panchem a Petrrrem nemůžeme dočkat ;)

Zhruba po velikonocích...

Ozi Autopalace je na tom o 0,5% líp takže si měl pravdu :D a doba dodání nového Mondea je krásných 10-12 týdnů...

Upraveno od Hurikan88

Clinte, už jsi četl, že je nedostatek aut a AAAčka vysoce zvedli výkupní cenu?[emoji33]

Radius: uz ho mam kam dat tak klidne ;)

Huri: no vidis  :kol-31: ale tak 0,5% taky neni spatny :) a hlavne to mas bliz  :kol-28:

Motosman: ty zivis bydlik jen solarem, nebo ho tim jen prizivujes?

Clinte: tomu se nesmej, to je vazna vec  :kol-29:

kde to píšou? Že bych šel prodat Rapida a koupil Mustanga ( s hypotékou na 30 let to snad zvládnu) :kol-28:

Upraveno od Petrrr

• Autor

Clinte, už jsi četl, že je nedostatek aut a AAAčka vysoce zvedli výkupní cenu?[emoji33]

O tom vím, říkali mi to i v AAA bazaru, že nemají auta a že se jich te´d víc prodává než kupuje. Vykupujou každé auto prej.  Také jsme se dozvěděl od ŠA, že čekací doby na TDI 110kW jsou kolem 5-6 měsíců, pač jim došly tyhle nejžádanější motory. Čili stejně jako na RS.

Upraveno od Clint

Seznam.cz

njn aby sis dělaj harmongoram na to, kdy ti dodají oktávku :D :D :D

Upraveno od kokta7

• Autor

Noju, s 1,2 TSI mají taky problémy, nedostatek řetězů, ale to se jim ve spolupráci s firmou Author bikes prej podařilo vyřešit a teď už jich je dost ;)

Kdepáák Author ( je vidět že na kole moc nejezdíš). Když řetěz tak jedině Shimano

• Autor

Vidím, že se v tom vyznáš, snad ti ho taky neměnili? :kol-46:

To víš, nejtovanej za tepla pod tlakem 3000 MPa, ten už vydrží všechno.

• Autor

Koukal jsem na ofiko ceny těch Mustangů a nějak kolem 850, to je solidní na to auto a motor co?

Koukal si špatně, 850 je za 2,4 ecoboost, to u mě není mustang. GT 5ti litr V8 stojí 1 050 000.

• Autor

Aha, tak to jsem si nevšiml, já myslel, že mají jen jednu motorizaci ten osmivál....

v USA mají V6 standard.

jo 3,6 V6 Pentastar myslím.

• Autor

jj to vím, ale u nás jsem myslel, že prodávají jen osmivály...tedy co jsem četl.

nene, 8vály a 4vály ecoboost. je vidět, že nejsi vůbec fanda pořádných amerik, jooo tebe už vlastně benzíny nezajímají. To kdyby do toho dali 1,6 TDI to by ses zajímal, ale takhle.

Upraveno od Petrrr

• Autor

To není o tom ;)  Tyhle auta se mi líbí, ale nezajímám se o ně hloubkově, pač si je stejně nemohu dovolit koupit.

Protože nepočítáš s tím, že vyhraješ ve sportce, to já ano. Vyhraju a nebude čas studovat a řešit co si koupím, takhle to vím už dopředu a až vyhraju, nezdržuji se a objednávám. :kol-28:

A protože já vím, že vyhraju kulový, tak se tímto nezatěžuji. :kol-138:

To víš, kdo nehraje, nevyhraje. Musíš, tak říkajíc, tomu štěstíčku na proti. Tedy fáze 1 - vsadíš si sportku., nevyjde li na poněkolikáté fáze 1, postoupíš k jistější vázi 2 - vybereš banku, popř. přepadneš převozový vůz peněz ( tato přepadení se poslední dobou nedaří objasnit). Já jsem prozatím ve fázi 1. :kol-28:

Ty se zase zajímáš o všechny koncernové technikálie a s nimi spojené poruchy. O to se zase nezajímám já, dokud mě to nepotká nebo dokud reálně hrozí, že mě to potká. Tak že se každý zatěžuje něčím jiným. Clint si třeba čte Korán a obsáhlé dílo na 500ti stránkách Putinův životopis. :kol-48:

Upraveno od Petrrr

Já bych rovnou postoupil na fázi č.3 = Bory, Mírov, Valdice... :kol-28:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.