Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Clinte, už jsi četl, že je nedostatek aut a AAAčka vysoce zvedli výkupní cenu?[emoji33]

O tom vím, říkali mi to i v AAA bazaru, že nemají auta a že se jich te´d víc prodává než kupuje. Vykupujou každé auto prej.  Také jsme se dozvěděl od ŠA, že čekací doby na TDI 110kW jsou kolem 5-6 měsíců, pač jim došly tyhle nejžádanější motory. Čili stejně jako na RS.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nene, 8vály a 4vály ecoboost. je vidět, že nejsi vůbec fanda pořádných amerik, jooo tebe už vlastně benzíny nezajímají. To kdyby do toho dali 1,6 TDI to by ses zajímal, ale takhle.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

To víš, kdo nehraje, nevyhraje. Musíš, tak říkajíc, tomu štěstíčku na proti. Tedy fáze 1 - vsadíš si sportku., nevyjde li na poněkolikáté fáze 1, postoupíš k jistější vázi 2 - vybereš banku, popř. přepadneš převozový vůz peněz ( tato přepadení se poslední dobou nedaří objasnit). Já jsem prozatím ve fázi 1. :kol-28:

Ty se zase zajímáš o všechny koncernové technikálie a s nimi spojené poruchy. O to se zase nezajímám já, dokud mě to nepotká nebo dokud reálně hrozí, že mě to potká. Tak že se každý zatěžuje něčím jiným. Clint si třeba čte Korán a obsáhlé dílo na 500ti stránkách Putinův životopis. :kol-48:

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...