Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak to se Clinta týká až za 4 roky, tedy co to plácám, páč koupil rok starou herku tak za 3 roky.

Taky jsi to mohl prásknout až večer.[emoji2]

A napsat do redakce, že nafťáci marně shání nové číslo SM.[emoji23]

Už jsem to tu jednou psal, můžete mě tady prcnout ten článek o TSI motorech ? Díky moc

Moto:

Cos to nakreslil za parek na ten casak?

Jak jako, že bude mít problém TDi PD? snad to splňuje normu, tak jaképak problémy. Já tedy osobně jsem v klidu, jsem na spodních hranicích, na emisích se sami divili, že mám takové hodnoty na takový nájezd km, takže asi jak tomu dávám kotel, tak je všechno v cajku  :kol-47:

Právě že norma se sníží.

PS: tak už snížila.

Upraveno od motosman

W - mám pocit, že to sem pawouk nakonec dával.

Motosi a je to dobře, protože když vysypeš DPF, tak se stejně do normy vejdeš a to je něco špatně že? My pak dýcháme ty micročástice a chcípáme na rakoviny.

Jj. Přísnost muší být. Ať žije benzín.[emoji106]

jenze mikrocastice ti prave vytvari DPF a to ti projde i kuzi do tela, kdezto ty vetsi, kdyz to DPF nema, tak to odfiltruje kuze a pri dejchani se to taky procisti...

Kdopak to je :D

post-78913-1422278266,9024_thumb.jpg

Upraveno od kokta7

nekecej, ze strejda Clint vytahl auto a jeste se u toho nechal chytit

Měli jsme kolinka

ty voe, prijet na kolinko do krusarny, to ne, to je daleko a podobne kecy, ale shazet se nekde na tajnacku - kterou jeste navic sam drze proflakne - s Clintem, to jo...

to jsou dneska lidi, kdybych byl tesne po jidle tak se me z toho snad udela zle...

Však v hradci

Clint to dal az k vam na letnich, odvaha, rano bylo v hradci pod nulou jak jsem tam jel...

Ozi kde pak, jemné micro saze způsobuje přímé vstřikování motorů společně s turbem, prostě díky přímému vstřikování (díky kterému vzniká hodně jemná mlhovina ve válci tedy při vyhoření vznikají hodně jemné částečky sazí atd.)   DPF je má právě zachytit a tou svojí regenerací je ještě nechat shořet. To že v praxi při té regeneraci vzniká mnohem více částic než pak v součtu za dobu od regenerace po regeneraci v případě že by tam ten DPF nebyl je věc jiná. 

SOU 3 stupně nad nulou tak je to ok, oktávu ma pěknou.

Už jsem to tu jednou psal, můžete mě tady prcnout ten článek o TSI motorech ? Díky moc

Podívej se zpátky, dával jsem sem odkaz anebo si to najdi na auto.cz.

kdo by tak pawouku brzo vstával :D 

No jo, mladej flákač. :kol-28:  Byla u Clinta kódovačka?

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.