Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

ono tam není moc co řešit a komentovat, on je totiž na fóru pěkný bordel v kódu co jsem tak koukal různě. U toho podpisu to závisí na spoustě věcí a je to docela blbě nastavené, už jsem to kdysy řešil se standisem, ale ten neměl čas mi s tím pomoct a dotáhnout to do konce, navíc nemá ani přístupy, které by k tomu bylo potřeba mít. :(

to samé jsou ty podpisy, otestoval jsem to u sebe na virtuálním fóru a problém nemám. ještě zkusím zítra nějaké další nastavení a kdyžtak pak sesmolík ofiko zprávu adminům...

edit: jo a tím pádem ty podpisy nikdo nezakáže...  :kol-31: 

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Vloženo

Tady se neřeší věcí. Co naděláme...

Podpisy byly omezené na počet řádků a odkazů podle členství nebo nečlenství v ŠH klubu, moderátoři a admini to mají bez omezení. To stejné platí pro velikosti a množství souborů připojených k příspěvkům. Navíc se mi zdá, že v poslední době je celé nějaké přibržděné. S tím souvisí i ty doubleposty, jak to Ozi objasnil, těch mažu denně několik.
Clinte, co to tobě píše, když ti nejde vložit ten odkaz na sraz?

Vloženo

Jo, a jak se dá nastavit, že nikdo nevidí, kdy jsem byl naposledy aktivní, nebo že jsem právě online na foru? Vím, že to někteří mají, ale netuším, kde to je.

Vloženo (editace)

Pawouk: Já jsem to ani nezkoušel tu lištu, pač minule to nešlo, proto jsem požádal rovnou tebe ;) I když faktem je, že jsem si řádky ubral, měl jsem 5 řádků a to už tehdy nikdo nemohl.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Včera to tu bylo horší, kam se sere Ukraina s Ruskem. Válka ani na skodahome nezná bratra. Naštěstí Novostrašecká smlouva mírová byla podepsána a celistvost Clubu byla zachována, což se divím. Clint pod patronátem Putina a to nevěstí nikdy nic dobrého.  :kol-28:

Vloženo (editace)

co říkáte na tento stroj. Zvažuji možnosti.

http://www.1-2umobil.cz/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=3038

Známej se mi včera chlubil Notem 4, což je bomba, ovšem cena taky i když on ho kupoval v Malaysii  Kuula Lumpur či jak se to píše v přepočtu za 15600. Mohl by mi taky dovést jakej bych chtěl, oni  tam nemají DPH. Ale neměl by češtinu a bůh ví jak by to pak bylo případně se zárukou, když je to z Asijského trhu. 

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

ja jsem to vcera poctive celej den sledoval, ale do tohoto sem se rozhodne nechtel michat... :)

Note3 dobrej, ja jsem s nim byl spokojen. Akorat tedko jsem o nej prisel a musim vydrzet s tou S4Active... :(

Vloženo

Tak se mi podařilo asi po hodině založit FB. nevím ale jak to nastavit,  resp. to už mám, ale jsem v koncích, nevím jak si přidat ten club do kamarádů aby mi chodily upozornění... A ani nevím jak mám udělat třeba galerii... je to nějaké moc složité,...asi už jsem stará škola nebo co :kol-28:

Asi to udělám jinak, tady je moje jméno:  Don Stringo  :kol-47:

kdo chcete, tak si mě přidejte a já si Vás uložím, to bude asi snazší :kol-31:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...