Honza9007 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 To jsem samozřejmě plácnul, neber mě za slovo, nevím teď kolik schroustá za hodinu stojící nastartované auto ...litr dva, víc to asi nebude. 0,5-0,7l/hod je ok. Kdybys nás všechny neměl, tak umřeš bez znalostí a vědomostí. My tu de facto provozujeme celoživotní vzdělávání 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) Petriku ale to je greenline, to musí jezdit za 2 litry Greenline ještě neprodávají ne? Edit ;Aha prodávají, tak asi testovali. Jinak 3.6 fsi má volnobeh tuším 1.3 litru Editováno: 12. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 0,5-0,7l/hod je ok. Kdybys nás všechny neměl, tak umřeš bez znalostí a vědomostí. My tu de facto provozujeme celoživotní vzdělávání Nojo, ale jak čemu se dá věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) Motosi, hele, tady jsem ti našel dobrou mašinu, mohl bys jezdit na srazy čopráků (tvůj vysněný král silnic) http://www.tipmoto.com/motorky/hyosung/266615-cruise-ii-125.html A pokud se ti nebude ta mašina líbit, tak nevadí, tohle se ti bude líbit určitě: Editováno: 12. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Ta zdechlina by sotva uvezla ten plněný rohlík, natož mě.[emoji23] Ten rohlík je z Classicu? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Dnes zase ten vínovej Superb III, ale dneska jsem ho měl před sebou a kochal se, když mě omrzela jízda v 90km/h a byl jsem nahamtanej noblesou zadních partií, tak jsem ho vzal a všiml jsem si, že je prošpikovanej drátama a krabičkama, asi něco testují, proto asi jezdí pravidelně tu trasu u nás (je tam hodně kopcovitej a točitej terén, tak možná něco zkoušejí). Jinak sedí opravdu nízko, určitě to má sníženej podvozek, na fotkách je daleko vyšší, ale je to krasavec a ty LED světla už jsou fakt krásný, žádnej paskvil jako na OIII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 OIII paskvil? Nahodou svetla jsou na OIII zrovna pomerne povedeny :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Testují první závady. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) Včera jsem letmo zahlédl bílého. Ve Strahovském tunelu. Editováno: 12. Březen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Johny: Ovšem nesmí to být ty halogeny, ty vrací auto o deset let zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 http://vary.idnes.cz/pri-nocni-nehode-zemrel-ridic-dja-/vary-zpravy.aspx?c=A150312_083842_vary-zpravy_prz Kdo brzdí prohrává, bohužel se jedná o syna naší kolegyně v práci. Na Vánoce mě ještě z besídky vezl domů. Osud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 ty voe, jako je to smutny ale tezko rict co se tam stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 OIII paskvil? Nahodou svetla jsou na OIII zrovna pomerne povedeny :-) Světla jo, ty LED pásky jsou strašný kýč, u SIII to už vypadá opravdu dobře a svítí to tak jak bych si představoval http://vary.idnes.cz/pri-nocni-nehode-zemrel-ridic-dja-/vary-zpravy.aspx?c=A150312_083842_vary-zpravy_prz Kdo brzdí prohrává, bohužel se jedná o syna naší kolegyně v práci. Na Vánoce mě ještě z besídky vezl domů. Osud To je vždycky na houno tyhle věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Proto Stringo s nějakých pomačkaných plechů ( i když si toho te´d měl nějak hodně) si nic nedělej, člověk neví dne ani hodiny. Podívej kluk co jsem ho srazil, mohlo být taky po něm. Tady tenhle kluk, je mu myslím 19-20, život před sebou a blbá náhoda nebo nevím co se stalo přesně zatím. možná stát se to jinde, někdo by pomohl a vytáhl ho včas. Mám lehce strach o Moniku, má ještě 2 syny starší a ona pro ně dýchá, tohle byl nejmladší, ochotnějšího člověka neznám, pro jiné by se rozdala. No je to život, někdy dost drsnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) Nojo, ale Stringo je má pomačkaný každej měsíc Už je jako Kokta... Jo Stringo, právě ty LED pásky se mi líbí Editováno: 12. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Clinte na OIII se ti líbí pásky? Vždyť jsou jak od Číňanů! Superb má jinou ligu LED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Clint - priznavam, ze halogeny jsou slabsi, ale i tak mi to neprijde zly Stringo - dle me prave ledky vypadaj suprove, je to hezky... Kdyz vidim novy Mondeo v combiku, ktery ma ciste samotny ledky videt, tak je mi opravdu spatne. To mi prijde jako cina a opravdu x let zastaraly. Ale OIII ma pekne svetlovody a celkove dobre rozvrzene. Teda alespon me to prijde moz fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 No kluci, kouli jste se někdy na světlovod u AUDO, nebo BMW případně teď nově Leon? Tom,u říkám pořádný LED světlovod, vždyť na Octavii to svítí jako když to nesvítí (ve dne)... Chce se to podívat za dne na protijedoucí Octu a hned uvidíte jak to vypadá, za šera už to je good, ale na slunci katastrofa, tam se muselo pekelně šetřit. Ten Superb už má určitě jinou technologii čipů, tam to svítí opravdu jako v Audi... Neříkám že to je ošklivé, říkám že to je hodně levné a podle mě špatně konstrukčně řešené na OIII. Jinak světla jsou pěkná i umístění LED... Jak píšeš, u Mondea je to strašný, ale tak celé to Mondeo je podle mě strašný, cca 6 let zpátky by možná bylo OK, teď už je to fakt bídný design celkově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 jj, svatá pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Tak s tím názorem na LED nemůžu souhlasit, za mě je to hezké. Ne určo nejhezčí ne ale dost dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Mluvime o zadnich nebo prednich svetlech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Predni. Jak za světla nevidíš led pásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Přesně tak, bavím se celou dobu o předních světlech, ty na OIII prostě nesvítí jak bych si představoval, u SIII už je to naprostá paráda. Zadní LEDsvětla jsou povedená a svítí jak mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Predni. Jak za světla nevidíš led pásek. Nesmíš mít na hlavě svářeckou kuklu Vidět to je v pohodě, už se tu psalo, že kdyby nebylo, nedostalo by to asi atest. Koukal jsem na to a svítí to pěkně, šajní, až mi to vypaluje trávu kolem zámkovky a po rozsvícení mi roztála i metrová hromada sněhu do pěti minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) Jestli atest dává Brusel jako na emise Editováno: 12. Březen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky