kokta7 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) otevřeš kufr, odklopíš to jak píše motosman... daleko lepší, hlavně s tím jde furt lítat naplno... s tou střechou nedoporučuji jezdit nad 140.. hlavně máš furt takovej pocit, to hlídat... protože tomu moc nevěřím na té střeše https://youtu.be/fRqieEpSJEo?t=48s Editováno: 12. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 A co tohle: http://www.nosice-expert.cz/produkty/nosice-kol/nosice-kol-na-pate-dvere?f_automobilka=1&f_rok=2010&f_model=501&f_vyrobce=&vyhledat=Vyhledat&odeslan-form=1&filtrace=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 pěkný, to jde dát na O2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Jj. To je přímo na o2 combi. Jinak so můžeš vybrat dle typu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Aha tak to jsem nevedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) na pate dvere je na prd, poskrabe to lak - to je overeno kolegou na tazne si pujcuju od te dob co mam carcoolku, kde je tazny. jde to odklopit a hlavne s tim jde jezdit rychleji. nosic urcite ty 591 - jak jsou z jedne strany, je to mnohem snazsi na manipulaci. rychlejsi a pohodlnejsi. jinak mam k dispozici jak 591 tak 592 kdyby sis je chtel vyzkouset jo a kolik jich potrebujes? videl jsem ty 591 za super cenu v bazaru, tak ti tam muzu jeste kouknout jestli je maj a poslat ti presnou cenu petre, tak ja ti priste tu jednu kofolu koupim, tedy pokud si mel lepsi znamky na maturitnim vysvedceni nez ja a mel si jich stejny pocet Editováno: 12. Březen 2015, autor: Ozi Toretto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Jenze stan chce original zadne nejake neorigo Thule. [emoji3] Ozi ok ja ti pujcim na 1min. Nota do ruky za to. [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 dekuji, nepotrebuji, cekam na potvrzeni zda bude note 3 nebo 4 od cervence. tedko sem dostal jen tablet Galaxy Tab 10.1 no ona skodovka prodava thule respektive to co postoval jsou thulecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Jenže ty škodovácký originály jsou právě ty od Thule... stejně jako jsou příčníky či nosič lyží co už mám. Nosič na 5 dveře určitě ne. Jinak dík za nabídku, zatím je nekupuju - páč si musím nejprve pořídit nějaký ten bycikl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) ok, kazdopadne s tema 591 se lepe manipuluje a rychleji se utahujou, mam zkusenost z obojima a ten rozdil v cene za to stoji Editováno: 12. Březen 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Pawouk je sprt. Ted ho bracha prozradil. HOLD uci se i v praci. Nekdo v praci chrape vid Clinte. Nekdo v praci chlasta a zere vid Pancho, nekdo v praci ohyba asistentky a nekdo se uci do skoly. Ja uz se ucim jen to co v praxi musim. Nahodou to je jen obcas:) Ale vetsinou parim BF4:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 pancho, nemakas v nedeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 JO jo makam bohuzel,mam nocni .Doufam ze bude hnusne:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Pojedes okolo?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 nepojedu, ale mozna bych zajel na kafe a ostriknout sneka, abych vedel co vse je zrezle jak mam celej vikend skolu tak abych dal trochu relax... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 klidne se stav,rad pokecam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 ok, kdyztak bych cinknul, pac stejne sem ve skole do 19h, tak uvidim jak mi pak bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 tady to teda zase zije, vsichni chrapou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 V tuhle hodinu? To snad jedině Pancho, nebo Clint na noční, jinak každý slušný člověk spí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Kluci mám problém... Ráno jedu a kromě toho, že od minulého pátku začalo hučet ložisko, mi ještě k tomu v týdnu vyskočily symboly na palubce, ...to by ještě šlo, říkal jsem si, že asi to bude tím ložiskem, snímač bude mít špatnou odezvu a hodí chybu... Dneska ráno jsem spadl s autem do nouzáku To může hodit snímač ABS do nouzáku, nebo se toho sešlo nějak víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 (editace) že ti vrčí ložisko tak to ti nehodí chybný hlášky to máš někde problém, jed na diag.... dyt diag dnes je na každym rohu popřípadě autorizák... a seš ve špatný sekci, pawouk ti dá banán. Editováno: 13. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 no tam musím stejně do servisu dneska hned po práci, auto mám v nouzáku... ... kdyby odešlo vlivem třeba přehřátí čidlo ABS na tom kole, tak by to mohlo hodit nouzák, nebo i kdyby to upadlo celé tak nouzák s tím nemá co dělat? Ty woe, já bych do toho fakt už kopl... když nebouram, tak se mi něco vysere zase... asi vezmu leasing bez starosti a 1,2fabii bych se na to nejradši vysr..... Asi mi fakt není přáno, v květnu mám jet údajně na Temelín na odstávku na renovaci NT dílů (dozvěděl jsem se dnes náhodou když mi přišly informace o školení na Temelíně příští týden), takže ani sraz asi nejspíš neklapne... Bude ze mě navždy FANTOM CLINTOVA CLUBU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 no vidis a ja se ucil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 to ja sem spal:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Stringo, tyhle příspěvky do klubu Pawouk to přemístí. Nechci tě děsit, ale nabourané auto nikdy nebude co dříve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky