Ozi Toretto Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Johnny to je dobre... Huri tesne vedle, jel jsem proti tobe a byl jsem maskovan pro zmenu v tmave modrem pazoutu 206 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Clinte to už jde. Taková malá vlašťovka ve spotřebě. A s kofolou si hlavu nelámej. Jiný pivo tam stejně nemaj.[emoji23] Zprávy ze servisu: dnes bude hotovo. Odlučovač vyměněn, spojka na 100% OK, ty zvuky jsou u některých octávek vlastnost. Prý jedině vyměnit, ale jsou to vyhozené peníze. Perla na závěr. Chtěl jsem udělat geo, protože se mi lehce sjelo PZ kolo z vnitřku. Koukali jsme na to s technikem a já říkal, že je do A. On říkal, že je celé divné. Shodli jsme se, že je to na p..u. Ve výsledku nějaký idiot v předchozím autorizáku nastavil geo na 2kolku. Tak hlavně, že zas budu mít chvilku klid, než zas něco najdu. Volal tak před hoďkou, že to jde spočít s hned zavolá, kolik si mám připravit. Co tam kruci tak dlouho počítá, když mám paušál...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 (editace) Je lepší zazimovat, nebo žít s ostudou ? Na přání Ozíka tu máte jeho pokerface Editováno: 20. Březen 2015, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 (editace) Jj, ridic slecny Daisy, to je vuz mlade na to naucit se jezdit ale zejtra prijed na bobovku a muzes videt RSko Editováno: 20. Březen 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 A hele, bezchybný, autorizovaný servis, který je nejlepší, samý profesionál od těch garážníků upatlaných jak říkáte a neumí ani udělat geometrii. Tak pak se pochlub kolik ta sranda vyšla, abych si též šetřil do prasátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/131227-clintova-b%C3%ADl%C3%A1-tdi/page-14 haha další mu to dal sežrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 A jak Ozi tu zatáčku utahuje co? ten už určitě někdy ten volant v ruce držel. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Jasný. Pokud mě netrefí.[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Sice pozdě ale přece. Clinte jsem v práci ve Škodovce, jestli máte čas, zajděte se podívat do Techmanie, je to moc krásně udělané a určitě si tam najdete každý to své, je to v areálu Škodovky!!! Jinak Plzeň samozřejmě oficiálně osvobodily Amíci, ale jinak to byli Sověti, jen se museli stáhnout zpět, protože politicky to bylo domluvené tak, že Plzeň musí být osvobozena Američany a tak Ti přijeli do již osvobozené Plzně, to je fakt, s tím nic nikdo nenadělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Hele Stringo, jenže kdyby se to politicky nedomluvilo, tak by amíci osvobodili i Prahu, páč sověti se hnali napřed do Berlína !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 No Pawouku, pokud to nedoděláš, automaticky mám u tebe kofolu, víš jak máme tu dohodu o maturtiních vysvědčeních. Není maturita není, klasifikace a tím pádem horší výsledek jaký mám já a tak kofola u mě na stole. VELKÁ. S tím počítám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Však já nic neříkám, jen jsem uvedl Osvobození Plzně na pravou míru... Do té politiky nikdo nevidíme a neviděl ani nikdo když to bylo aktuální, stejně tak nikdo nevidí do Bossovských hlav států dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 A kdy se ukážeš na nějakém čaji/srazu? Nebo nebude na jaře něco v Plzni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Hele v Plzni nevím, to záleží jestli bude chtít někdo přijet (v Plzni je to sranda, mám to hned za prdelí a i když jsem v práci, tak na 2-3 hodinky se utrhnu, tam za Vámi do Práglu je to z ruky a nedaří se mi to časově sladit s ostatními činnostmi (hlavně prací) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Právě jsem se vrátil od dvorních mechaniků. Vše udělali tak, jak jsem chtěl. Motor šlape jak hodinky. Nové díly jsou evidentně inovované. To vše + geometrie a kontroly spojky za 9123,-kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Slušná cena, že by nová konstanta? Je tam ještě něco, co bys "preventivně" vyměnil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Tohle nebyla prevence. Ten odlučovač už odcházel. Teď si hraju s myšlenkou ho úplně odstranit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 jooo to je dobrá myšlenka... koupit nový, vyměnit za starý a potom ten nový preventivně radši vyhodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Tak nový je za 1830,- a úprava za 17.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 teď nechápu jakou myslíš úpravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Turbo velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 (editace) Nee. Myslím vyhodit ten nový odlučovač a nahradit ho jiným, který nepouští olejové výpary do sání. Viz odkaz výše. Editováno: 20. Březen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 A jak Ozi tu zatáčku utahuje co? ten už určitě někdy ten volant v ruce držel. :-) jo uz kdysy jsem mel tu moznost parkrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 pro pawouka auto: http://www.skodaplus.cz/Car/851192/skoda-octavia-combi-tsi-1-8-tsi-132-kw-ambition-plus?query=fulltext%3D%26ord%3D6%26dir%3Ddesc%26model%255B%255D%3D404%26mark%255B%255D%3D32%26fuel%255B%255D%3D1%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26capacityFrom%3D%26capacityTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D%26isRocnivuz%3D1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Ozi psal jsem sms. Zítra dorazím na Bobovku.;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky