Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To jo, kamaradka te taky unavy jak financne rak fyzicky, to je jasne. To ja si jdu lehnout ted po knedlo zelo vepro. To se spi lip jak po sexu. [emoji23]

Tak to není pravda. Lepší je sex a potom pul kg krkovice na grilu a flašku dobrého vina. A to se potom spinká. Vis prd. Si ještě mládě.

• Autor

Ono záležím jak se k těm stěračům člověk chová. Třeba na OII já nepouštěl stěrače na zmrzlém okně, pomalu je odrhával a čistil gumy rukou od námrazy, v létě jsem je pomalu rukou odtrhával přilepené od skla (ve vedru) a pravidelně čistil. Proto vydržely 4 roky a držely by dál....

Takže vymáznu 800-900 za komplet, co se dá dělat. Stěrače jedině originál.

Však to je jak litr oleje do 1.8.[emoji23]

• Autor

To ne, já dával litr á 300 ;)  Naštěstí, origoš Škoda-VW 5W-40. Pokud bych dával longa za těch 700-800, to bych se nedoplatil....

Teď mám najeto dvacet tisíc a přemýšlím, jestli to vyměnit nebo ne. Výměnu první mám stanovenou na 30tis podle ukazatele. Teď za long life original jejich olej do mého chrochtáka chtějí v autorizáku  400Kč. Což ještě jde.

Jo...jinak mluvil jsem s Pawoukem před chvílí, celý víkend zde nebude - bez přístupu na net, je někde na Moravě ve sklípku, takže se můžeme vyjadřovat bez omezení :D :D

Upraveno od Clint

Zo bude čumět až se připojí.[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Tak vidíš, zlatá 1.8 TSI.

• Autor

Kdepak zlatá, diamantová :D

• Autor

Tak pokec s Motosem a Ozim na Proseku gut, akorát jsem na zpáteční cestě nějak blbě uhnul či co.....a ocitl se v Karlíně. ;)

Jinak Ozák je strašnej pirát, furt jenom kličkuje, předjíždí a ohrožuje ostatní chudáky řidiče ;)

Upraveno od Clint

To ja zas slysel, ze si mel nejake drobne problemky s odjezdem ze srazu Clinte :-D ze pry se musela presouvat pulka parkujicich vozidel :-D

• Autor

Nojo, abych nevzal spodkem, bylo to tam vážné. Polovina účastníků musela odejít od jídla a museli mi uhnout z cesty, abych mohl vyparkovat :D

• Autor

to víš má RSOOO v kombáááájnu, tak je silnic král a sen českého řidiče!!!! (teda to by vlastně musel mít diesel KOZák)

http://www.autoforum.cz/technika/tohle-se-stane-s-motorem-kdyz-v-nem-behem-133-tisic-km-nevymenite-olej/

Nejlepší na tom je, že Kozák jel za 15 a já 5...a dojeli jsme stejně :D :D To víš, já jsem rozvážný a ohleduplný řidič, vnímám okolí, chodce a ostatní řidiče. Kozák, ten letí jako splašenej kůň, když ho kopneš do prdele :D

Kličkoval, předjížděl a vybrž´doval ostatní a ještě se tomu smál. Nicméně v jednom okamžiku jsem vycítil příležitost a mazaně ho předjel ;)

No a Motosman, ten byl daleko za náma......stál v jednom kuse na červenou :D

Upraveno od Clint

já sem chtěl taky dojet, ale vezl sem bráchovo osazenstvo na svatbu jeho kamaráda, tak sem se tam taky zdržel chvíli...

Upraveno od kokta7

• Autor

Byly tam pěkné servírky, to by se ti líbilo ;)...a čipovaná kofola.

Upraveno od Clint

ja už sem tam byl před Vánoci, je to tam dobrý...tak sem psal, že bychom tam mohli udělat sraz... a srandy bylo vela...

Upraveno od kokta7

• Autor

a mohli bychom jezdit na bobech ;)

ožralý :D 

Na bobove draze s RS ozrali. [emoji23]

• Autor

ožralý :D

a předjížděli bychom se....;)

právě že nic. honzův bejvalej dehet po čipu uplně na odpis, opět čipem za ty jeho km  ;)

něco mi uniklo? :-O

On tim chtel ironicky rici ze si mel chiple auto a po vsech km se ti nic nestalo.

Hošani,dnes jsem udělal autu dobrej skutek - dostal kartáče na OMV myčce - a tohle ať Pancho raději nečte, nebo ho trefí - auto naposledy myto před loňským Octavia srazem v Krušovicích... taky ta bílá moc bílá už nebyla.

Vzkaz pro koktu : člověče Ty pořád brbláš co že to jezdí na silnicích za hovada a já dnes projížděl přes Hr.Kr. a nadával jsem taky - místní (podle RZ) fešáci jedou odbočovacím pruhem a pak se rvou do toho co je rovně... Jako bych byl v Praze.

ja to cetl a je mi z toho smutno:(

Tak jsem dorazil domů, nějak jsme se na Bobovce zakecali.[emoji2]

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.