Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Budeme muset vymyslet naší klubovou zástavu :D Můžete dávat návrhy ;)

post-32269-0-32954500-1427581767_thumb.p

Upraveno od Clint

Jo to by nebylo od veci, zastava + hymna + mena a mame tu Piratsky stat. Jeste nejakou piratskou samolepku nad zadni SPZ jako maji Jehovisti [emoji1] aby to Passati a Superbove na kamere dobre videli, nejaka modifikace lebky se skrizenymi hnatami. Kdo je tady grafik aby to vymyskel. Nalepka samozrejme 3D.

Upraveno od Petrrr

Tak jen info k problematice mobilu. Lolipop 5.0 Android uz je v mobilu. Sam se po potvrzeni stahl a nainstaloval. Pres wifi. Zadne to ta cizi slova co popisoval Stringo. Jinak buh vi jaka slava ci zmena to neni. Neco je lepsi, neco ne i kdyz jde o zvyk.

No musím říct, že bílá jí sluší.

• Autor

Kotex se zase snaží bejt fffftipnej :D

K té fábii, je pěkná, nevím, proč by se mi neměla líbit...

A ted?

ani ted :(

Ted uz musi, jinak to mate rozbity

Tak to se povedlo. :kol-48:

Udělal jsi s motorem velmi dobře, lítá opravdu jak z praku a spotřeba je solidní ;)   Já jsem rovněž benzínovej a k naftě už bych se nevrátil.

Tak až bude, dáš fotky a přijedeš na sraz ;)

:_icon_smich2:

• Autor

Už se můžu smát? V té době jsem to tak viděl, to jsem ovšem nevěděl, že ten motor stojí konstrukčně za velké hovno. Jinak bych se k naftě skutečně nevracel.

Bohužel to dopadlo jak to dopadlo a už jsem to tady tisíckrát vysvětloval a znovu nechápu, proč se k tomu Kotex vrací, možná to stále nepochopil a to už začíná svědčit o jistém zdravotním problému.... ;)

Upraveno od Clint

No ty máš co mluvit o jistých zdravotních problémech, ty Kotexi. :kol-138: 

• Autor

Kdyby jste neřešili kraviny, ale věnovali se raději užitečnějším věcem ;)  Jinak Jindrouš se nemusel bát to sem dát.

• Autor

V tejdnu dám do tisku nové samolepky na rok 2015, v červené barvě ;)  Ještě nevím, jestli Kotexovi jednu dám a jestli ho nevyloučím z klubu s tim jeho verkem :D

Bude muset hodně prosit a složit ódu na moji velikost ;)...protože timhle předchozím příspěvkem si to hodně podělal.... :)

Upraveno od Clint

Užitečným věcem? A tady? To je snad protimluv. :kol-48: To bychom to tady museli zabalit.  :t

[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Clinte ty se furt certis, ja preci nechci aby ses obhajoval. Jak si sam rekl uz si to vysvetloval, ale je to proste sranda a tak to musis brat a ne jako utok na tvou osobu. Jinak by te melo spis zajimat kdo to nasel, ja to nebyl. Dotycnemu se klepala kolena a bal se to sem dat. Ja jsem v tom vlastne nevinne, byt jen prostrednik. [emoji1]

Clinte, máš v motoru taky cvrčka?  :kol-32:

A ano, jedná se o moje vozidlo.  :kol-140:

Upraveno od Honza9007

jasně že to crvliká, vstřiky cvrk cvkr. a zvuky motoru nemá cenu řešiti..... dokud to jezdí ;)

To neni cvrcek ale holici strojek, motora prestava bavit jezdit na spotrebu. Vola Koktovi co by leciteli otackami v cervenem. Ten mobil si tam mel nechat a uvidis kokta hned bude mit zmeskanej hovor. [emoji12]

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.