Srpen 9, 20169 r Autor Jasně, tohle se hned tak nevidí. Jen je škoda, že ten dotyčný investoval jistě nemalou částku do stavby, která je primárně určena k rozhledům. Vem si, že nedaleko je rozhledna na Brdu, také zajímavá stavba, ale výhled je úplně někde jinde.
Srpen 9, 20169 r Jo, to mas samozrejme pravdu. Dotycny ma asi penez dost. Myslim, ze je to nejaky podnikatel z te prilehle obce, takze si chtel asi udelat radost. (Doufam, ze si to nepletu s jinou rozhlednou.)
Srpen 11, 20169 r Za posledni tyden mam 2 ulovky. Celkove mam tedy 49 rozhleden (podle fotek, urcite jsem byl i na dalsich, ale neudelal jsem si dokumentaci). Rozhledna Hustopeče u mandloňového sadu Rozhledna Slunečná u Velkých Pavlovic
Březen 26, 20178 r Tak sem to tu prolezl a koukám že Pawouk je rozhlednovej maniak Já teda nejezdím cíleně ale už sem jich pár taky navštívil. Jak jsme na výletě a je v okolí rozhledna tak šup nahoru Fotky bohužel nemám páč moc nefotím. Ostatně kde sme byly tak už to tu stejně je Naposled co si pamatuju sme vylezli na Hýlačku u Tábora a Jakub u Valtínova. Příště jestli si vzpomenu tak něco vyfotím.
Březen 26, 20178 r Autor Jsem se kdysi nakazil od bráchy a dávno ho překonal. Teď se to tady snaží dohnat - viz Větruše. Akorát za poslední rok to byla bída - nebyl čas, či jsem byl lenivý anebo nebylo příhodné počasí.
Duben 2, 20178 r Počasí přálo a tak je tu něco z Polska, konkrétně Jelenia Góra a rozhledna Wieża Krzywoustego (Grzybek) :
Duben 2, 20178 r Ve stejném městě je také tato věž, která by se dala počítat mezi rozhledny, protože je z ní pěkný výhled na město a okolí : Wieża Bramy Zamkowej
Květen 8, 20178 r Tak dneska bylo krásně a mučil sem si hlavu abych nezapomněl udělat foto Upraveno Květen 8, 20178 r od šulda
Červenec 10, 20178 r Jedna rozhledna co ani není rozhledna, ale je z toho monstra pěkný výhled : Stezka v oblacích Dolní Morava
Červenec 10, 20178 r Trocha železa : Val (u Králíků) Svatý Kopeček ( ZOO Olomouc) Upraveno Červenec 10, 20178 r od stanmar
Červenec 10, 20178 r A také nějaké to dřevo : Nová Ves (u Rýmařova) Křížová hora (u Červené Vody) Brusná (Bludov u Šumperka) U Tetřeví chaty (Kouty n. Desnou)
Červenec 22, 20178 r Je to sice jen věž (Zelená brána) v Pardubicích, ale výhled je z ní taky : Něco od našich západních sousedů : Landeskrone ( Görlitz )
Srpen 2, 20178 r Dneska sem chtěl jet na Pípalku, ale nakonec sem se rozhodl ukázat synkovy železnou oponu a strážní věž, což sice není rozhledna ale proč ne. Zděšení pro mě bylo, když sem zjistil že je ta strážní věž zavřená a na informacích mi bylo zděleno, že to zavřeli, páč tam pořád někdo lezl a bylo to tak nebezpečný, do řiti, na co to tam teda je
Srpen 27, 20178 r Jedna z ďalekého východu pre milovníkov vína.. vyhliadková veža Tokaj pri Malej Tŕni.. http://tokajregion.sk/body-zaujmu/vyhliadkova-veza/ Upraveno Srpen 27, 20178 r od brrrrm
Srpen 29, 20178 r Včera jedna z trochu bližšieho východu, tentokrát pre milovníkov histórie.. Rozhľadňa Čerešenka stojaca na poli, kde sa v 14. storočí uskutočnila bitka pri Rozhanovciach. http://slovakianguide.com/sk/rozhladna-ceresenka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.