Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jasně, tohle se hned tak nevidí. Jen je škoda, že ten dotyčný investoval jistě nemalou částku do stavby, která je primárně určena k rozhledům. Vem si, že nedaleko je rozhledna na Brdu, také zajímavá stavba, ale výhled je úplně někde jinde.

Vloženo

Jo, to mas samozrejme pravdu. Dotycny ma asi penez dost. Myslim, ze je to nejaky podnikatel z te prilehle obce, takze si chtel asi udelat radost. (Doufam, ze si to nepletu s jinou rozhlednou.)

Vloženo

Za posledni tyden mam 2 ulovky. Celkove mam tedy 49 rozhleden (podle fotek, urcite jsem byl i na dalsich, ale neudelal jsem si dokumentaci).

Rozhledna Hustopeče u mandloňového sadu
P1050395.JPGP1050396.JPG

Rozhledna Slunečná u Velkých Pavlovic
P1050383.JPGP1050388.JPGP1050392.JPG

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Tak sem to tu prolezl a koukám že Pawouk je rozhlednovej maniak :) Já teda nejezdím cíleně ale už sem jich pár taky navštívil. Jak jsme na výletě a je v okolí rozhledna tak šup nahoru :) Fotky bohužel nemám páč moc nefotím. Ostatně kde sme byly tak už to tu stejně je :) Naposled co si pamatuju sme vylezli na Hýlačku u Tábora a Jakub u Valtínova. Příště jestli si vzpomenu tak něco vyfotím.

Vloženo

Jsem se kdysi nakazil od bráchy a dávno ho překonal. Teď se to tady snaží dohnat - viz Větruše. :kol-48:  Akorát za poslední rok to byla bída - nebyl čas, či jsem byl lenivý anebo nebylo příhodné počasí. :unsure:

Vloženo

Ve stejném městě je také  tato věž, která by se dala počítat mezi rozhledny, protože je z ní pěkný výhled na město a okolí :

Wieża Bramy Zamkowej

58e12525215c6_WieaJG.thumb.jpg.d95c5d8bd9280a60504b38568480ecb4.jpg

• o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Dneska sem chtěl jet na Pípalku, ale nakonec sem se rozhodl ukázat synkovy železnou oponu a strážní věž, což sice není rozhledna ale proč ne. Zděšení pro mě bylo, když sem zjistil že je ta strážní věž zavřená a na informacích mi bylo zděleno, že to zavřeli, páč tam pořád někdo lezl a bylo to tak nebezpečný, do řiti, na co to tam teda je :rolleyes:

Foto653.jpg

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...