Stringo Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Jo to je fakt, já si to tahal ze stropní lampičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Ked je to zapojene origo, tak sa u FL da cez maxidot nastavit staly podsvit noh aj za jazdy a aj jeho intenzita, co napr. ja vyuzivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2015 To je pravda, jenže vzhledem k tomu, že já FL maxik nemám, tak mi to bylo k ničemu to tahat do jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 To u pred FL nejde? To jsem nevedel. Alespon vim, ze si to urcite dodelavat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 A do toho osvětlení jaký LEDky, stejně jako v kufru http://www.aliexpress.com/item/2pcs-Canbus-Car-Light-LED-8SMD-Car-Dome-Light-Canbus-5050-8-SMD-8-led-NO/1845044657.html ? Nejlépe aby to byl odstín jako jsou cree ve stropním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 (editace) vzhledem k tomu, že já FL maxik nemám, tak mi to bylo k ničemu to tahat do jednotky. Neviem presne ako to je, ale napr. tu vidim preFL maxik...sice RSovy, ale je http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/montaz-osvetleni-prostoru-nohou-skoda-octavia-ii @rarach: no tak to som sa ja osobne dost potrapil, kym som nasiel spravny odtien. Nakoniec som skusil uplne obycajne ledky so 4smd 5050, ktore svietia do jednej strany, bez canbusu a teplotu maju skoro rovnaku, ako tie cree. Su to taketo: http://www.aliexpress.com/item/T10-5050-4SMD-LED-Car-Canbus-Error-Free-Wedge-Door-Light-Bulb-12V-Pure-White-49394/32256975123.html ...ale bolo to asi pred 2 rokmi a dnes som uz na take nenarazil...vsetky su uz trochu do modra, tak sa modlim, aby mi ziadna neodisla ...potom asi budem mozno uvazovat o led lampickach z passatu (5G0947409), tie maju velmi podobnu farbu svetla Editováno: 27. Září 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Hmm to podsvícení noh aspoň ve předu by se mi líbilo ještě by mě zajímalo zda ty 8xSMD svítí o hodně více než 4xSMD už tak je v kufru hezky vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Vzhledem k tomu, že osvětlovat to bude celkem malou plochu bych klidně volil ty 4 SMD pokud je máš od zkoušené, ale jinak ta cena už je zanedbatelná takže já mám 8smd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Jediné co mě odrazuje to zkusit je cena ale teďka jsem na zkoušku vzal tyhle (v pravo njsou nové) a svítí více než ty původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Ty COB mi svítily asi 2 dny a přestaly, za mě tedy palec dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Tak uvidíme zatím je to super a kdyby náhodou stály 30,- 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Občas mi po vypnutí zůstane svítit levá přední obrysovka, mám obyčejnou celosklo W5W. Nepíše to závadu, dělá to jen zřídka a pomůže nastartovat a zas vypnout motor. Nevíte, co to může způsobovat? Už mám objednané LED, tak uvidíme. Jen mě zaskočilo, že by to mohlo způsobit potíže na STK. Vzal jsem ale nažloutlejší, aby to moc nebilo do očí. Šlo mi o životnost, nechtěl jsem každých cca 15 měsíců měnit žárovičku a tahat ven reflektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 No ty máš OII? Já teda obrazovku měnil snad jen 3x za těch 8let... No ale jinak na STK pokud to nebude hnidopich, tak to řešit nebude, ale není nic jednoduššího to jednou za 2 roky vyměnit za klasiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jakou obrazovku? Píšu o obrysových žárovkách. A ne, jednou za dva roky to měnit za klasiku a druhý den zpět na LED zcela postrádá účel, kvůli kterému jsem LED žárovky objednal. I když, ten účel to může postrádat i tak, pokud se ukáže, že jejich životnost je nižší, než u skleněných. Prostě nechci pořád vydělávat reflektor a páčit žárovičku, ty malé caplíky mi nikdy nejdou zmáčknout, taky pojistka konektoru od reflektoru mi nejde zmáčknout a je to hrozná drbačka, hlavně u levýho světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Obrysovku jsem chtěl napsat.(podělaná T9) no vyndáš tu žárovku snadno dlouhýma špičatýma kleštěma... Světlo jde ven snadno... Ale na STK to podle mě řešit nebudou pokud to bude LED s "baňkou" a nebudou úplně vidět chipy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Vybral jsem LED s čočkou a mírně nažloutlou barvou, tak jsem zvědavý. Konkrétně jde o tyto, varianta s 10 SMD. http://www.ebay.com/itm/2x-T10-5630-6-10-SMD-LED-side-light-CAN-BUS-error-free-12-DC-BRIGHT-WHITE-New/141512512673?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid%3D777000%26algo%3DABA.MBE%26ao%3D1%26asc%3D33421%26meid%3Dff2d1444998f44e19381a6968ea29cd3%26pid%3D100009%26rk%3D1%26rkt%3D1%26sd%3D261984368910 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Vypadají zajímavě, hoď sem potom foto jak to svítí na autě [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tie som mal na skusku a po obvode svetla mi robili taky hnusny zlty nadych, co sa mi vobec nepacilo a za dlsie, boli strasne labilne. Jedna mi hned po par vytiahnuti z patice prestala svietit...tak leteli do kosa Co sa tyka STK, tak bol som akurat minuly tyzden a chlapik nepovedal ani pol slova....a to mam ledky uplne vsade, okrem stretavaciek, dialkovych a hmloviek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas070 Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 (editace) Zdar kluci, přikládam foto led osvetlenia popolnikov, vyzera to fakt super a konecne tam už vecer aj nieco vydim . A tymto chcem podakovat Stringovi za ich urobenie, fakt díky moc Editováno: 17. Říjen 2015, autor: Fantomas070 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Fantomasi nemáš za co, ať slouží a dělají parádu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Odkial si tahal stavu? Svieti to stale pri zapnuti hlavnych svetiel? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Popelníky svítí pořád jakmile se rozsvítí potkávají světla. A odkud tahat? Já byl na tom, že popelník v Octavii svítil vždycky?! Zadní měl L&K a je to taženo od předního popelníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Asi najblizsie to bude od panelu kurenia. A nie, nie v kazdej OII je popolnik podsvieteny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Tak to jsem nevěděl, u všech jsem to zatím viděl. Jen pár lidí nevědělo, že mají jen prasklou žárovku [emoji2] No potom asi opravdu vzít napájení z panelu klimatizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Nebo z tlacitka ASR/ESP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.