Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar pánové,

posledních 5tis km mám problém, už podruhé sem protrhl vzduchový filtr. Poprvé sem si říkal asi tam něco vlítlo, ale teď když se to opakovalo mi to přijde divné. Na diagnostice nic a co sem se ptal lidí co makaj s autama, tak nikdo nic podobného neviděl. Podle diagnostiky auto běží v pořádku.

Napadá někoho co s tím, nebo se s tím někdo setkal ?

no kdyby ti něco proletělo filtrem tak to poznáš protože by ti to popravilo turbo...

filtr se protrhne když je buď hodně špinavý a nebo ucpaný přívod vzduchu k němu. turbo si ten vzduchu vždycky někudy nasaje.

mohlo by to být nekvalitním filtrem, jakou máš značku?

• Autor

První filtr kupoval otec, značku nevím, ten druhý byl origo.

maš fotku?

• Autor

pokud neproletěl kamnama v garáži tak vyfotim

• 2 týdny později...

Dnes jsem chtěl jen tak z nudy vyfoukat vzduchovej filtr a tohle sem vyndal z boxu. Asi před čtrnácti dny sem jel v opravdu velkým dešti, mám podezření že se mi dostala voda do filtru páč filtr byl tvrdej, jako když usušíte mokrej papír.

post-73298-0-50083300-1378236129_thumb.j

post-73298-0-26054600-1378236159_thumb.j

post-73298-0-28805900-1378236174_thumb.j

post-73298-0-74493400-1378236194_thumb.j

značka/výrobca filtra??

Výrobce Finer

je to protržené podtlakem v sání před turbem. nejspíš zvlhlý prach a bordel ve filtru - zalepí se a turbo ho "vcucne"

Turbína bude v pořádku, asi ten kus papíru z filtru proletěl mezi lopatkami. Chová se to normálně.

Přátelé okřídleného šípu,

prohlížel jsem si fotografie od kolegy: Jandax. Kupuji jenon origo Škoda filtry a zatínm žádný problém. Kolikrát také pořádně lilo a nic. Když jsem se díval na jeho fotografie toho filtru, už rozlisování té oranžové gumy přez lamely filtru znamená nekvalitní výrobu a jaká byla kvalita filtrovacího papíru?. Dokázal bych tohle pochopit v husté vánici i na origo filtru, ale za deště? Jistě vlhkost existuje, ale zacpaný filtr a jiné skutečnosti a vyvrbí se tohle to. Viděl jsem to poprvé v životě. Co mne ještě čeká? Radek.

Po demontáži výka filtru jsem byl taky zděšen tohle sem taky nikdy neviděl ale znovu podotýkám že lilo doslova chcalo. Byl takovej déšť že sem jel na plný stěrače a 40 po rychlostní silnici. Ten den se známému dostala voda až do válců na octávce tdi.

síce trochu OT,ale ako dopadol kámoš??...ohnuté ojnice??

Nn normálně jezdí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.