Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To by bolo fajn steemovat navigaciu do BOLERA z telefonu.  :kol-47:

to už šlo na starém Columbovi či RNS 510 z Nokia telefonů....

problém je, že Bolero má dosti mizerné rozlišení displeje a o velikosti ve srovnání s novým Columbem ani nemluvě....

Ja s tym nemam skusenosti, tak by bolo fajn, keby sem "skuseny" napisal, co treba preto urobit....

napiš ferdovi25

Vdaka, napisem

Ja s tym nemam skusenosti, tak by bolo fajn, keby sem "skuseny" napisal, co treba preto urobit....

napiš ferdovi25

Viete mi niekto pomoct? Ferdo neodpoveda......

• 4 týdny později...

Před časem jsem se zde ptal co lze s Bolerem s HF a iPhonem 5 (iOS7) dělat. Už jsem si to vyzkooušel sám, ale snad se to někomu může hodit:

Kontakty: Ano, Obrázky kontaktů:ne

Poslední čísla: Ano (příchozí/odchozí/zmeškané), synchronizují se i ty uskutečněné mimo HF

Hlasové vytáčení: Plně zajištěno rádiem (takže i v češtině a offline, tedy bez Siri)

Hlas navigace Sygic: Ne

SMS: Ne

Přehrávání hudby přes BT: Ano, skok vpřed/vzad, Play/Pause, rychle vřed/vzad. Volba složky: ne, Zdá se že není nutné spouštět přehrávač v iPhone, ale rádio si pro něj "šáhne samo". Vstupní hlasitost Bolera závisí na nastavení hlasitosti iPhone+nastavení Bolera

USB zásuvka: Jen nabíjení

• Autor

Tak to je stejny jako u Android telefonu. S tim rozdilem ze u verzi Android 4 a vyssi  jdou i obrazky kontaktu.

U Symbianu Belle úplně to samé, navíc obrázky kontaktů ale hrát hudbu i přes USB

Přehrávač se pustí sám, načte si to playlisty, ale už se sám nevypne, nicméně po odpojení a znovu připojení díky tomu pokračuje stejná skladba...

• 4 týdny později...

Dobrý den , mám dotaz ,jak a kde vezmu loga stanic do BOLERA , dík\ L.

skus Google   :D

Ja som stiahol z netu. 150x100 format PNG:

post-1036-0-33404800-1389816869_thumb.jp

post-1036-0-38865100-1389816911_thumb.jp

post-1036-0-18771200-1389816935.png

Nemáte někdo zkušenost s přehráváním videa? Zkoušel jsem přehrát různé videoformáty dle příručky z SD karty, ale buď mi je to vůbec nepřehraje, nebo ani nenajde. Formát videa (rozlišení, datový tok a frekvenci) jsem upravil dle podmínek v návodu k Boleru

loga jsem stahoval z netu, když mi v servise nahráli (do Columbusu) nový sw, logy tam byla, tedy hnusnější, než jsem tam předtím měl, ale byly tam loga se také samy stáhnou přes signál DAB, pokud máte DAB tuner....

Já jsem poprvé naladil a 90% log radií se udělalo "samo", DAB mám ale u nás se v něm nevysílá....

bolero.JPG

Jo mě se taky nahrály loga sami. Jinak je to v nastavení radia myslím, že je tam položka použít loga.

Upraveno od kačer

Ja ji zatrhlou mam a loga nikde :(:D

upgradovat sw rádia.... Luky, nezapomeň že máš jedno z prvních aut....

Upraveno od Hravec

• Autor

Loga u vsech stanic co posloucham se mi datahly sami. Tak asi jedine lepsi FW.

Nevíte, jestli se dá u Bolera vypnout fade-in u dalšího songu při přehrávání z SD karty? Prostě první cca dvě vteřiny Bolero postupně zesiluje song z nuly na nastavenou úroveň, čímž jsou první tóny skladeb oříznutý.

• Autor

Prehravam hlavne z sd karty ale fade in mi to tedy u songu nedela. Ani pri preskakovani mezi songy. Nemam poneti zda bych musel z vyroby neco zmenit.

bodyia: Také jsem si ničeho nevšiml. Ani, že by se to dalo někde nastvait.

• Autor

Schvalne jsem dneska prosel nastaveni radia, a nic kolem fade in jsem tam nenasel. Takze je fakt divne ze ti to dela.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.