Hurikan88 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 (editace) https://www.youtube.com/watch?v=I_BBrPj3iew#t=109 co všechno to Bolerko umí co? todle je pecka... https://www.youtube.com/watch?v=tchHbDD0v5A&feature=c4-overview&list=UUHyrkoKvfiYmjMIBKDl02xA a další.... https://www.youtube.com/watch?v=5jwU4Z9lYcU Editováno: 28. Listopad 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 To by bolo fajn steemovat navigaciu do BOLERA z telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 to už šlo na starém Columbovi či RNS 510 z Nokia telefonů.... problém je, že Bolero má dosti mizerné rozlišení displeje a o velikosti ve srovnání s novým Columbem ani nemluvě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Ja s tym nemam skusenosti, tak by bolo fajn, keby sem "skuseny" napisal, co treba preto urobit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 napiš ferdovi25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Vdaka, napisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Ja s tym nemam skusenosti, tak by bolo fajn, keby sem "skuseny" napisal, co treba preto urobit.... napiš ferdovi25 Viete mi niekto pomoct? Ferdo neodpoveda...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Před časem jsem se zde ptal co lze s Bolerem s HF a iPhonem 5 (iOS7) dělat. Už jsem si to vyzkooušel sám, ale snad se to někomu může hodit: Kontakty: Ano, Obrázky kontaktů:ne Poslední čísla: Ano (příchozí/odchozí/zmeškané), synchronizují se i ty uskutečněné mimo HF Hlasové vytáčení: Plně zajištěno rádiem (takže i v češtině a offline, tedy bez Siri) Hlas navigace Sygic: Ne SMS: Ne Přehrávání hudby přes BT: Ano, skok vpřed/vzad, Play/Pause, rychle vřed/vzad. Volba složky: ne, Zdá se že není nutné spouštět přehrávač v iPhone, ale rádio si pro něj "šáhne samo". Vstupní hlasitost Bolera závisí na nastavení hlasitosti iPhone+nastavení Bolera USB zásuvka: Jen nabíjení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 23. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Tak to je stejny jako u Android telefonu. S tim rozdilem ze u verzi Android 4 a vyssi jdou i obrazky kontaktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 U Symbianu Belle úplně to samé, navíc obrázky kontaktů ale hrát hudbu i přes USB Přehrávač se pustí sám, načte si to playlisty, ale už se sám nevypne, nicméně po odpojení a znovu připojení díky tomu pokračuje stejná skladba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Dobrý den , mám dotaz ,jak a kde vezmu loga stanic do BOLERA , dík\ L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 skus Google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Ja som stiahol z netu. 150x100 format PNG: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaIII Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Nemáte někdo zkušenost s přehráváním videa? Zkoušel jsem přehrát různé videoformáty dle příručky z SD karty, ale buď mi je to vůbec nepřehraje, nebo ani nenajde. Formát videa (rozlišení, datový tok a frekvenci) jsem upravil dle podmínek v návodu k Boleru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 (editace) Loga se dají stáhnout z webu VW: http://www.volkswagen.de/de/models/golf_7/brochure/senderlogos.html Jsou tam i české stanice. Editováno: 15. leden 2014, autor: Flag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 loga jsem stahoval z netu, když mi v servise nahráli (do Columbusu) nový sw, logy tam byla, tedy hnusnější, než jsem tam předtím měl, ale byly tam loga se také samy stáhnou přes signál DAB, pokud máte DAB tuner.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Já jsem poprvé naladil a 90% log radií se udělalo "samo", DAB mám ale u nás se v něm nevysílá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) Jo mě se taky nahrály loga sami. Jinak je to v nastavení radia myslím, že je tam položka použít loga. Editováno: 16. leden 2014, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Ja ji zatrhlou mam a loga nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) upgradovat sw rádia.... Luky, nezapomeň že máš jedno z prvních aut.... Editováno: 16. leden 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 17. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Loga u vsech stanic co posloucham se mi datahly sami. Tak asi jedine lepsi FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodyia Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Nevíte, jestli se dá u Bolera vypnout fade-in u dalšího songu při přehrávání z SD karty? Prostě první cca dvě vteřiny Bolero postupně zesiluje song z nuly na nastavenou úroveň, čímž jsou první tóny skladeb oříznutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 18. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Prehravam hlavne z sd karty ale fade in mi to tedy u songu nedela. Ani pri preskakovani mezi songy. Nemam poneti zda bych musel z vyroby neco zmenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 bodyia: Také jsem si ničeho nevšiml. Ani, že by se to dalo někde nastvait. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Schvalne jsem dneska prosel nastaveni radia, a nic kolem fade in jsem tam nenasel. Takze je fakt divne ze ti to dela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.