mike_k Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Pokud je radne vedena serviska v autorizovanem servisu, tak to za pokus stoji. Ze se jedna o zahranicni autorizovany servis je podle me lhostejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 .. tak mám informaci přímo ze škodovky v Liberci že je tohle řešitelné výměnou pouze!! pístních kroužků komplet s prací cenovka kolem 2500Kč což určitě stojí za zvážení. Zkuste se poptat na tuhle možnost ve svých servisech než měnit půl motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radpav Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Ok dík zkusím to. Nechám udělat váhovou zkoušku a uvidíme. Doplňuju tak 1l na 1000km. Možná jestli to taky není odlučovačem oleje. Mám to za ním kde to vede k sání turbu celé zaolejované. Editováno: 2. Duben 2015, autor: Radpav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Pokud máš od oleje hadici sání u turba, i tu co vede do sání od odlučovače, tak bych to viděl na ten odlučovač. Já ho teď měnil a dal jsem i nové hadice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radpav Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Jo mám obě co vedou od odlučovače od oleje a když je sundám tak je uvnitř olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Jj. A taky lehce nažloutlý motor a špinu zezadu na hlavě motoru ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 .. tak mám informaci přímo ze škodovky v Liberci že je tohle řešitelné výměnou pouze!! pístních kroužků komplet s prací cenovka kolem 2500Kč což určitě stojí za zvážení. Zkuste se poptat na tuhle možnost ve svých servisech než měnit půl motoru. asi preklep .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Bylo by to sice super, ale taky si myslím. Navíc na octaviaclubu se tato varianta řešila a kroužky z CDAA se prý nedají sehnat a z BZB mají jiný rozměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) Pokud máš od oleje hadici sání u turba, i tu co vede do sání od odlučovače, tak bych to viděl na ten odlučovač. Já ho teď měnil a dal jsem i nové hadice. .. na kolik tě to vyšlo? Klesla ti od výměny výrazně spotřeba oleje? Editováno: 10. Duben 2015, autor: Mara2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Spotřeba oleje byla zanedbatelná. Jen byl celý motor od oleje. ( olejové mlhy). Výměna odlučovače a všech hadic- 2ks+ hadice sání v servisu včetně geo byla 9.100,-. Čili nějakých 8.000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-.Brumla.- Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 No celkem pěkný článek o spotřebě oleje u VW u motrorů TSI.http://www.autoforum.cz/technika/motory-tsi-od-vw-trapi-spotreba-oleje-pojistovna-uz-je-nepojisti/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 ..dnes jsem mluvil o problému s technikem ŠA v Brně a prý uznávají kulance jen do pěti let stáří vozu a do 100.000km jinak od toho dává škodovka ruce pryč, může někdo potvrdit? je to pěkná sviňárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Více méně ano. Je to ale případ od případu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 ano, více méně to sedí...pak ti dají strašně nevyhodny podmínky, že si to radši opravíš sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 ... jinak výměna pouze pístních kroužků je s materiálem i prací do 10.000Kč , těch 2500Kč viz. výše bylo opravdu špatně - nebylo to z mojí hlavy. Oni to prý moc neradi takto opravují tedy pouze pístní kroužky protože to nemusí mít 100% efekt. Nevíte číslo sady bezproblémových kroužků které pasují na CDAA motor? po foru kolují informace že to nejze řešit pouze kroužky ale dnes v Brně potvrzeno že to lze takto řešit namísto drahé opravy s výměnou půl motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaspi88 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Mara2000 < mě to žralo oleje cca 1 litr, škodovka mlžila nechtěla s tím nic dělat, tak jsem jezdil než motor padnul při 140 tis... reklamace samozřejmě neuznána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Na cdaa pouze pístní sada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Kaspi88 < jak jsi to řešil sehnal jsi nový motor? Editováno: 7. Květen 2015, autor: Mara2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 To je sice pravda, ale nemusí to být závada. Musel by jsi mít v ruce papír od Škodovky z váhové zkoušky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaspi88 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Mara2000 < sehnal jsem novej motor z bouračky, kompletně se udělaly rozvody, které jsou problémové a je to teď ok.. ani kapka oleje a motor šlape dobře - zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 To je sice pravda, ale nemusí to být závada. Musel by jsi mít v ruce papír od Škodovky z váhové zkoušky. Ta se samozřejmě udělá , bez podkladů bych do sporu nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Kaspi88 < na kolik tě vyšel?, to jsi dal místo CDAA jiný kod motoru oproti tomu co je zapsáno v TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 OK. Ale i tak se spotřeba může vejít do normy a skrytá vada je diskutabilní, protože je to u určitých MR daný špatnou pístní sadou z výroby. Držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaspi88 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Mara2000 < je tam opět motor cdaa, sehnal jsem ho z vrakárny za velmi slušných 30 kapříků (70 tis měl najeto).. to jsem volal cca měsíc po celé čr po vrakárnách než se mi podařilo ho ulovit. Tyhle motory jdou šíleně na dračku protože padaj jak hvězdy na nebi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 ... a ony existují i verze motorů cdaa kde jsou již písty a kroužky OK? např. od nějakého data? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.