Srpen 26, 201312 r Autor Trantulas: Kdyžtak si to pak ještě upřesníme, ale není problém na Rohlence, ale při pátku, aby tam nebylo dost plno My pojedeme 1 auto, zbytek jede od Ovy a MrChodny jede ještě od Hodonína, ale ten to bude brát spodem určitě MrChodny: Oki připisujuji do seznamu Bája
Srpen 26, 201312 r Autor Asi takto, necháme to už hlasování a Bystřička je asi jasná co? Když teda ta Bystřička a sobotní oběd, co říkáte na verzi, že bychom se najedli přímo v Bystřičce u přehrady nad kempem? Je tam dobrá restaurace U Mokrošů http://www.umokrosu.cz/restaurace/ (na stránkách bohužel nic moc nemají, ale my jsme se tam stravovali pokaždé, když jsme na Bystřičce byli a měli dobré jídlo a výběr slušný), a potom bychom si mohli zajet na zákusek do Rožnova pod Radh. (16km) na Valašský frgál, hm? Klidně, kdo by chtěl,mohli bychom v Rožnově pobýt déle a mohli by jste se zajít mrknout na Valašské vesničky, ale záleží na vás A taky na počasí no Prosím o vyjádřeni jen těch, co se srazu zúčastní, děkují Aktualizace přihlášených (počet osob): Bedruna Pá-Ne (2+pes) spacáky Airman64 Pá-Ne (1) spacák Tarantulas Pá-Ne (1) spacák MrChodny Pá-Ne (1) spacák Nemo.x So-Ne (1) Čuzíkovi Pá-Ne (2+pes) spacáky Drizzy Pá-Ne (1) spacák Michael91 Pá-So (2) spacáky Vick Pá-Ne (2) spacáky Bája Upraveno Srpen 27, 201312 r od Bajuszka
Srpen 26, 201312 r ahoj bando.Vick jede.Počet 2 kousky.Peřiny netřeba.Prosím dvojlůžko pokud to bude možné.Jinak mi to je fuk. Jinak se už moc těším.Zaznamenal jsem tu minule i nějaké ohlasy na sraz u Čuzíků ,že jsme nedali vědět.Tak doufám,že se přihlásíte chlapáci teď. A co na to Lanny,Ace Ventura,atd?Chlapi nesmíte tam chybět.Vy jste už takový inventář.Není Vás moc,které pamatuju téměř na každém srazu.A že jich už bylo.... Vranov,Sedmihorky,Sečská přehrada,Šumava,Pasohlávky i jednodenní srazy v Chabrech a Plzni ( ty byly docela na palici jet to na otočku,ale bylo fajn).S kouskem nadsázky se dá říct,že jsem se podíval do všech koutů. Klidně bych jel i Slovensko nebo jak psal Airman Karlovy Vary.Není to o dálce.Když je čas a chuť tak to je cajk.
Srpen 26, 201312 r Autor Jupíííí Vick a Danka jedou, to bude mít mamka radost, už se na Vás ptala Oki připisují Vás na seznam už i se spacáky Jinak Ace Venturovi jsem dneska psala sms a Lanny tady chodí, tak určitě o sraze ví a nevím proč se nepřihlašuje... A děkují taky Vicky, že jsi připomněl, kde všude už sraz byl, že se opravdu koná po celé ČR Jinak upozorňuji, že v pátek počet účastníků uzavíráme!!! Je potřeba zajistit chatky Bája
Srpen 26, 201312 r Tak 9 kousků vidím, pěkný, těším se. Bude to můj první scuk se Supama tak jsem zvědavej. Ale co tu je Supů zaregistrovaných a poslední dobou i dost aktivních tak si myslím že je to málo teda :/ Co jsem se díval na předešlé srazy co byli tak to vypadalo že vás tam bylo víc.
Srpen 26, 201312 r Autor Psala jsem SZ dalším 8 Supům (Torreto, Drak z Okurkova, JohanJFV, wladi, passport5, Moravecmilan21, KubinoS, Red_Bull) , kteří se na minulých srazech objevovali a nebo psali na jarní a nevyšel jim, tak snad se ozvou, ale do pátku už je docela málo času :/Jinak to máme momentálně rozpočítáne na 5 chatek a ve dvou bude ještě jedna postel navíc. Platí se lůžko ne chatka, jen pro ujištění A vy co jedete na 2 noci počítejte s cenou 182,-/noc za lůžko a ti co jen na jednu, tak to je pak 202,-/noc Cena auto je 36,-/den a rekreační poplatek 14,- Ještě zjistíme, jak je to tam s ohništěm a popřípadě se dřevem. Kdyžtak opět vezeme gril, pokud nám jo nezničíte ještě více Bája
Srpen 26, 201312 r ahojda termín mi snad bude vyhovovat a kde to bude je mi jedno,hlavně když to bude :kol-48: Milan
Srpen 27, 201312 r Autor Moravecmilan21: Takže to je s tebou jak??? Mám tě připsat do seznamu? Opět připomínám, že v pátek uzavíráme počet osob!!! Bája
Srpen 27, 201312 r je mi jasný že to musíš uzavřít, ale co když to nějak rozchodim to moje koleno po operaci a přijel bych, snad tam bude ještě nějaká chatka volná, ale to dost záleží na počasí, to je mi jasný, jelikož když bude hezky, tak si neškrtnu
Srpen 27, 201312 r Autor Štěpáne, tak nějak s tebou počítáme Jednu postel bychom ti určitě našli Mám tě napsáného ve svém seznamu na papíře, ale připíšu tě i tady Určitě jsi taky asi pro spacák nebo svou přikrývku, že? Tvůj případ chápeme, že nemůžeš dát vědět hned teď, neboj Bája
Srpen 27, 201312 r Nepřihlašuju se, bohužel v daný termín nemůžu. Pořád jsem neměl jistotu a tajně doufal, ale je to tak, vážou mne povinnosti! Přeju Vám všem, aby se Vám sraz vydařil po všech stránkách!
Srpen 27, 201312 r zatim mě nemusíš připisovat, jelikož když budu ofiko připsanej, tak to určitě nevyjde a když nebudu, tak třeba jo, zákon schválnosti funguje za každejch okolností
Srpen 27, 201312 r Autor Oki dobře, nechám tě zatím jen na papíře Budeme držet pěsti ať vše dobře dopadne a noha povolí ti za náma dojet Bája
Srpen 27, 201312 r SUP1 ty jsi těžký !!!!!! Buď charakter, dojeď za námi na Moravu a příští rok udělej sraz v Čechách a my Moraváci určitě dojedeme..... My z Moravy nejsme líní
Srpen 27, 201312 r Psala jsem SZ dalším 8 Supům (Torreto, Drak z Okurkova, JohanJFV, wladi, passport5, Moravecmilan21, KubinoS, Red_Bull) , kteří se na minulých srazech objevovali a nebo psali na jarní a nevyšel jim, tak snad se ozvou, ale do pátku už je docela málo času :/ Jinak to máme momentálně rozpočítáne na 5 chatek a ve dvou bude ještě jedna postel navíc. Platí se lůžko ne chatka, jen pro ujištění A vy co jedete na 2 noci počítejte s cenou 182,-/noc za lůžko a ti co jen na jednu, tak to je pak 202,-/noc Cena auto je 36,-/den a rekreační poplatek 14,- Ještě zjistíme, jak je to tam s ohništěm a popřípadě se dřevem. Kdyžtak opět vezeme gril, pokud nám jo nezničíte ještě více Bája A přiberte i dýmku.Když bude třeba na šutry přispěju
Srpen 27, 201312 r Ahoj Bájo, jak jsem psal v sms - já přijedu a spacák si vezmu. Dorazím v pátek a přespím do neděle... V pátek bych případně dopsal přítelkyni, ale nejspíš pojedu sólo.
Srpen 28, 201312 r napiš mě tam,dorazím spaní beru své asi od soboty Upraveno Srpen 28, 201312 r od Moravecmilan21
Srpen 28, 201312 r Autor Tak už se nám ten počet o něco zvětšil Přihlášených 10 kousků Aktualizace přihlášených (počet osob): Bedruna Pá-Ne (2+pes) spacáky Airman64 Pá-Ne (1) spacák Tarantulas Pá-Ne (1) spacák MrChodny Pá-Ne (1) spacák Nemo.x So-Ne (1) spacák Čuzíkovi Pá-Ne (2+pes) spacáky Drizzy Pá-Ne (1) spacák Michael91 Pá-Ne (2) spacáky Vick Pá-Ne (2) spacáky Ace Ventura Pá-Ne (?) spacák MoravecMilan21 So-Ne (1) spacák Jo jen takový technický dotaz Nemáte někdo párty stan nebo něco podobného? Teda nepřeji nám počásí, jako bylo v Sedmihorkách, ale náhoda je blbec, tak ať se nemusíme pořád schovávat do chatek... Bája Upraveno Srpen 28, 201312 r od Bajuszka
Srpen 29, 201312 r Hlasí se Airman z Ruska :-) Zrovna jsem dorazil z 4 denního výletu a do práce jdu až 10 září tak budu pracovat na svém projektu :-) Každopádně se už moc těším a doufám, že se tak ještě 5 supíků přihlásí do zítřka :-D :-D
Srpen 29, 201312 r Autor Na svém projektu Honzíku??? Copak kutíš, prozraď??? Bylo by to fajn, kdyby se ještě pár autíček přidalo, ale už to asi tak hekticky nevidím :/ Jinak jsou ještě 2 Supi, o kterých vím a popřípadě s něma počítáme, že se přidají Jedná se o Waldiho z SK a Doktorona. S něma jsem domluvená, že se ozvou po termínu přihlášování. Jinak veškeré podrobnosti napíšeme hned, jak domluvíme chatky Taky se moc těšíme a snad vše výjde, když tohle zařizujeme poprvé pro takové osazenstvo A jak už psal Honzík, tak připomínám, že zítra o půl noci končí a počítáme počet přihlášených a podle toho budem objednávat ubytování! Bája
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.