Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Airman poslušně hlásí, že je vzhůru a čilý a de hodit věci do káry pak zajede tam a ještě tamhdle a tamhdlenc a bude půl 10 a srazí se z Radkem na parkingu v F-M a vyrazíme smer Bystřičkááááááá :-)

Počasí snad bude ok ačkoli ted je u me mokrá cesta ale ten oskar by se mohl přemoct a vylézt :-)

Zatim ahoj

:scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter:

Vloženo

Tak celé naší milé SUPÍ BANDĚ přeji, aby počasíčko a cesta byly O.K.. Hezky si to tam užijte, hodně foťte, aby jsme viděli o co vše jsme přišli a jinak věřím, že zahřívacího elixíru budete mít habaděj, tak se pěkně opatrujte, užívejte a ať Vás ráno moc nebolí hlava! Mějte se tam všichni moc fajn a už nyní se těším na fotky a Vaše komentáře! :kol-35:  :kol-99:  :kol-131:  :gunners3:

Vloženo

s politování musím říct, že to nedám s tou nožkou, bych musel zastavovat á 30 minut abych si protách nohu, takže bych to jel fakt dlouho, a pak tam o berlích no na prd, dosti vám závidím, ale jarní si nenechám ujít, už se těšim na fotečky jak si to tam užíváte bando jedna

Vloženo

Bedruna hlasííí přílet zpět do Brna :)

Děkujeme všem, kteří dorazili, jsme rádi, že Vás dojelo tolik :) A snad se všem líbilo??? Teda až na tu sobotu na Pustevnách, bohužel tam se to počasí mění z minuty na minutu, ale co my zvládneme všechno, ne? :D

Jo a Honzíkovi děkuji za spolupráci a rezervace oběda u Mokrošů ;)

Bája, Kubišta a Charlie ;)

Vloženo (editace)

Tak jsem taky doma. Sraz byl perfektní a předčil má očekávání, ještě kdyby tak nepršelo tak by to bylo top. Poděkování patří organizátorům, Honzovi za parádní Las Vegas a všem zůčastněným za supr víkend se supr Supí bandou.

Už se těším na jarní, nebo na zimní? :D

Jinak stříbrnej tam nebyl stejně jako bílej nebo zelenej, tyto barvy tam chyběly.

Editováno: , autor: Tarantulas
Vloženo

No jaaaj :( Sakra škoda,ž emi to nevyšlo musela to být parádička:) jestli bude zimní tak se hlásím už dopředu :) Jinak Jarní si nenechám ujít :) Hlavně jestli jste si to užili :) A čert vem počasí hlavně když je skvělá parta :)

Vloženo (editace)

no jooo, bílej chyběl, bílej je totiž mrzák, ale na jaře to napravím a bude i bílá

dobrá banda se vás sešla, paráda, tak hned jak bude čas tak více foto, ať můžu ještě víc závidět

Editováno: , autor: Doktorone
Vloženo

Járo mě to nejede, zadal jsem heslo a chce to asi po mě registraci abych se přihlásil, se opravdu musím registrovat?

Doktorone: Na jaro už to určitě výjde, a co tu píšou tak by ná mělo být i víc :)

Vloženo

no jooo, bílej chyběl, bílej je totiž mrzák, ale na jaře to napravím a bude i bílá

dobrá banda se vás sešla, paráda, tak hned jak bude čas tak více foto, ať můžu ještě víc závidět

Tak do zimního budeš v cajku ne ? :)

Tedy pokuď se nějaký plánuje :) ?

Vloženo

Už sem taky doma,ale píšu až teď s Víťou jsem vytahoval jeho altík kterej je Kantáre :-) A rekl si však ja mu nebudu dobíjet a ještě na srazu :-) Příčina je jasná krutě vyhlodanej jeden zběrnej kroužek a jeden uhlík vypadá ze asi je zhoblovanej :-) Altík už mám doma a zítra ho vezu k panu repasátorovi a ten vyřkne ortel což bude asi new rotor :-) Jinak od posledni opravy V6tky a nadávání od Adama tu je další V6tka :-) Ale až to bude opravené bude to super pocit :-)

MrChodny: neni zač Martine rád dělám radost když to jde :-)

Tarantulas: Filipe taky nemáš zač viz. řádek výše :-)

Bajuszka: Jo jo když umím tak pomůžu :-) Jinak neni zač :-) A nikde neni řečeno, že vše musí zařizovat jeden člověk :-) Klidně i 4 :-) Však onic nejde jsme teď zjistili ;)

Jinak vše oukej :-) Du se teď osprchovat naplnit bříško pač sme od oběda nic nepapal a pak možná přidám nějakou fotečku :-)

Jinak ' Ať se přáší za kočárem ! ! ! '

Vloženo

Ahoj bando.Díkes za organizaci a výběr místa.Líbilo se mi tam a krutě to porazilo i Vranov.To bez debat.Tam se chci vrátit.

Jinak Hanysovi prozatím dík za demontáž altíku.Kurva ale je to hnus,že kvůli kdejaké blbosti musí dolů přední stěna.Už ať je to v cajku.

Vloženo (editace)

Víťo, copak se Ti to přihodilo?

Omlouvám se, já starej dědek si nepřečetl příspěvek od Airmana , nekamenujte "dědka"! Dík. :gunners3:

Podařilo se někomu otevřít ty Járovo fotky na rajčeti? Ani boha!

Editováno: , autor: Lanny
Vloženo (editace)

Tak sem dám par foteček jak jsem slíbil :-)

post-41104-0-51328400-1379336188_thumb.jpost-41104-0-45175000-1379336197_thumb.jpost-41104-0-31763400-1379336205_thumb.jpost-41104-0-45340400-1379336214_thumb.jpost-41104-0-85498900-1379336220_thumb.jpost-41104-0-30520600-1379336228_thumb.jpost-41104-0-35182300-1379336236_thumb.jpost-41104-0-05908700-1379336243_thumb.jpost-41104-0-91864300-1379336250_thumb.jpost-41104-0-22838800-1379336263_thumb.jpost-41104-0-38844900-1379336273_thumb.j

No a ještě tady mám foto repasovaného altíku od Víťi :-)

Mrkněte na něj na krasavce :-)

post-41104-0-59887300-1379336323_thumb.j

A tady máme příčinu zběrnej kroužek KO a uhliky KO :-) Přijednom se udělali oba ložiska KBC ktere se vyznačují životností okolo 500 tis. km :-) a samozrejme uhlíky DX lepší jak origo :-)

post-41104-0-00650400-1379336326_thumb.j

Takže Víťa zas muže za chvíli říct ' Ať se přáší za kočárem ! ' :-D Hihi

Jinak pro info kdyby někdo polemizoval o ceně tak 1039,-Kč ( sběrne kroužky + uhlíky + 2x ložisko + práce 2h ) Včera vymontováno dneska v 10 hozeno na repas ve 2 vyzvednuto ... Mám radost :-)

edit:

Doktorone: Štěpáne jeli jsme na Pustevny a pěkně jsme supy proháněli do kopečka :-) Kdo nebyl o hodně přišel :-)

Editováno: , autor: Airman64

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...