sejky Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Presne to ted taky resim, zatim vyhravaji Terony (taky o3rs, letni 18 gemini stribrny) ty vypadají dobře, řešíš nové přes prodejce nebo starší? Mám také 18 gemini stříbrné :-) viz. http://forum.skodahome.cz/topic/129569-octavia-combi-rs-20-tdi-%C4%8Dern%C3%A1/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Je to trošku mimo toto téma, ale zkusím se vás zeptat. Díval jsem se do velkého TP na rozměry kol o O3 které tam mám napsané a v rozměrech je tam napsaný rozměr pouze R17, já mám ale auto od prodejce kde jsou originál kola R18 - to je v pořádku? neměl by tam být také rozměr R18? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Na autě smíš mít jen kola a pneumatiky v rozměrech uvedených v Technickém průkazu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 ty vypadají dobře, řešíš nové přes prodejce nebo starší? Mám také 18 gemini stříbrné :-) viz. http://forum.skodahome.cz/topic/129569-octavia-combi-rs-20-tdi-%C4%8Dern%C3%A1/ vezmu novy. premyslel jsem o zanovnich, nicmene vsichni to prodavaj i s letnima kolama, ktery neujezdim, kdyz mam letni uz r18. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Na autě smíš mít jen kola a pneumatiky v rozměrech uvedených v Technickém průkazu. to máš sice pravdu, ale jak tedy v tomto postupovat? trvat na dopsání do TP od prodejce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Nejspíš - pokud to vůbec lze provést, anebo uvést vůz do souladu se aktuálními údaji v TP. Otázka je, jak je možné, že prodávají auto s výbavou, která není v souladu se zápisem v TP? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Tak to se tedy jdu podívat co tam mám zapsáno...z výroby mám taky 18" jako sejky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 (editace) Je to trošku mimo toto téma, ale zkusím se vás zeptat. Díval jsem se do velkého TP na rozměry kol o O3 které tam mám napsané a v rozměrech je tam napsaný rozměr pouze R17, já mám ale auto od prodejce kde jsou originál kola R18 - to je v pořádku? neměl by tam být také rozměr R18? a podíval ses do dalších záznamů? je to pod razítkem škoda-auto. https://www.dropbox.com/s/banhu68zapx9i2r/Screenshot%202014-09-16%2012.07.59.png?dl=0 Editováno: 16. Září 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 No otázkou je, jestli sem sejky za chvíli nepostne příspěvek,že to v TP nakonec má,že se jen špatně kouknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Tak mě toho tam tedy zapsali docela dost....dokonce pro 17" i různé ET Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 (editace) Nejspíš - pokud to vůbec lze provést, anebo uvést vůz do souladu se aktuálními údaji v TP. Otázka je, jak je možné, že prodávají auto s výbavou, která není v souladu se zápisem v TP? oni se totiž velmi rádi ohánějí typovými listy či technickými přípisy výrobce, tak jak jsem tu psal kdysi (ZDE) o zimních pleších 15" které ŠA dodávala pro O III standardně se špatným ET, resp s ET pro O II a byl k tomu nějaký canc papíru... Editováno: 16. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Tak mě toho tam tedy zapsali docela dost....dokonce pro 17" i různé ET no pytlíkujou to různě - stejná motorizace a máš tam ty první ET 45 kola oproti mě navíc a já u těch ET 48 (u tebe druhé) mám M + S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 oni se totiž velmi rádi ohánějí typovými listy či technickými přípisy výrobce, tak jak jsem tu psal kdysi (ZDE) o zimních pleších 15" které ŠA dodávala pro O III standardně se špatným ET, resp s ET pro O II a byl k tomu nějaký canc papíru... Jestli to takto lze dopsat, proč ne. Ale to by měl udělat prodejce, aby zákazník nemusel někde běhat po úřadech. V opačném případě bude sranda na první STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 (editace) Takto to v VTP uvedeno je, nicméně mám pouze sken VTP protože originál má prodejce. Prodejci jsem volal a prý je to napsané v dalším ujednání ale protože je to údajně chybně naskenované tak se jim to tam prý nevešlo, takže to tam snad mám uvedené. Proč to není uvedené u ostatních rozměrů nevím, ale už to neřeším Editováno: 16. Září 2014, autor: sejky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 (editace) Škoda má nyní v akci ve svém shopu ALU Flash 6,0J x 17“ - dle mého VTP je možné použití i na O3, koukali jste na ně? co na ně říkáte? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kolo-z-lehke-slitiny-%E2%80%93-flash-6-0j-x-17%E2%80%9C cena 2197,- vč. DPH je super. Editováno: 24. Září 2014, autor: sejky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Ahoj. Zustali mi z Yetika gumy 215/60 R16 na plechach 7J16 ET45. Budu je moct dostat i na Octavii 3. Zatim jsem se nedocetl jestli to nekdo resil. Na octavii jsou v TP 215/55 R16. Myslim ze by tam jit meli. Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) Je to tak těžký? Je guma 215/60 R16 na plechách 7J16 ET45 zapsaná v TP pro OIII? Ano? Potom ano. Není? Tak potom si je může obout maximálně tak Sněhurka a nebo jiný Yeti. Fakt je to tak těžký? Řeší se to tu na milión stranách v milióně vláknech. V R16 má OIII jen 205/55. Editováno: 7. Říjen 2014, autor: Sighart 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 To ze neni v technicaku neznamena,ze ji tam nedostane 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Právě proto se ptám. Že i přesto že nejsou v TP a za cenu, ze palubak bude kecat. By tam jít měli. Nebo jestli koupit plechy a 205/55 r16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Vhodnejšie je ostať pri 205/55/16. Zober si že Scout ma 225/50/17 a ešte stále je to v priemere menej ako keby si dal z Yetika 215/60/16. Môj názor je že by to vyzeralo blbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) Škoda má nyní v akci ve svém shopu ALU Flash 6,0J x 17“ - dle mého VTP je možné použití i na O3, koukali jste na ně? co na ně říkáte? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kolo-z-lehke-slitiny-%E2%80%93-flash-6-0j-x-17%E2%80%9C cena 2197,- vč. DPH je super. Mám je na zimu a vypadají na autě dobře!!! Editováno: 7. Říjen 2014, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 to čumim, ty Fleshe jsou za super peníz!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Mám je na zimu a vypadají na autě dobře!!! máš prosím tě nějakou fotku jak to na RS vypadá? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 (editace) Právě proto se ptám. Že i přesto že nejsou v TP a za cenu, ze palubak bude kecat. By tam jít měli. Nebo jestli koupit plechy a 205/55 r16 Ono to taky může být za cenu toho, že až se něco stane, tak někdo kdo si toho všimne prohlásí to auto za technicky nezpůsobilé a pak budeš platit, platit a platit. Tohle se to už taky probíralo mockrát. Teď jsem kupoval pneu i s ráfky na mojí a vyšlo to na 14532 kč (Michelin Alpine 5 + plecháče). To už my nepřijde že je to tak velká cena za klid. Ještě k tomu v kontextu víc jak půlmilionového auta. Editováno: 8. Říjen 2014, autor: Sighart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Na kola z yetiho mám již kupce. Plechy 6j 16 ET50 sehnane a gumy 205 55 r16 objednane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.