Palo.k84 Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Zimni 18" Turini a pneu Michelin vyzera to perfektneeeee!!!! ja som sa na zimu uskromil a kupil som 17ky Twistery (urcene na Superba). zaujimave ale bolo, ze ked som sa zhanal po 17kach so sirkou 7,5J tak som absolutne ziadne originalne disky s ET51 (ako predpisuje technicak) nenasiel. jedine originaly su zrejme disky Dorado, ktore tvoria zaklad u RS. ale tie zas neboli v katalogu originalneho prislusenstva na predaj (aj ked predpokladam, ze by sa kupit dali, ale nezistoval som). tak ci tak sa mi vsak ich dizajn vobec nepaci. som teda zvedavy ako budu vyzerat tie Twistery, maju ET 49, takze rozdiel je len 2 mm na koleso co je podla mna zanedbatelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 (editace) takže už mám také přezuto ALU Trifid 7,5J x 17“ Pneu Bridgestone, BLIZZAK LM32 S - 225/45R17 91H Editováno: 24. Listopad 2014, autor: sejky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo.k84 Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 ja taktiez... disky 7,5Jx17 ET49 Twister pneumatiky Matador MP92 Sibir Snow 225/45 R17 XL 94 V fotky robene telefonom za tmy, takze kvalita slabsia, ale disky podla mojho nazoru vyzeraju celkom dobre (lepsie ako zakladne 17" Dorado pre RS) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 (editace) vypadá to dobře, uvidíme kolik ty mé Bridgestone a ty tvoje Matador vydrží :-) snad více jak dvě zimy Editováno: 24. Listopad 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo.k84 Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 asi tak ale vzhladom na to, ze je celkovo nejazdim vela (rocne do 15 tis. km) tak som volil taketo lacnejsie pneu. sice zima este nezacala takze s pneu rozsiahlejsie skusenosti nemam ale co mozem o pneu po cca 200 km napisat, ze nehucia, pri beznej jazde teda oproti letnym pneu nepocitujem vyzarne rozdiely. Okrem toho maju pneu celkom vyraznu bocnu ochranu disku proti poskodeniu, co je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia 2.0 Tdi Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Zdravim,měl bych prosbu, mám Octu II 2.0Tdi a chci se zeptat půjdou mi na ní tyto kola ? 205/55/ r16 ,Rozměr disku je 7x16 ET35, 5x112,jde mi hlavně o ten disk, má nižší Et než mám v Tp vadí to nějak nasazení či funkčnosti? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Jezdím na zimu METANy a ty mají ET, pokud se nepletu, 37.Na funkci vliv žádný, vše bez problémů i s řetězy, ale počítej s tím, že oproti standardním kolům je kolo s tímhle ET podstatně víc ven, zvlášť vpředu je to viditelné. večer Ti kdyžtak hodím fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia 2.0 Tdi Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Aha to by mohlo ale vadit policajtum co ? Pošleš pls to foto jak to asi tak vypada :-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia 2.0 Tdi Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Tak ještě mám možnost koupit kola Škoda Pallas (5x112 R17) et54 ty mám přesně v techničáku,co by jste brali spíš ? Z těch 17 mám trochu strach, nebude pak to auto kostitřas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia 2.0 Tdi Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 A nebude taky víc dostávat spodek ? silenbloky ,tlumiče apod ? Díky za odpovědi (sem zelenáč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Tak dlouho jsem na to večer myslel, až jsem zapomněl, tak aspoň jedno foto z videa z YouTube. Vždycky je lepší mít kola, která máš v TP, vyhneš se tak případným potížím. Při běžném provozu jsem se nesetkal s tím, že by to někdo řešil, to se myslím spíš děje při nehodách, apod.Se 17" koly auto kostitřas nebude, jezdím v létě na 18" a ještě v RS a není to vůbec problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmen1 Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Uvažuji o tom, že koupím hybridní ocelové disky, protože s autem často jezdí i manželka a ...v zimě už na předch. autě ALU disky ohoblovala. Nemáte někdo zkušenosti s tímto? http://www.schon-tuning.cz/PLECHOVE-DISKY/4501-Hybridni-Ocelovy-disk-kolo-6Jx16-5x112-Skoda-Octavia-III-VW-Audi-Seat-.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Mám trochu záludnou otázku - bude nějaký zásadní rozdíl mezi plech. disky s logem Škoda vs disky KFZ co se týče lakování a pevností? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pskodarapid Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 Dobrý den, prosím vás o radu, mám zimní pneu 205 55 16 na discích 6Jx16 et 48 a objednal jsem si na ně originální poklice Škoda, konkrétně poklice Tekton. Po nasazení na kolo poklice špatně sedí a jakmile za ni trochu vezmu vyskočí. Po bližším prozkoumání koukám že Tektony jsou na disky 6.5J a ne 6J. Má tento rozměr na poklici vliv? Máte někdo zkušenost? Děkuji Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 Já myslím, že má, protože já mám ty samé poklice na discích 61/2J x 16H2 ET46 a sedí perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Dají se na OIII a příbuzná auta (VW, Seat) sehnat 17" plechová kola? Nikde jsem je nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Ne, dělají se max 16". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Dík, myslel jsem si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 Ahoj, mám Octavii III Combi FL s 18" koly z výroby. A nyní se poohlížím po zimních kolech a pneumatikách. Mám několik dotazů: Je lepší dát zimní pneumatiky na kola 18" nebo jít o palec dolů na 17"? Musím bezpodmínečně zvolit kola označená ve Škoda katalogu jako zimní? Mohu zvolit širší pneumatiky, pokud jezdím převážně v nížinách? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Co takové Crystal 6.0J × 17" ET48. Lze použít i se sněhovými řetězy a škodovka to dodává také jako komplet s pneumatikami Continental TS 850 P, což patří mezi to nejlepší, co lze na zimu koupit. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zimni-sady-kol/kompletni-zimni-kolo-17“-crystal-pro-octavia-iii-cbx205507vc85px/0/1/24/43/1001 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Pozor, jsou uzka a zapadla. Na Scoutu pak vypadaji kvuli oplastovani silene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 (editace) Problém je, že schválený rozměr pneu pro použití se sněhovými řetězy je 6J velikosti 15 až 17. Na kola, která vypadají skvěle typu DENOM 7Jx17, zase řetězy nepatří (i když s tím někteří normálně jezdí). Docela by mě zajímalo, jak to řešíte... ...Na druhou stranu, tady to na těch kolech minimálně vypadá úplně v pohodě. Editováno: 9. Září 2017, autor: j57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 V 9. 9. 2017 na 9:57, j57 napsal: Problém je, že schválený rozměr pneu pro použití se sněhovými řetězy je 6J velikosti 15 až 17. Na kola, která vypadají skvěle typu DENOM 7Jx17, zase řetězy nepatří (i když s tím někteří normálně jezdí). Docela by mě zajímalo, jak to řešíte... ...Na druhou stranu, tady to na těch kolech minimálně vypadá úplně v pohodě. Proč prosím nepatří řetězy na širší kola třeba jako zde uvedená DENOM? Jde o málo místa v podběhu? Předem díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Neviděl. No jelikož hrozí, že řetězy budu občas potřebovat, tak asi jedině ty Crystal nebo Flash. Flash nejsou tak pěkný, ale daji se sehnat levněji. No uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Dík. Hmm to není pěkný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.