Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Koukni sem, a než se dočkáš stačí sešít širší pás gumy. Na origo opěrce jsem ho taky používal, při couvání jsem si často obsah opěrky vysypal mezi sedačky, rukou položenou mezi sedadlama a opřenou o opěradlo přední sedačky. Po opravě zavírání drží víc než origo. 

https://www.aliexpress.com/item/Golf-Jetta-Bora-Octavia-Rapid-Fabia-Roomster-Santana-lavida-Polo-Passat-Beetle-Cabrio-Leon-Toledo-Armrest/32799436940.html?spm=2114.10010108.1000014.30.5a493950aGKASk&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.115306.0&scm_id=1007.13338.115306.0&scm-url=1007.13338.115306.0&pvid=458e066b-d46e-4691-85c3-71726f0f49a7

Děkuji pánové, za rady......mějte se.....a hezké svátky.....

před 5 hodinami, slapnahrabe napsal:

Když jsi tak šikovný, a podíval jsi se i na ostatní příspěvky, určitě si zvládneš také vygooglit cenu, která se různí podle zdroje. Originál u Škodovky klidně za 500, na bazaru i kolem 50. Malá nápověda je číslo černého 3B0868445 82V a světlého 3B0868445 1SQ dílu.

moc ti děkuji......

• 2 měsíce později...
  • 3 týdny později...

synátor mi objednal čínskou náhradu tlačítka a stojí za prd, už mi to 2x vypadlo

• 3 roky později...

Ahoj, trošku opráším toto vlákno. Takže klasika, prasklý pant na horním dílu opěrky. Koukám, že se dá sehnat jak kompletní opěrka, tak i samotný vršek. Nicméně vršek za 2.000 se mi kupovat nechce. Nemáte typ na spolehlivý eshop, případně kde koupit vrchní díl za rozumnou cenu? Díky

před 4 hodinami, Dushek napsal:

Opěrka rukou NTY TecDoc: EZC-SK-000 | MRO Auto

Tuhle jsem kupoval na jaře - kvalita kůže, panty a zavírání jsou v pořádku. A hlavně stojí skoro stejně jako opravná sada pantů.

díky, objednáno

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.