Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Koukni sem, a než se dočkáš stačí sešít širší pás gumy. Na origo opěrce jsem ho taky používal, při couvání jsem si často obsah opěrky vysypal mezi sedačky, rukou položenou mezi sedadlama a opřenou o opěradlo přední sedačky. Po opravě zavírání drží víc než origo. 

https://www.aliexpress.com/item/Golf-Jetta-Bora-Octavia-Rapid-Fabia-Roomster-Santana-lavida-Polo-Passat-Beetle-Cabrio-Leon-Toledo-Armrest/32799436940.html?spm=2114.10010108.1000014.30.5a493950aGKASk&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.115306.0&scm_id=1007.13338.115306.0&scm-url=1007.13338.115306.0&pvid=458e066b-d46e-4691-85c3-71726f0f49a7

Děkuji pánové, za rady......mějte se.....a hezké svátky.....

před 5 hodinami, slapnahrabe napsal:

Když jsi tak šikovný, a podíval jsi se i na ostatní příspěvky, určitě si zvládneš také vygooglit cenu, která se různí podle zdroje. Originál u Škodovky klidně za 500, na bazaru i kolem 50. Malá nápověda je číslo černého 3B0868445 82V a světlého 3B0868445 1SQ dílu.

moc ti děkuji......

• 2 měsíce později...
  • 3 týdny později...

synátor mi objednal čínskou náhradu tlačítka a stojí za prd, už mi to 2x vypadlo

• 3 roky později...

Ahoj, trošku opráším toto vlákno. Takže klasika, prasklý pant na horním dílu opěrky. Koukám, že se dá sehnat jak kompletní opěrka, tak i samotný vršek. Nicméně vršek za 2.000 se mi kupovat nechce. Nemáte typ na spolehlivý eshop, případně kde koupit vrchní díl za rozumnou cenu? Díky

před 4 hodinami, Dushek napsal:

Opěrka rukou NTY TecDoc: EZC-SK-000 | MRO Auto

Tuhle jsem kupoval na jaře - kvalita kůže, panty a zavírání jsou v pořádku. A hlavně stojí skoro stejně jako opravná sada pantů.

díky, objednáno

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.