Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No to mě nestrašte, to je tedy sakra málo - auto mám už rok, tak to abych si šel pomalu koupit náhradní. Je jasný, že KESSY bude žrát víc, ale nečekal jsem že až tolik - za chvilku to bude 12 let co mám O1 a tam mám stále v klíčku originál baterku a to jezdím stále s jedním klíčkem (náhradní je doma nepoužitý).

Mně vyměnili baterku v klíčku na počkání v servisu Škoda a platil jsem asi 70 Kč. Vydržela mi 3/4 roku.

Mně vydržela asi jen půl roku. Měnil jsem jí bez problémů sám podle návodu. Bylo sice potom třeba spárovat klíček s autem, ale všechno fungovalo.

Tak jak mi auto v pátek nahlásilo slabou baterii, tak už v pondělí jsem neodemknul, musel sem dálkou z blízka. Výměna 70 korun na počkání. Zajímavé info: prý to mám sledovat a kdyby se to vybilo v řádu měsíců, tak reklamovat - vymění klíček. Takže evidentně s tím byly nějaký problémy, když mi to takhle zmínili.

Jako Viewer. Od 09/2013, Denně min. 6x a žádný problém, stále origo.

• 2 týdny později...

Diky :-) Mozna bych mohl navod vzit na milost a obcas ho otevrit.

Návody se čtou až nakonec... :)

• 1 měsíc později...

Dá se KESSY dodělat do octavie? néma s tím někdo zkušenost? kolik by to cca stálo?

Origo nevím, ale magic car to umí.

@bidasku strašnej randál, za to ti to fakt nestojí.

Dneska jsem se byl dívat na jednu octavku a to ke jedine co mi tam chybi, stačilo by startovani tlačítkem, protoze se kolenem porad dloubu do toho klicku

myslíš, jen aby to šlo startovat a "chcípat" tlačítkem? odemykání/zamykání na klice oželím a otevirání s klíčem v kapse

Jo jo tohle jsem myslel.

tak uživateli jsem napsal, bohužel stručná odpověď : nelze... :(((

• 2 měsíce později...

Tak výměna baterie v ovladači po roce a půl. Bez potíží doma. Žádná synchronizace či jiné opičárny netřeba.

Je možné, aby po uzamčení vozu Kessy se sklopily obě zrdcátka? A po Odemčení vozu se opět narovnala?

Standardně ano. Mám to tak na svém autě. Stačí v nastavení zapnout sklápění zrcátek.

No já si myslím, že "standardně" to lze jen u varianty L&K. U ostatních výbav musí mít vůz nakonfigurováno "El. ovl., vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním a osvětlením nástup. prostoru".

OIILG: jsi si jistý, že u svého auta jsi tuto položku nebo některý z paketů, který ji obsahuje neobjednal? :kol-32:

Mě se teda odklopí při odemknutí auta a podle mě je to tak normální.

Měl jsem na mysli novy vůz OIII style. Byla by to pro mne signalizace, ze je vůz zamknuty.

OIII style potřebuje mít v konfiguraci výše popsaná elektricky sklopná zrcátka.

Jinak mě se odklápí při odemčení (jak kessy, tak dálkou). Když zapomenu třeba mobil v autě, tak je mi těch zrcátek i líto - na druhou stranu už z dálky bezpečně vidím, zda je zamčeno...

Četl jsi moji odpověď až do konce nebo jen první větu? :kol-52:

Auto je vyrobeno v srpnu 2014 a prostě se ihned při odemčení odklopí...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.