Luman Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 No to mě nestrašte, to je tedy sakra málo - auto mám už rok, tak to abych si šel pomalu koupit náhradní. Je jasný, že KESSY bude žrát víc, ale nečekal jsem že až tolik - za chvilku to bude 12 let co mám O1 a tam mám stále v klíčku originál baterku a to jezdím stále s jedním klíčkem (náhradní je doma nepoužitý). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri733 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Mně vyměnili baterku v klíčku na počkání v servisu Škoda a platil jsem asi 70 Kč. Vydržela mi 3/4 roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Mně vydržela asi jen půl roku. Měnil jsem jí bez problémů sám podle návodu. Bylo sice potom třeba spárovat klíček s autem, ale všechno fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsaczek Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Tak jak mi auto v pátek nahlásilo slabou baterii, tak už v pondělí jsem neodemknul, musel sem dálkou z blízka. Výměna 70 korun na počkání. Zajímavé info: prý to mám sledovat a kdyby se to vybilo v řádu měsíců, tak reklamovat - vymění klíček. Takže evidentně s tím byly nějaký problémy, když mi to takhle zmínili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Jako Viewer. Od 09/2013, Denně min. 6x a žádný problém, stále origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Diky :-) Mozna bych mohl navod vzit na milost a obcas ho otevrit. Návody se čtou až nakonec... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Dá se KESSY dodělat do octavie? néma s tím někdo zkušenost? kolik by to cca stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Origo nevím, ale magic car to umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 @bidasku strašnej randál, za to ti to fakt nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Dneska jsem se byl dívat na jednu octavku a to ke jedine co mi tam chybi, stačilo by startovani tlačítkem, protoze se kolenem porad dloubu do toho klicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 myslíš, jen aby to šlo startovat a "chcípat" tlačítkem? odemykání/zamykání na klice oželím a otevirání s klíčem v kapse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 myslel tenhle alarm, asi to funguje. http://www.topra.cz/elektronicke-zabezpeceni/pagery/alarmy-magicar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Jo jo tohle jsem myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 tak uživateli jsem napsal, bohužel stručná odpověď : nelze... (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 myslíte že ani v případě sehnání takovéhoto setu na OIII by to nešlo? http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-6-VI-Kessy-Set-Keyless-entry-go-Turgriff-Turschloss-Schlussel-Stg-LC5F-/371290765836?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item5672a77a0c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Tak výměna baterie v ovladači po roce a půl. Bez potíží doma. Žádná synchronizace či jiné opičárny netřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkyke Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Nieco k teme http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/takhle-se-dnes-kradou-auta-bezklicovy-vstup-je-otevre-kazdemu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekP Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Je možné, aby po uzamčení vozu Kessy se sklopily obě zrdcátka? A po Odemčení vozu se opět narovnala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Standardně ano. Mám to tak na svém autě. Stačí v nastavení zapnout sklápění zrcátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 No já si myslím, že "standardně" to lze jen u varianty L&K. U ostatních výbav musí mít vůz nakonfigurováno "El. ovl., vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním a osvětlením nástup. prostoru". OIILG: jsi si jistý, že u svého auta jsi tuto položku nebo některý z paketů, který ji obsahuje neobjednal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Mě se teda odklopí při odemknutí auta a podle mě je to tak normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekP Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Měl jsem na mysli novy vůz OIII style. Byla by to pro mne signalizace, ze je vůz zamknuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 OIII style potřebuje mít v konfiguraci výše popsaná elektricky sklopná zrcátka. Jinak mě se odklápí při odemčení (jak kessy, tak dálkou). Když zapomenu třeba mobil v autě, tak je mi těch zrcátek i líto - na druhou stranu už z dálky bezpečně vidím, zda je zamčeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Četl jsi moji odpověď až do konce nebo jen první větu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Auto je vyrobeno v srpnu 2014 a prostě se ihned při odemčení odklopí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.