HerDavik Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Ahoj kolegové, mám Fabii MR 11/2005 a když brzdím z kopečka a chci zatočit při intenzivním brzdění doleva či doprava tak mi klade volant velký odpor jakoby nefungoval posilovač a cuká mi, jako by byly zvlněné kotouče (což nejsou), takže shledávám chybu někde v posilovači. Když sundám nohu z brzdy tak funguje posilovač naprosto bez problémů. Nemá někdo nápad co by mohlo být v nepořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petex Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 To tazko povedat, skus zdvihnut, pohybat ci nieco niekde nema volu. Mne pri prudkom brzdeni klepalo od napravy, a po vymeneni snad vsetkeho to boli capy riadenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HerDavik Vloženo 2. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Nenene, je to jinak. Vysvětlím jinak. Když nebrzdím, volant jde krásně zlehka do zatáček, na rovině, prostě pohoda a vše jak má. Jakmile však prudce zabrzdím, nebo rázně zabrzdím do zatáčky, začne mi volant klást nesmírný odpor a cuká a musím ho přetlačovat, dokud nepovolím pedál brzdy. Takže se znovu ptám, co by to mohlo být a jakou má spojitost brzdový pedál sešlápnutý a posilovač řízení. Díky - uvítám jakýkoliv názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Málo oleje v posilovači? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HerDavik Vloženo 21. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Je to tak, bylo málo oleje a i důvod menšího množství oleje je vyřešen. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.