Publikováno Srpen 26, 201312 r Ahoj kolegové, mám Fabii MR 11/2005 a když brzdím z kopečka a chci zatočit při intenzivním brzdění doleva či doprava tak mi klade volant velký odpor jakoby nefungoval posilovač a cuká mi, jako by byly zvlněné kotouče (což nejsou), takže shledávám chybu někde v posilovači. Když sundám nohu z brzdy tak funguje posilovač naprosto bez problémů. Nemá někdo nápad co by mohlo být v nepořádku?
Září 7, 201312 r To tazko povedat, skus zdvihnut, pohybat ci nieco niekde nema volu. Mne pri prudkom brzdeni klepalo od napravy, a po vymeneni snad vsetkeho to boli capy riadenia.
Říjen 2, 201311 r Autor Nenene, je to jinak. Vysvětlím jinak. Když nebrzdím, volant jde krásně zlehka do zatáček, na rovině, prostě pohoda a vše jak má. Jakmile však prudce zabrzdím, nebo rázně zabrzdím do zatáčky, začne mi volant klást nesmírný odpor a cuká a musím ho přetlačovat, dokud nepovolím pedál brzdy. Takže se znovu ptám, co by to mohlo být a jakou má spojitost brzdový pedál sešlápnutý a posilovač řízení. Díky - uvítám jakýkoliv názor
Říjen 21, 201311 r Autor Je to tak, bylo málo oleje a i důvod menšího množství oleje je vyřešen. Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.