Ovce Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Tak to bych neřekl, zřejmě záleží kde tankuješ. Myslím si, že velké společnosti viz. Omv, Benzina, Agip, Aral atd si to nemohou dovolit. Take si myslím že ne. To by pak musel mít nádrže pro každý typ paliva zvlášť(diesel pro osobáky a náklaďáky) a to si myslím že není úplně kolikrát reálné kvůli místu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 asi to neni vsude ale u nas jo aspon me to rikal kluk co tam obsluhuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Řeči se mluví a voda teče. Vem si co píše Ovce + zásobování, takže by to bylo zvláštní tank a zásobovací cisterna pro náklaďáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 jo treba kecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Fox: myslíš jako jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 nejak nerozumim,myslel sem to tak ze ten manik z benzinky kecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Už se vyprdni na babský keci, spíš by mě (asi nejen mě) zajímalo jestli máš ten problém i u jinejch stojanů? Tím jednoduše pokročíš v pátrání po příčině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 to nevim, jak rikam tankuju u te jedne benzinky,ted v tydnu budu tankovat tak zajedu jinde a vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 No tak to je úsměvné. Je ale pravda, že když jsem jednou tankoval do služební dodávky jel jsem automaticky ke stojanu, kde tankuji své auto. Až po natankování, které celkem trvalo, jsem si uvědomil, že jsem mohl tankovat rychleji, když bych tankoval pistolí pro TIR. Takže podobná zkušenost trochu jinak. Já už to nezkouším. Jsem si takhle jednou řekl, že natankuju z pistole pro TIR do barelu, abych to uspíšil. No celé vyprávění zkrátím. Menší eko havárie a já smrděl naftou jak ropnej magnát. Teče to kurevsky rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 ted v tydnu budu tankovat tak zajedu jinde a vyzkousim Kde je výsledek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 jo sory,tankoval sem jinde a bez problemu,ted sem tankoval opet tam kde driv a taky ok,prikladam to asi ze bylo moc vzduchu v nadrzi,braval sam tak vzdycky ani ne pul nadrze a ted tak 4krat plnou,jinak si to nedovedu vysvetlit,jinak sem ted zjisti ze tady u nas ma Benzina tu obyc naftu pekne spatnou,sice beru premiovou a nejak nepocituju ze by byla spatna ale je to pro me zklamani,ted jak dojedu do rezervy tak naberu plnou u agipu a su zvedavy jestli neco poznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Tak na to jsem zvědav. Budu čekat až se ozveš jestli je Agip nafta lepší a jestli něco poznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 OMV benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Tak na to jsem zvědav. Budu čekat až se ozveš jestli je Agip nafta lepší a jestli něco poznáš. tak agip brat nebudu,kamos me dnes v praci rikal ze dostaly pokutu za nekvalitni palivo takze eurooil to jisti shell nejezdim vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 tak dnes plna eurooil + vif tak su zvedavy,jinak plna az to teklo a stejne nemam rucicku palivomeru nadoraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 tak to je divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Mě u OI taky nejde plná. Dám tam tak pul nádrže a pak ani hovno. Pistole pořád cvaká a konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 tak u O1 mas ovzdusnovaci kolik zkus na nej zatlacit jak budes tankovat a nepujde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Tak to není něco v pořádku. Když natankuji po hrdlo ( při prvním vycvaknutí pistole, pomalinku plním až po hrdlo ) tak ručička palivometru je na maximu. Pokud u tebe ne je něco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 je kousek pred posledni carkou na budiku,ja si myslim ze tam bude onen vzduch cca pul roku sem nebral plnou ale vzdy tak max pul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Když to tady tak čtu, tak bude chyba mezi stojanem a autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 tak to jetaky mozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 tak vcera opet plna a rucicicka je uz skoro na plno dojezd sem mel 30 km a narval sem tam 53litru takze tam jeste asi 7 cca litru bylo coz odpovida jeste pres 100km dojezdu,nevim proc je to tak divne kalibrovane po dotankovani na me skocil udaj dojezdu 1190km kez by to tak bylo v realu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Joo, funguje mi to temer stejne. Skoda, ze ten dojezd nejde nejak zkalibrovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.