michal2009 Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 za 30 tis máš celolak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poolcze Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Kolikátého, že přijedeš??? Snad to zvládnou a nic neposerou, no jo, jinak jsem u tebe ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poolcze Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 (editace) Tak už mám autíčko a nová zadní led světla. Nakódovat je dnes musel ferda25. Orig. škoda to nezvládla. Jsou opravdu nádherný. Editováno: 26. Září 2013, autor: poolcze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Také jsem byl dnes na návštěvě ve Strakonicích a chci tímto opět poděkovat Ferdovi25. Nakódoval mi v autě spoustu dalších funkcí a ještě mám přislíbenou jednu věc, ale uvidíme, jak to dopadne. LED mám v předních světlech obrysovky, LED zadní lampy a ještě aby to bylo dokonalé, tak originál LED osvit značky(žádná LED sufitka bez E v kroužku ). Samozřejmě vše i nakódováno, aby nebyly žádné závady na palubním počítači. Zadní světla svítí opravdu nádherně, řekl bych při sešlápnutí brzdy až dost agresivně, ale vzhledem k pravidlu vidět a být viděn jsem na výsost spokojený. Výlet se mi už po několikáté opravdu vyplatil. Foto z mobilu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 Seznam dílů nutných pro originální LED světla nad SPZku u combi: Samotná LED světla: 3AF943021A 2x Redukce(dá si i bez ní, ale pro auta v záruce nedoporučuji): 4B0971832 2x 535972712 2x 000979020E 2x N90764701 4x(nutno kvalitně nalisovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 muze mi nekdo poradit, kde nejlepe koupit origo nova zadni Combi LED svetla? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poolcze Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Já se obracím na Ferdu25 a vždy velká spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Já je kupoval v cc-autodily.cz Na eshopu je nemají, ale na dotaz ano. Cena byla tehdy tuším 3.300,-/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 óbéčka za 2749,- http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/svetla-blikace-mlhovky/skoda-superb-13-combi-zadni-led-svetlo-original-leve-id:10013.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 (editace) Včera jsem byl za Ferdou ve Strakonicích a musím říct, že je fakt borec. Co se týká nastavení elektorniky v autech nemá v ČR konkurenci. Díky Ferdovi mám od včerejška namontované a seřizené zadní LED světla z SII Combi Facelift. Oproti starým světlům je to fakt super - fotky jsou focené za deště mobilem takže ta krása není tak dobře vidět. Zapnul mně i svícení předních LED denní svícení společně s xenony - 3-tí fotka. Ještě zbývá vyměnit osvětlení SPZ - taky LED. Ferda mně nastavil i další věci takže jej můžu jako odborníka opravdu doporučit!! Editováno: 10. Duben 2014, autor: Martingeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 co jeste ti Ferda nastavil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Nastavil mně ještě sklápění zrcátek na krátký stisk při zamykání auta, denní svícení společně s xenony, XDS systém. Ovládaní světel (vnitřní osvětlení a denní svícení) přes Maxidot. Nastavil mně i osvětlení SPZ s LED, ale to teprve budu montovat (neměl jsem to s sebou). Zavírání pátých dveří přes tlačítko a DO už jsem měl nastaveno dříve, ale taky to umí zprovoznit. Snad jsem na nic nezapoměl..:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Nooo, to by sa aj mne hodilo ponastavovať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 no ako tu citam, mame aj na SR takeho sikovneho Ferdu25? tiez by sa mi jeden zisiel, chcel by som nejake veci ponastavovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 jj tuším že Igor by to zvládl, je z BA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Lepší přijet za "kovářem" do Strakonic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 potvrzuji, lepší přijet za "kovářem" do Strakonic. Včera jsem ho navštívil a mohu jen potvrdit. Originál LED osvit SPZky, nakódování světel, XDS, assistent únavy, zrcátka, hlídání tlaku v pneu.......Perfektní práce díky Ferdovi auto nejen opticky omládlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 no rad by som, ale zas prejst kvoli tymto par veciam asi 1400 km je myslim dost, preto by som bol radsej keby sa nasiel niekto taky sikovny ako ferda na slovensku. pripadne keby mi vedel ferda napisat co sa da a ako nastavit, skusil by som to aj sam, ked mi pride kabel z aliexpressu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Dell: tak to jsi si pospíšil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 nechtěl jsem se na ně dívat v krabicích doma :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-Honza Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 (editace) tak jsem se v neděli také dostavil, po krátké chvilce bych odjel s namontovanými světly a osvětlením SPZ... tedy kdyby nelehla baterka Jirka (alias Ferda25) poradil i nakódoval nějaké další funkce auta, o kterých jsem neměl ani tušení. Velká spokojenost s přístupem, rychlostí a ochotou - extra palec nahoru za chuť pracovat v neděli v 35 stupních vedra! takže díky! Editováno: 14. Červen 2014, autor: H-Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 rozdíl ve viditelnosti je obrovský.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Ahoj Ferdo prosimte napiš mi na tebe kontakt taky bych něco potřeboval ☺ můj kontakt je 774895096 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 nechtěl jsem se na ně dívat v krabicích doma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Kamo na kolik vyjdou ty led zadní lampy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.