Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, za jazdy mi vyskočila kontrolka motora, motor neslo vytočiť na viac ako 2000 ot. Napichol som to na VAG a vyhodilo chybu:

1 Nalezeny chyby:
17953 - rizeni skrtici klapky Chybna funkce
            P1545 - 35-10 -  - - Sporadicky
Readiness: 1010 0001

Škrtiacu klapku som nedavno vybral a ručne vyčistil, potom samozrejme cez VAG urobil zakladne nastavenie. Odvtedy som prešiel nejakych 300km a vyhodilo tuto chybu.

Chybu som vymazal, urobil znova zakladne nastavenie klapky a po par km znova auto v nudzovom rezime a ta ista chyba. Neviete poradiť v čom by mohla byt príčina?

Vloženo (editace)

Tak už sa pridali ďalšie chyby -

17953 - rizeni skrtici klapky Chybna funkce
        P1545 - 35-10 -  - - Sporadicky
17952 - Snimac uhlu pro pohon skrtici klapky (G187) Signal prilis velky
        P1544 - 35-00 -  -
17580 - Snimac uhlu 2 pro pohon skrtici klapky (G188) Signal prilis maly
        P1172 - 35-00 -  -

a v časti ABS/ASR -

01314

Myslím, že klapka to nebude: všetky merania a testy ok! Nechcem riešiť opravu tipu vymením a uvidím. Dík za všetky rady.

Editováno: , autor: krkman
  • o 1 rok později...
Vloženo

Muzete mi prosim poradit co tohle mam za problem?uz mi tohle vyhodil vag u 3 klapek.klapka vzdy vycistena a nastavena.po nastaveni vse OK pak najedu asi 200 km a ta hlaska se objevi znova a auto se prepne do nouzoveho rezimu.pak uz klapka i kdyz smazu chybu a znova nastavim,tak hned vyhodi znova tuto chybu.nejak se mi nechce verit,ze mam 3 stejne spatne klapky.kabely jsem k RJ kontroloval a nikde neni nic prerusene a uz si nevim rady.u kazde klapky,nez se auto preplo do nouzaku zacal kolisat volnobeh.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...